Jel ta verzija radi ok na 7.1.2?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Nova settings - > Advanced - > Screen Lock method.Version pro 1.0.9
Nema nikakav bloat
edit:
Da li neko zna gde da promenim način na koji Nova zaključava desktop? Tražio sam u Nova/Gestures&Input, nema. Gledao sam u Settings/Accessibility, Nova je na On.
O čemu se radi?
Kada sam prvi put aktivirao u Nova Settings/Gestures&Input da Swipe Up radi zaključavanje telefona, tada me je pitao da izaberem jednu od 3 opcije. Prva je bila da ako izaberem tu opciju, da necu moci na Fingerprint da otključam telefon, vec uvek moram sa PIN/Pattern. To sam probao, nije mi se svidelo, pa sam pri narednom flash-u ROM-a, kada me Nova pitala istu tu opciju, izabrao drugu opciju da zaključava fon i da mogu na Fingerprint da otključam telefon, ali kada idem na SwipeUp, ostanu kapacitivni tasteri uključeni oko 10tak sekundi i dodirom na njih mogu da povratim desktop, tj. telefon se otključa ,jer se nije ni zaključao..tek posle tih 10tak sekundi kapacitivni tasteri se isključe i tada je fon zaključan. Ta opcija mi ne odgovara jer kada stavim fon u džep ili torbu može lako da se otključa u roku od tih 10tak sekundi.
Ako neko zna o čemu pričam, da li zna gde mogu da promenim te opcije, jer ih više ne pronalazim nigde.
Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk
Ipak me zanima free.Version pro 1.0.9
Nema nikakav bloat
edit:
Da li neko zna gde da promenim način na koji Nova zaključava desktop? Tražio sam u Nova/Gestures&Input, nema. Gledao sam u Settings/Accessibility, Nova je na On.
O čemu se radi?
Kada sam prvi put aktivirao u Nova Settings/Gestures&Input da Swipe Up radi zaključavanje telefona, tada me je pitao da izaberem jednu od 3 opcije. Prva je bila da ako izaberem tu opciju, da necu moci na Fingerprint da otključam telefon, vec uvek moram sa PIN/Pattern. To sam probao, nije mi se svidelo, pa sam pri narednom flash-u ROM-a, kada me Nova pitala istu tu opciju, izabrao drugu opciju da zaključava fon i da mogu na Fingerprint da otključam telefon, ali kada idem na SwipeUp, ostanu kapacitivni tasteri uključeni oko 10tak sekundi i dodirom na njih mogu da povratim desktop, tj. telefon se otključa ,jer se nije ni zaključao..tek posle tih 10tak sekundi kapacitivni tasteri se isključe i tada je fon zaključan. Ta opcija mi ne odgovara jer kada stavim fon u džep ili torbu može lako da se otključa u roku od tih 10tak sekundi.
Ako neko zna o čemu pričam, da li zna gde mogu da promenim te opcije, jer ih više ne pronalazim nigde.
Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk
Ljudi sto ne korististite Lawnchair odlican je xd
Sent from my Nokia 5
Izgleda voli ciste i cistije verzije droida [emoji4]Kod mene baguje. Prestaje sa radom nonstop.
Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока
Hvala [emoji4]Nova settings - > Advanced - > Screen Lock method.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Recimo Moto camera V6.0.62.1Preporuka za neku dobru kamera aplikaciju?
Nemam neke posebne zahteve, nervira me sto ponekad sporo otvara def. aplikaciju na P9l.
Ima, zove se Blacklist Plus koji utisa zvono broja koji si ti blokirao, a moze da i onako da radi da mu se prekine veza. To je naravno call blocker, ima dve verzije, besplatnu mozes sam skinuti, a pro se tesko nalazi a nema mnogo razlike.Postoji li uopste neka app da ne pokaze odredjenog pozivaoca uopste kad me zove a da njemu ne prekida poziv kao sto blacklist programi odbijaju poziv.... ?
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
Koristim HiveLoader, ne samo YT već i SoundCloud.Jel ima neka aplikacija za skidanje klipova sa YouTube?
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Postoji li uopste neka app da ne pokaze odredjenog pozivaoca uopste kad me zove a da njemu ne prekida poziv kao sto blacklist programi odbijaju poziv.... ?
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
watch laterJel ima neka aplikacija za skidanje klipova sa YouTube?
Ja bas imam suprotno iskustvo i ove dve app bolje su se meni pokazale nego stock.Moze da probas Open Cameru,ali iz svih iskustava i raznoraznih aplikacija neces postici bolji efekat nego sa stock nego cak cesto i losiji.
Peggo, najbolja.Jel ima neka aplikacija za skidanje klipova sa YouTube?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari