Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Version pro 1.0.9
Nema nikakav bloat

edit:
Da li neko zna gde da promenim način na koji Nova zaključava desktop? Tražio sam u Nova/Gestures&Input, nema. Gledao sam u Settings/Accessibility, Nova je na On.
O čemu se radi?
Kada sam prvi put aktivirao u Nova Settings/Gestures&Input da Swipe Up radi zaključavanje telefona, tada me je pitao da izaberem jednu od 3 opcije. Prva je bila da ako izaberem tu opciju, da necu moci na Fingerprint da otključam telefon, vec uvek moram sa PIN/Pattern. To sam probao, nije mi se svidelo, pa sam pri narednom flash-u ROM-a, kada me Nova pitala istu tu opciju, izabrao drugu opciju da zaključava fon i da mogu na Fingerprint da otključam telefon, ali kada idem na SwipeUp, ostanu kapacitivni tasteri uključeni oko 10tak sekundi i dodirom na njih mogu da povratim desktop, tj. telefon se otključa ,jer se nije ni zaključao..tek posle tih 10tak sekundi kapacitivni tasteri se isključe i tada je fon zaključan. Ta opcija mi ne odgovara jer kada stavim fon u džep ili torbu može lako da se otključa u roku od tih 10tak sekundi.
Ako neko zna o čemu pričam, da li zna gde mogu da promenim te opcije, jer ih više ne pronalazim nigde.

Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk

Poslednja izmena:
Version pro 1.0.9
Nema nikakav bloat

edit:
Da li neko zna gde da promenim način na koji Nova zaključava desktop? Tražio sam u Nova/Gestures&Input, nema. Gledao sam u Settings/Accessibility, Nova je na On.
O čemu se radi?
Kada sam prvi put aktivirao u Nova Settings/Gestures&Input da Swipe Up radi zaključavanje telefona, tada me je pitao da izaberem jednu od 3 opcije. Prva je bila da ako izaberem tu opciju, da necu moci na Fingerprint da otključam telefon, vec uvek moram sa PIN/Pattern. To sam probao, nije mi se svidelo, pa sam pri narednom flash-u ROM-a, kada me Nova pitala istu tu opciju, izabrao drugu opciju da zaključava fon i da mogu na Fingerprint da otključam telefon, ali kada idem na SwipeUp, ostanu kapacitivni tasteri uključeni oko 10tak sekundi i dodirom na njih mogu da povratim desktop, tj. telefon se otključa ,jer se nije ni zaključao..tek posle tih 10tak sekundi kapacitivni tasteri se isključe i tada je fon zaključan. Ta opcija mi ne odgovara jer kada stavim fon u džep ili torbu može lako da se otključa u roku od tih 10tak sekundi.
Ako neko zna o čemu pričam, da li zna gde mogu da promenim te opcije, jer ih više ne pronalazim nigde.

Nova settings - > Advanced - > Screen Lock method.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

FX Explore se pojavio u v6 (do sada je bio v5) i mali su ga vizuelno utegli.

de7a588d91e16f1ba379c1c0044b7f77.jpg

Ljudi sto ne korististite Lawnchair odlican je xd

Sent from my Nokia 5

Version pro 1.0.9
Nema nikakav bloat

edit:
O čemu se radi?

Ipak me zanima free.

Ima li koja da moze bez rutovanja. Autokliker [emoji16]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Dobro je da me nova voli :D

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Jes' bas su ga zavukli :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Da li je moguće serovati burst shots preko photos aplikacije?

Preporuka za neku dobru kamera aplikaciju?

Nemam neke posebne zahteve, nervira me sto ponekad sporo otvara def. aplikaciju na P9l.

Od svih tih kamera jedino FV-5 koju sam koristio, ostale su... Ne znam. Bolja Stock.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Moze da probas Open Cameru,ali iz svih iskustava i raznoraznih aplikacija neces postici bolji efekat nego sa stock nego cak cesto i losiji.

Postoji li uopste neka app da ne pokaze odredjenog pozivaoca uopste kad me zove a da njemu ne prekida poziv kao sto blacklist programi odbijaju poziv.... ?

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Hvala svima na odgovorima, probao sam sve kamere koje su navedene, za sada mi FV-5 i Marginz Snap(obe su narodne :D) najvise odgovaraju, koristicu neko vreme obe pa cu jednu ostaviti.

Footej na mom telefonu zabada dosta pri otvaranju, sa Moto camerom kad kliknem da prebaci na prednju iskljuci se app. CameraMX sporo radi(opet, konkretno na ovom telefonu) Open Camera je ok, minimalisticki dizajn, ali mi ove dve vise odgovaraju.

Postoji li uopste neka app da ne pokaze odredjenog pozivaoca uopste kad me zove a da njemu ne prekida poziv kao sto blacklist programi odbijaju poziv.... ?

Sent from my SM-J500F using Tapatalk
Ima, zove se Blacklist Plus koji utisa zvono broja koji si ti blokirao, a moze da i onako da radi da mu se prekine veza. To je naravno call blocker, ima dve verzije, besplatnu mozes sam skinuti, a pro se tesko nalazi a nema mnogo razlike.
Ako ne mozes da nadjes javi mi se pa cu ti ja poslati

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel ima neka aplikacija za skidanje klipova sa YouTube?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Moze da probas Open Cameru,ali iz svih iskustava i raznoraznih aplikacija neces postici bolji efekat nego sa stock nego cak cesto i losiji.
Ja bas imam suprotno iskustvo i ove dve app bolje su se meni pokazale nego stock.
Zato sam mu i predlozio.
Proba ne kosta, a mozes imati lep benefit(kao ja).

Vrh Dno