Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Trebala bi mi preporuka za aplikaciju koja bi mi zamenila IMDB? Naime već dugo vremena IMDB aplikacija kod mene ne radi kako treba pa bih je zamenio nekom sličnom. Imam Cinematics paid verziju ali bih probao još neku, bitno mi je da ima u sebi osnovne podatke o filmovima i serijama, plus cela glumačka ekipa sa podacima o tim glumcima, naravno i neku ocenu koja često nije merodavna ali može biti putokaz. Dakle nešto slično što u sebi ima i IMDB aplikacija.

Unapred hvala na odgovoru!
Flixster ?

Poslato sa EVA-L19 uz pomoć Tapatoka

Hvala na odgovoru ali nije dostupna na GP za Srbiju, takođe čini mi se da je više za streaming?

Dugo sam koristio ios pa nisam znao da je ne dostupna na GP. Evo sad sam nasao na gpogle apk i instalirao.

Nije za streaming,slicna je imdb.

Poslato sa EVA-L19 uz pomoć Tapatoka

Hvala još jednom na trudu ali ja ne uspevam nigde da je nađem. Videću šta još ima od sličnih aplikacija.

Pozdrav.

Tražio pre nekih mesec dana aplikaciju koja pušta youtube snimke ali tako da radi samo audio stream, vidim da se spominju neki uListen i Youtube Radio po netu ali nema ih na Play Storeu... može neki link za njih ili neki slični program?

Firetube isto radi, ukucaj u gugl odma nadjes link

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ništa od tih programa nećeš ni naći na Play Storeu, jer krše ToS YT-a, ima ih samo na divljaka po netu :)

Firetube ima na Playu, hvala za preporuku i link :)

Sent from my SM-C115 using Tapatalk

@-V-O-Y-A-G-E-R-

Hvala za link!

@ertz

Hvala na pomoći, dobra je aplikacija ali nema serija. :)

Da li ista može da skine reklame u WPS office-u?

Sent from my MX5 using Tapatalk

Ne koristim wps vec xodo, pa nisam siguran, ali lucky patcher uklanja reklame iz 90% aplikacija koje sam patchovao preko njega.

Trebala bi mi preporuka za aplikaciju koja bi mi zamenila IMDB? Naime već dugo vremena IMDB aplikacija kod mene ne radi kako treba pa bih je zamenio nekom sličnom. Imam Cinematics paid verziju ali bih probao još neku, bitno mi je da ima u sebi osnovne podatke o filmovima i serijama, plus cela glumačka ekipa sa podacima o tim glumcima, naravno i neku ocenu koja često nije merodavna ali može biti putokaz. Dakle nešto slično što u sebi ima i IMDB aplikacija.

najjednostavnije rešenje ti je da instaliraš SeriesGuide (da te ne prevari naziv, imaš info i za filmove)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.battlelancer.seriesguide&hl=en

ovako to izgleda:
Screenshot_20170807-195143.png Screenshot_20170807-195204.png Screenshot_20170807-195216.png Screenshot_20170807-195308.png Screenshot_20170807-195323.png

imaš ocene sa trakta i tmdb-a i direktne linkove ka svim ostalim sajtovima (imdb, thetvdb..)
prikazuje full cast i kratke biografije i sl.

gledaj da bude plaćena verzija aplikacije

Neka wallpaper app a da nije zedge, ima ih dosta jel moze preporuka ?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Neće ni preko lucky-a

Meni kad ne radi patch na nekoj aplikaciji nakon patchovanja klasicnim putem, radim "create modified apk" i uvek je radilo. Znaci izbrises apk koji je patchovan, instaliras opet, ne otvaras je, vec odmah pravis custom apk, nakon toga uninstall i onda instaliras modovan apk.

Ili ako ti to opet ne radi, probaj AdAway (pretpostavljam da ti je rutovan fon). Upravo sam skinuo wps i pokrenuo ga, kod mene uopste nema reklama, a koristim samo AdAway od blockera.

Probaj ovo.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chimbori.hermitcrab

Kome god treba alternativa za Youtube, tj. da savršeno radi background play (bukvalno u pozadini a ne kao kod ostalih da se minimizuje prozor) onda definitivno Ymusic sa XDA, nema preko! Fantastična aplikacija koja podržava i download sa YT takođe...

Možeš da probaš i mobilni sajt IMDBa. Napraviš shortcut i staviš ga na desktop ili u neki folder i pristupaš mu kao i aplikaciji, na klik. Ja sam dosta appova zamenio ovako, specijalizovane mi imaju smisla ako imaju puno featurea tipa app za reddit, tapatalk za forume, inače za samo listanje i pregledanje su i sajtovi ok.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Hvala još jednom svima koji su mi dali savete!

Za sada će biti varijanta koju mi je Vojkan predložio sa dodavanjem prečice za mobilnu verziju IMDB-a, uz paid verziju Cinematics-a koju već koristim.

Pa mozes svakako da kupis placenu verziju. Ili nadjes alternativu, nije da nesto odskace od drugih slicnih aplikacija.
Ma ima ono mesečno plaćanje, to im ne bih dao ne pada mi napamet. Probao sam dosta tih app i WPS mi najbolje leži.
@optical ma imam i AdAway, nigde nemam reklame sem u wps-u... Probaću to sa LP.

Poslednja izmena:
Google Contacts

konacno switch za accounte kao u Gmail app , dobro je [emoji3]

6d3e89fcbb5993c7802c51ecf926c1b5.jpg

Sent from my Nokia 5

Vrh Dno