Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

FM radio :D Fali ti aplikacija? Telefon je skoro sigurno ima, samo treba naci nacin kako da se osposobi.

Poslednja izmena:
ima jedna, al radi dosta lose, i bas su rijetke situacije da telefon ima mogucnosti za fm radio, a nema app. Jedino na custom romovima je to problem, kao sto sam ja imao na CM-u

ima jedna, al radi dosta lose, i bas su rijetke situacije da telefon ima mogucnosti za fm radio, a nema app. Jedino na custom romovima je to problem, kao sto sam ja imao na CM-u

Ispostavilo se da su zapravo prilicno ceste, aplikacije nema zbog posebnih dozvola koje su potrebne.

Da li nekako može da se ukloni ikonica tastature sa notifikacione linije (4.4.2 android)?

I kako bekapovati slike svih kontakta?
Čuva ih Google ali posle reinstalacije ROM-a sve budu minijaturne.

Pa koja je to? Koliko sam shvatio aplikacija je za telefone koji u sebi nemaju fabricki radio?

Ne mozes da koristis radio ako telefon ne podrzava radio(mozes samo internet radio)
Aplikacija za fm radio je Spirit FM, ali mora telefon da podrzava radio.

eto odgovorio kolega... ali meni je radio dosta lose, cim nesto taknem, znao je da prekine audio... Ili kad stigne neka notifikacija. Znam da ima pro verzija koja je izasla, navodno mnogo bolja, ali nije free

Samsung j5 (j500f)
Kako da oslobodim internu memoriju.... rutovan je tel... ranije sam na s3 neo imao onaj link2sd a sad ne mogu da ga "aktiviram"....
ima li još neka app koja radi to isto?

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Ne može bez Exposeda i jednog modula. Ta je ikonica za VPN i smatra se bitnim obaveštenjem, kao recimo Wifi, pa se stoga ne može ukloniti ako ti je VPN aktivan.
Nisam zadovoljan kako radi aplikacija. Pojedine aplikacije od početka propuštaju reklame a ove koje nisu evo danas i one zezaju. Postoji li bolje rešenje?

Poslato sa telefona

Ima i AdGuard, ali verujem da radi na isti način. Tu je i ostatak rešenja za rootovane uređaje.

Jesi izbrisao proxy iz podešavanja za mobilni internet?

Zdravo, da li ima neka aplikacija koja prati kupone za Sport Direct ?

Da li nekako može da se ukloni ikonica tastature sa notifikacione linije (4.4.2 android)?

I kako bekapovati slike svih kontakta?
Čuva ih Google ali posle reinstalacije ROM-a sve budu minijaturne.
nisu ali je potrebno da prođe dosta vremena da se usync-uju u full rezoluciji. manuelno rešenje je da klikćeš na kontakte u imeniku i čekaš par sekundi da učita

Samsung j5 (j500f)
Kako da oslobodim internu memoriju.... rutovan je tel... ranije sam na s3 neo imao onaj link2sd a sad ne mogu da ga "aktiviram"....
ima li još neka app koja radi to isto?

Android 6.0 i noviji omogućavaju prebacivanje app na sd bez root-a, samo formatiraj karticu kad je ubaciš u fon, sretao par slučajeva gde nije htelo ako se to ne uradi.

Sent from Sony M5

nisu ali je potrebno da prođe dosta vremena da se usync-uju u full rezoluciji. manuelno rešenje je da klikćeš na kontakte u imeniku i čekaš par sekundi da učita
Nisam razumeo.
Samo da otvorim kontakt i sliku i čekam dok se ona ne uploaduje na Google? Kako da znam kada je završila?

A i slike su mi poslate na Google ali se sada vratile kao veoma male, tako da su i pre otišle, ne znam kako bi otvaranje to promenilo?

otvoris kontakt i "gledas u njega" dok se pikselasta slika ne zameni onom u punoj rezoluciji.

poslato sa pejdžera

Nisam razumeo.
Samo da otvorim kontakt i sliku i čekam dok se ona ne uploaduje na Google? Kako da znam kada je završila?

A i slike su mi poslate na Google ali se sada vratile kao veoma male, tako da su i pre otišle, ne znam kako bi otvaranje to promenilo?
ne nego google sačuva te slike kontakata u višoj rezoluciji ali kad resetuješ telefon prilikom sinhronizovanja on skine samo malu rezoluciju pa moraš u telefonu da otvaraš kontakt po kontakt da bi sa servera povukao hd sliku. izuzetak su favorites koji se odmah na telefonu sync-uju u punoj rezoluciji

Постоји ли нека апликација коју могу да користим и са лаптопа и са телефона која омогућава одлагање слања мејла,тј да могу да напишем мејл и да селектујем да буде послат у одређено време?

Android 6.0 i noviji omogućavaju prebacivanje app na sd bez root-a, samo formatiraj karticu kad je ubaciš u fon, sretao par slučajeva gde nije htelo ako se to ne uradi.

Sent from Sony M5
Da, ali kod mene je android 5.1.1 bio je na 6-ici ali katastrofa kako su neke stvari bile rešene pa sam vratio na stariji.....

Постоји ли нека апликација коју могу да користим и са лаптопа и са телефона која омогућава одлагање слања мејла,тј да могу да напишем мејл и да селектујем да буде послат у одређено време?

neverovatno, upravo sam i ja ovo hteo da pitam,:) isto mi to treba i bzvz je sto ta opcija nije po defaultu uljucena u gmail ili bilo koji drugi. Ono sto sam samo nasao:
http://www.boomeranggmail.com/
extenzija za firefox

Odjavio sam se sa usluge HBO GO na telenor postpaid ( preko aplikacije moj telenor), a nekoliko dana pre isteka trial perioda od mesec dana ( usluga mi je bila aktivirana do 03.03.2017.)
Međutim, ja i dalje najnormalnije mogu da idem na HBO GO na tabletu i sve radi i dalje normalno.
Kako da se odjavim i budem siguran da sam zaista odjavljen i da im ne plaćam 700+ kinti za sledeći mesec?

Poslednja izmena:
Tako što pitaš na Telenor temi ili Telenor korisničku podršku (na Twitteru ili telefonom).

Izvinjavam se, nisam bio svestan da sam počinio smrtni greh pitajući na temi za android aplikacije vezano za andropid aplikaciju, a na android telefonu i android tabletu.

Nije smrtni greh ali realno nema veze sa androidom i aplikacijom nego sa Telenorovim servisom.

Vrh Dno