Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Trebalo bi da vredi ali samo na amoled ekranima jer samo amoled ekran moze da gasi piksele, to jest ne trosi bateriju ako je crne boje piksel.
Ja sam isprobao nekoliko takvih programa i nisu mi se svideli jer slika postaje jako ruzna, ali moze se stelovati da manji broj piksela iskljucuje pa se manje primeti.
Kome nije ruzno neka proba, meni je vise pomagao obicni program koji smanjuje svetlo... ima ih mnogo pa kako kome odgovara

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Molim preporuku za dialer. Duže vremena koristim ExDialer, ali bih probao nešto drugo.
Android 7.0

Jel postoji neka aplikacija APN toggle ili da dodam u Quick tiles opciju za brzu promenu APN-a? Moram stalno da menjam APN kad hoću 4G... Jel moguće odraditi preko tog Taskera da kad se uključi 4G, promeni APN?

Jel postoji neka aplikacija APN toggle ili da dodam u Quick tiles opciju za brzu promenu APN-a? Moram stalno da menjam APN kad hoću 4G... Jel moguće odraditi preko tog Taskera da kad se uključi 4G, promeni APN?

Mozda ti ovo pomogne. Ja za svaki brzi pristup nekim odredjenim sistemskim podesavanjima kojim se redovno pristupa kroz meni settings pa dalje u podmenijima sta treba, pristupam direktno sa shortcut-om koji napravis sa ovom ekstra aplikacijom:

QuickShortcutMaker
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sika524.android.quickshortcut&hl=en

Npr u ovoj aplikaciji idi na search: "acces point'" pa kad ti izlista, nadji tamo acces point name i napravi shortcut na desktopu, pa ti sa tim shortcut-om mozes brzo i direktno da ulazis podesavanje za VPN koje ti treba. Isto mozes za bilo koje podesavanje da napravis quick shortcut, kao npr za deo menija gde se menja mobile network mode (GSM/WCDMA/LTE) ili bilo koje drugo podesavanje. Imas try shortcut pa isprobas sve i vidis gde koji shortcut vodi.

Одлична апликација, хвала за инфо!

Послато са Lenovo TAB S8-50L

Jel vam radi Play store? Meni stalno izbacuje grešku 963. Radio sam clear data i cache i neće, 2x skida bez instalacije i onda izbaci grešku. Dolphin - Best Web Browser je u pitanju...

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Prepuna ti je sistemska memorija...

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Ma gde prepuna... Probao sam neku drugu app i hoće da skine, samo nju neće.

Jel vam radi Play store? Meni stalno izbacuje grešku 963. Radio sam clear data i cache i neće, 2x skida bez instalacije i onda izbaci grešku. Dolphin - Best Web Browser je u pitanju...

Ako imas memorijsku u tel. izvadi je pa probaj da instaliras dolphin... :)
P.S. Naravno ako MX5 ima slot za microsd, nisam proveravao.

Poslednja izmena:
Mozda ti ovo pomogne. Ja za svaki brzi pristup nekim odredjenim sistemskim podesavanjima kojim se redovno pristupa kroz meni settings pa dalje u podmenijima sta treba, pristupam direktno sa shortcut-om koji napravis sa ovom ekstra aplikacijom:

QuickShortcutMaker
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sika524.android.quickshortcut&hl=en

Npr u ovoj aplikaciji idi na search: "acces point'" pa kad ti izlista, nadji tamo acces point name i napravi shortcut na desktopu, pa ti sa tim shortcut-om mozes brzo i direktno da ulazis podesavanje za VPN koje ti treba. Isto mozes za bilo koje podesavanje da napravis quick shortcut, kao npr za deo menija gde se menja mobile network mode (GSM/WCDMA/LTE) ili bilo koje drugo podesavanje. Imas try shortcut pa isprobas sve i vidis gde koji shortcut vodi.
Ovo apsolutno ne radi na S6, Marshmallow. ES file Explorer pro, trebalo je da shortcut ulazi u Downloads, nema šanse, fon je još i rutovan... To sam samo probao, kad ne može to, meni ne znači ništa. Kome radi ok je app.

Tapatalk 6.4.11(Build 866)

Jel može preko gdrive addona za total commander upload uje fajl?

Sent from my x600 using Tapatalk

Koja je fora sa ovom Youtube GO aplikacijom? jel to isto nesto za indijsko trziste?

Ma gde prepuna... Probao sam neku drugu app i hoće da skine, samo nju neće.

Moraces da cekas sledeci Flyme update, nazalost. Prijavi bug na Flyme forumu, ako se sete da poprave. Imao sam isti problem sa nekom app, tek naredni update i ponovno instaliranje Gplay servisa pomoglo.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Ma uskoro će flyme 6, a i skinuo sam apk pa instalirao...

Ne znam da li je neko vec preporucivao, ali stalno neko pita za dobar explorer
http://www.mixplorer.com

Nema na PS, ali nije problem.

Izgleda kao solid, samo besplatan. Ima neogranicen broj tabova i vise cloud servera (ukljucujuci i mega).

Gde god pokusam da ubacim neku sliku, bilo wa ili instagram izlazi mi ovo obavestenje i posle sekund force close. Brisao sam cache, redtartovao fon ali i dalje isto. Cak sam i na tapatalk imao problem da ubacim. Zna li neko o cemu se radi?
Screenshot_20170301-130624.png

Sent from my Nexus 5X

Jel moze preporuka za dobru infra red aplikaciju za daljinski upravljac?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Gde god pokusam da ubacim neku sliku, bilo wa ili instagram izlazi mi ovo obavestenje i posle sekund force close. Brisao sam cache, redtartovao fon ali i dalje isto. Cak sam i na tapatalk imao problem da ubacim. Zna li neko o cemu se radi?
Pogledajte prilog 223435

Sent from my Nexus 5X
Clear data za galeriju, trebalo bi da odradi posao.

iP7

Ako je 7.1.2 na telefonu, eto odgovora [emoji6]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne znam da li je neko vec preporucivao, ali stalno neko pita za dobar explorer
http://www.mixplorer.com

Nema na PS, ali nije problem.

Izgleda kao solid, samo besplatan. Ima neogranicen broj tabova i vise cloud servera (ukljucujuci i mega).

Što nema na PS? Meni automatski ne uliva poverenje, znam za tu app, ali zašto ne bi postavio?

Što nema na PS? Meni automatski ne uliva poverenje, znam za tu app, ali zašto ne bi postavio?
A adaway je l' ti uliva poverenje? :)

Imaš oficijalnu temu na XDA na 2000 strana i odlične ocene na reputabilnim i poznatim sajtovima, to bi trebalo da bude dovoljno.

S druge strane, na PS imaš gomilu sumnjivih aplikacija koje su pune bloatware-a.

Poslednja izmena:
A to su app za poređenje? Ajde da si rekao ES ili Solid.

nije poređenje, govorim samo o tome da to što se jedna app nalazi na PS-u ne znači automatski da je pouzdana, i obrnuto.
svakako treba proveriti pre instalacije, ali to je bar lako.

Da li postoji mogućnost da kroz Mixplorer pristupim internoj memoriji tj. da mu dodelim root privilegije?

Nazad
Vrh Dno