Probah sad. I kad instaliras zauzima preko 55mb. Ne znam sta je ovde "lite" sem mozda da trosi manje podataka.Ne znam da li je neko spomenuo ali - pojavio se Skype lite.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Meni je True Phone super, sa dve zamerke. Prva je zatamnjivanje i zaključavanje ekrana tokom razgovora, možeš ti normalno da prekineš vezu ali da bi izašao iz App moraš prvo da otključaš fon. Užas kako me nervira a ne uspeva mi da namestim da se ne događa. Drugo, možda bitnije, ima reklame za kupovinu sa timerom od ne znam koliko sekundi koji moraš da sačekaš da bi pozivao. Em timer em je lik ko je da je skup neviđeno što sam mu sa zadovoljstvom napisao. I to nije jednokratno nego rentiraš da te ne smara timerom sa ponudom da platiš da prestane?!? Da nije fenomenalnih opcija ubio bih je odavno... Probaj pa vidi.Neka dobra phone app, da imam listu normalno brojeva koje sam zvao i na istom prozoru na primer u vrhu par brojeva koji su često zvani i ostali kao u favoritima, do 7.0 sam koristio fabričku app sonijevu ali ova nova je katastrofa.
Sent from my E5823 using Tapatalk
Pise da je napravljen za Indiju, i ne moze se vidjeti na GPlayu.Ne znam da li je neko spomenuo ali - pojavio se Skype lite.
Meni je to brljavilo, stalno prikazivalo 3, dok nisam obrisao zadnje 3 poruke. Nikakvi updatei to nisu rijesili.Ima neko problem sa poslednjom verzijom Google messenger aplikacije i Tesla unread na nova launcheru?
Ne prepozna kad pročitam poruku, ostaje i dalje broj na ikonici, trenutno mi stoji 5, samo povećava kad god stigne..
Može li se nekako ukloniti ona ikonica ključa iz notifikacionog bara?Pominjao sam par puta, ne pratiš na času Lazarevac :d
AdClear: Non-Root Full-Version Ad Blocker
https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-adclear-root-version-ad-blocker-t3309011
Ne može bez Exposeda i jednog modula. Ta je ikonica za VPN i smatra se bitnim obaveštenjem, kao recimo Wifi, pa se stoga ne može ukloniti ako ti je VPN aktivan.Može li se nekako ukloniti ona ikonica ključa iz notifikacionog bara?
Jel postoji opcija u Nova launcher-u da kad se otvori app drawer ova pozadina bude što bi se reklo "dzift crna"? [emoji2] ili ti amoled crna? Isto pitanje i za Tapatalk? Uzasna mi je ova mišija siva ili koja god već" night mode" opcija....
I ja sam se vratio na True Phone jer PixelPhone ne radi kako treba na Nougat. Jedini problem je sto ne mogu da skinem ruska slova sa dialer-a, u podesavanjima sam izabrao engleski jezik.Meni je True Phone super, sa dve zamerke. Prva je zatamnjivanje i zaključavanje ekrana tokom razgovora, možeš ti normalno da prekineš vezu ali da bi izašao iz App moraš prvo da otključaš fon. Užas kako me nervira a ne uspeva mi da namestim da se ne događa. Drugo, možda bitnije, ima reklame za kupovinu sa timerom od ne znam koliko sekundi koji moraš da sačekaš da bi pozivao. Em timer em je lik ko je da je skup neviđeno što sam mu sa zadovoljstvom napisao. I to nije jednokratno nego rentiraš da te ne smara timerom sa ponudom da platiš da prestane?!? Da nije fenomenalnih opcija ubio bih je odavno... Probaj pa vidi.
Tapatalk 6.4.11(Build 866)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari