Koja postoji aplikacija da imas radio bez neta? :-DKoja je dobra radio aplikacija da radi bez interneta
Lenovo Moto Z
ima jedna, al radi dosta lose, i bas su rijetke situacije da telefon ima mogucnosti za fm radio, a nema app. Jedino na custom romovima je to problem, kao sto sam ja imao na CM-u
Pa koja je to? Koliko sam shvatio aplikacija je za telefone koji u sebi nemaju fabricki radio?ima jedna, al radi dosta lose, i bas su rijetke situacije da telefon ima mogucnosti za fm radio, a nema app. Jedino na custom romovima je to problem, kao sto sam ja imao na CM-u
Nisam zadovoljan kako radi aplikacija. Pojedine aplikacije od početka propuštaju reklame a ove koje nisu evo danas i one zezaju. Postoji li bolje rešenje?Ne može bez Exposeda i jednog modula. Ta je ikonica za VPN i smatra se bitnim obaveštenjem, kao recimo Wifi, pa se stoga ne može ukloniti ako ti je VPN aktivan.
nisu ali je potrebno da prođe dosta vremena da se usync-uju u full rezoluciji. manuelno rešenje je da klikćeš na kontakte u imeniku i čekaš par sekundi da učitaDa li nekako može da se ukloni ikonica tastature sa notifikacione linije (4.4.2 android)?
I kako bekapovati slike svih kontakta?
Čuva ih Google ali posle reinstalacije ROM-a sve budu minijaturne.
Android 6.0 i noviji omogućavaju prebacivanje app na sd bez root-a, samo formatiraj karticu kad je ubaciš u fon, sretao par slučajeva gde nije htelo ako se to ne uradi.Samsung j5 (j500f)
Kako da oslobodim internu memoriju.... rutovan je tel... ranije sam na s3 neo imao onaj link2sd a sad ne mogu da ga "aktiviram"....
ima li još neka app koja radi to isto?
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
Nisam razumeo.nisu ali je potrebno da prođe dosta vremena da se usync-uju u full rezoluciji. manuelno rešenje je da klikćeš na kontakte u imeniku i čekaš par sekundi da učita
ne nego google sačuva te slike kontakata u višoj rezoluciji ali kad resetuješ telefon prilikom sinhronizovanja on skine samo malu rezoluciju pa moraš u telefonu da otvaraš kontakt po kontakt da bi sa servera povukao hd sliku. izuzetak su favorites koji se odmah na telefonu sync-uju u punoj rezolucijiNisam razumeo.
Samo da otvorim kontakt i sliku i čekam dok se ona ne uploaduje na Google? Kako da znam kada je završila?
A i slike su mi poslate na Google ali se sada vratile kao veoma male, tako da su i pre otišle, ne znam kako bi otvaranje to promenilo?
Da, ali kod mene je android 5.1.1 bio je na 6-ici ali katastrofa kako su neke stvari bile rešene pa sam vratio na stariji.....Android 6.0 i noviji omogućavaju prebacivanje app na sd bez root-a, samo formatiraj karticu kad je ubaciš u fon, sretao par slučajeva gde nije htelo ako se to ne uradi.
Sent from Sony M5
Moram da se demantujem, uspelo jeProbao sam, otvorio kontakt, otvorio sliku i ona opet male rezolucije![]()
Постоји ли нека апликација коју могу да користим и са лаптопа и са телефона која омогућава одлагање слања мејла,тј да могу да напишем мејл и да селектујем да буде послат у одређено време?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari