Jel to zbog onog tokena ili? Cega bekap?Da li bese moze titanijumom da se bekapuje intesa mobi aplikacija? Da i dalje radi ako promenim rom.
Baš danas bio u poslovnici da završim to. Pri svakoj promeni moba mora da se aktivira ponovo u poslovnici.Ne možeš ni ovo, na žalost. Poslovnica jedino rešenje
Aplikacija je odlična. Ima i deo za generisanje tokena za ebanking. Sinhronizovana je sa ebankingom, pa se šabloni definisani na desktopu u browseru vide i ovde. Za aktivaciju je potreban odlazak u banku i slanje kodova SMSom sa njihove strane.Da zbog njega.
Kad smo kod toga vec. Nisam imao prilike da probam aplikaciju uni credit banke(tj. probao na iosu), pa me interesuje kakva je ona? I kakav je postupak kod njih za aktiviranje aplikacije. Prelazim uskoro u drugu banku, pa se dvoumim izmedju telenora i uni credit banke.
Radi u Google Maps (verovatno i u Earth), samo moraš pravilno da uneseš koordinate
Da li ima neka aplikacija koja me obaveštava da je poziv koji primam preusmeren koja radi provereno?
Na primer kada preusmerim pozive sa privatnog na službeni broj da vidim da je dolazni poziv preusmeren.
NXT-L09
Ok to znam, meni ne treba aplikacija koja će da mi vrši preusmerenje, već samo da me obavesti sa je poziv koji trenutno primam preusmeren sa drugog broja. Nekada je to radilo na običnim dumb telefonima, pa čak i na nekim prastarim verzijama androida.Ali preusmeravanje se vrsi na nivou mreze, tj. operatera, ne na nivou telefona.
Na starim dumb telefonima je pisalo sve vreme dok telefon zvoni "Forwarded Call", dok mi se na nekom starom alcatelu (sa androidom 2.2 ili 2.3 ne mogu tačno da se setim), uglavnom pojavljivalo obaveštenje na ekranu ali svega nekih 5 sekundi, što mi je bilo takoreći neupotrebljivo osim ako mi je telefon baš u rukama kad zazvoni. U svakom slučaju hvala na odgovoru.Ali kako da to zna neka aplikacija, ako poziv stiže preko operatera, jer, vraćamo se na ono što ti je Jericho rekao, nema tu telefon nikakvog uticaja, a samim tim ni aplikacija.
Kako je izgledalo to kada te neko pozove, a ti vidiš da je u pitanju preusmeravanje, šta je pisalo?
Jel imas profile u podešavanjima? Neki romovi imaju mogućnost kreiranja profila i izbora određenog profila u zavisnosti od wifi mreže.Da li postoji još neka aplikacija osim taskera pomoću koje mogu da napravim profile gde će se telefon automatski prebacivati na 2G/3G mrežu i paliti/ gasiti BT i GPS prilikom povezivanja na određenu wifi mrežu?
Λ VPN Master![]()
Ima reklame ali zanemarljivomeni za spotify sljaka skroz ok
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
Λ VPN Master![]()
Ima reklame ali zanemarljivomeni za spotify sljaka skroz ok
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
Jel taj profil za poweramp ili?Pa normalno da ti se čini kad si random uključio šta si stigao, tj sve si uključio.
Nađi profil audiophile na xda i loaduj ga samo
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari