Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Molim opet predlog za Call recorder. Treba mi i za Root i za non-root.
Hvala!

Da li se nekome u Wss pojavljuje da ne moze da pokrene aplikaciju jer ima ad blocker?
Najludje je sto ja nemam nijedan ad blocker a ne da mi da je otvorim. sta raditi?

Da, ne može da se koristi ako imaš adblocker. Ja imam AdAway, i moram da ga disejblujem pre nego što uđem u app. Tako je od nove verzije.

E sad, ne znam što ti prijavljuje da imaš adblocker ako ga nemaš :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Dobar je ACR al meni na poslednja dva telefona nije snimao glas sagovornika preko BT dok na Samsungu jeste. Ne znam u čemu je fora al eto. Takođe, u free verziji radi samo automatsko snimanje poziva što mi takođe nije odgovaralo.

Jel vam rade prevodi u Showbox-u? Meni za sve izbacuje ovo...
a7e775ae1e009fc295549bd4266883b4.jpg

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk
Proradili prevodi...

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Da, ne može da se koristi ako imaš adblocker. Ja imam AdAway, i moram da ga disejblujem pre nego što uđem u app. Tako je od nove verzije.

E sad, ne znam što ti prijavljuje da imaš adblocker ako ga nemaš :)

I meni je jako cudno..pogotoovo jer je radilo do skoro

Jel koristi neko Floatify? Uzeo sam Pro na popustu, ali ne vidim neku korist od aplikacije (S7 MM 6.0.1) Jel ima negde neki koristan tutorial, info i slično.... Ili je na Android 6 ova app beskorisna???

Sent from S7

Ja sam ga kupio beše jos 2015. Bilo baš bagovito ali to manje vise nego je jeo memorije oko 100 mb. Pogledaj bas sada koliko uzme za sebe.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Treba mi MX aplikacija.
Koliko sam ovde čitao izbacili su kodeke pa mora da se posebno intaliraju. Jel postoji neka modovana verzija "sve u jednom" ili možda neka druga caka?

Postoji sve u jednom, posalji mi na pp, treba mi tvoja email adresa pa cu ti poslati program ili link za skidanje

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Pa daj svima, mozda bi jos neko skinuo, mislim ako nije zabranjeno da se ostavljaju linkovi za DL.

Mene samo bune oznake, jer na poslednjoj verziji sa mobilism foruma ima NEON i PRO.
A onda ima dodatno kodeci gde ima: NEON, x86, Tegra 2 i Tegra 3.

Po komentarima bih rekao da ovaj prvi NEON ima i kodeke u sebi.

Koja je uopšte razlika između NEON i PRO i koju da instaliram na Samsung Note 2 (N7100) a da ima kodeke u sebi?

Neon skinite. Ne mogu poruke da saljem na ovom forumu (ponekad mogu ali uglavnom ne), i ovako je prepun banera pa telefonom tesko da ga i otvorim, a ovako javno ne mogu da saljem jer, piraterija je zabranjena. Posaljite mi u poruci email adresu pa cu vam na email odgovoriti ovde ne mogu.
Pro je verzija bez reklama, ta se placa, a neon je ubacen kao kodeci u pro verziji, dakle mx player pro neon skidajte

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Skinite sa XDA verziju mx_all_1.8.6
Player će sam da prepozna verziju kodeka koja mu treba i da je automatski povuče sa download lokacije.

Imam problem sa Unified Remote aplikacijom. Skinuo sam sve lepo i na telefon i na pc. Na kompu ima dozvolu da prodje firewall (sam je to kod instalacije namestio, a i ja sam ručno dodao dozvolu u windows firewall). Na telefonu nikako ne mogu da se nakačim na server. Neće ni automatskom pretragom, a ni kada ručno ukucam parametre. Probao sam preko bluetooth-a, tako se konektuje, ali dalje neće ništa, tj ne prikaže mi kontrole. Jel treba nešto možda još na kompu ili ruteru ili telefonu da podešavam? Naravno, telefonom sa nakačen na istu mrežu na kojoj je i pc. Inače na kompu je win 8.1, a telefon je G4 sa MM, ako to ima neke veze.

Pošto će Google Now Launcher biti uskoro ugašen, interesuje me koji je najbolji zamenski launcher? Kakav je Nova Launcher?

obavezan

Ja ga koristio 3 godine. Kupiš pro jer je uvek na nekim popustima a itekako vredi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

A i ne mora da kupi postoji lek i za to.
Ima ga na sve strane, naravno zbog pravila necu ostavljati link, a moze i da pazari ukoliko zeli da podrzi developera.

A i ne mora da kupi postoji lek i za to.
Ima ga na sve strane, naravno zbog pravila necu ostavljati link, a moze i da pazari ukoliko zeli da podrzi developera.

...
čemu? teško da neko ne moće da priušti aplikaciju od 1$.
Nemati redovan update i pilićariti za 1$.

Kazem da moze da pazari da podrzi coveka, gde ti nadje problem i... Čemu?

Vrh Dno