Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^ Agree... Ovaj Business Calendar Pro mi izgleda kao da nije update-ovan još od Jelly Bean-a. :D

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Moze preporuka za najbolju aplikaciju za pracenje serija i filmova, u smislu kad je sledeca epizoda, preporuka za slicne serije/fimove, review-ovi..

Hvala vam, Series Guide je super..

Sent from TT

Instalirao sam ES file explorer(neka ver. 1.0.8.), MiXploer i Solid, sve ih podesio i sada imam nedoumicu koji da ostavim. Da li neki od njih ima nešto što bi prevagnulo u njegovu korist ili su samo nijanse u pitanju?
cbf7f652d573b0bcc98a85213248b3e7.jpg

dff4866e394c8f5f4c8d120b30f481bf.jpg

a5723d326360ac98f9c9cad544e94ac4.jpg

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Koristio sam ES pro verziju do pre mesec dana i rekao sam sebi da je najbolji explorer, zadnjih metar dana koristim Solid pro verziju i definitivno je malo bolji komotniji nekako pregledniji od ES-a.
Da si me pitao pre 30 dana rekao bih ti def ES, medjutim ja ne micem dalje od Solida to je zacementirano sada tako da moj glas za Solid.
Treceg nabrojanog nisam koristio.

Instalirao sam ES file explorer(neka ver. 1.0.8.), MiXploer i Solid, sve ih podesio i sada imam nedoumicu koji da ostavim. Da li neki od njih ima nešto što bi prevagnulo u njegovu korist ili su samo nijanse u pitanju?
cbf7f652d573b0bcc98a85213248b3e7.jpg

dff4866e394c8f5f4c8d120b30f481bf.jpg

a5723d326360ac98f9c9cad544e94ac4.jpg

Ja koristim MiXplorer, a ova dva ostala sam probao davno i nisu mi se dopali, tako da ne bih znao da uporedim.
MiXplorer se konstantno razvija, jako malo zauzima resursa, brz, fluidan, kad se navikneš i upoznaš ga sve rešavaš sa minimalnim brojem pipkanja po ekranu.

Imam i ja Solid već dugo vremena(plaćenu ver.) nego dosadi malo pa sam zato i instalirao ova 2 da probam. Vidim da je MiXplorer "najlakši" od ova 3 i msm da ću njemu dati šansu u nekom narednom periodu(Solid je vrhunski, da se razumemo). Jedino ES nisam nesto dugo probao, ali verujem da je na sličnom nivou...

Poslednja izmena:
Poslednjih par nedelja google services su uvek prvi na listi potrošača baterije. Jutros pogledam ono 66% oni. Jel ima još neko taj problem?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Poslednjih par nedelja google services su uvek prvi na listi potrošača baterije. Jutros pogledam ono 66% oni. Jel ima još neko taj problem?

Evo kako je to kod mene za 4h i 3h SoT-a trenutno, 1% GS, dakle nije problem u GS vec konkretno do tvog telefona.
BBS i vidi sta budi GS
444b55c612ef887e7b4905ae6f172015.jpg

Kod mene ubijaju. Probaću sa BBS da vidim šta je.
Screenshot_2017-01-29-12-46-02.png

Pa vidi koliko ga drzi budnim
15d4ad3bf652503407aab77d2be47558.jpg

Kod mene situacija trenutna.
P.S.
Nesto ti procesor drzi budnim od GS, vidi sta pa javi mozda mozemo pomoci.

Poslednja izmena:
Je l postoji mozda neki tool da ispegla zvuk na androidu da mirise vise obako bassy kao na iphoneu? Poredio moj g3 i sestrin 6+ ... Pa tuga pregolema :(((

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Izvinjavam se ...zaboravih da dodam i bez obaveznog roota :((

Skini PowerAMP ili vidi sa Viper4Android na xda, imas i u mom potpisu temu.

E ***, onda PowerAMP.

LG ima najlosiji izlaz sto se tice telefona. Flat je skroz.

Mislio sam vise nesto popun nekog eq-a zbog spotifya ali pokusacu i s powerampom pa cu down ziku:)
Nije flat nego kanta za medalju :(
Hvala za predloge ljudi ... <3

e24755cc47d68ecc600610ce56a3f223.jpg

Jel ovo znači da nije aktivan Viper4android? Jel onda trebam da aktiviram onaj compatibility mod?

Koji player koristis?
Btw, to sto si enableovao svaku opciju ne znaci da ce da ti bude bolji zvuk, nadji neki profil pa ga loaduj. :)

I da, znaci da viper trenutno ne radi, jer je processing:no.
Ali drajver je instaliran, pretpostavljam da ne radi jer plejer ima svoj eq.

Sve je ok,processing ce ti biti yes kad pustis muziku.

Vrh Dno