Ja koristim ovu već par godina unazadDali neko zna/moze da preporuci neku stelth aplikaciju koja bi sakupljala/cuvala sms-ove?
Sto se tice snimanja poziva definitivno preporucujem Total Recall Call Recorder
Stelth rezim, moze da se zakljuca sifrom, konvertuje pozive u mp3 i uploaduje na dropbox, googledrive itd u realnom vremenu...
Trazim neko slicno resenje za sms.
Glas za wss što se tiče sporta.Bolja je Mobdro aplikacija za tv kanale. Lepše je urađena, a čini mi se da ima i mnogo veći izbor i sportskih kanala.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
![]()
![]()
Prvi je WSS, drugi mobdro.
Kvalitet debelo na strani WSS.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pa zapravo ne radi to tasker, tj radi ali komandama iz terminala(cp /mnt/sdcard/... /system/etc/hosts)Mislim da je to do aplikacije... Npr fastergps ne može da izmeni gps.conf a taj fajl se bez problema ručno edituje iz Solida.
Mogu se naci verzije koje nemaju reklamekako iz terarium tv aplikacije da izbacim reklame dok se dev ne skani da pusti da se app plaća?
adaway ne može da ih stopira
Mozes da Platis za app bez reklama vec nekoliko verzija koliko mi se cinikako iz terarium tv aplikacije da izbacim reklame dok se dev ne skani da pusti da se app plaća?
kako iz terarium tv aplikacije da izbacim reklame dok se dev ne skani da pusti da se app plaća?
ove nisam, kako si ih pohvatao?
Posto imam veliki problem sa odlaganjem svojih obaveza, zanima me koja vam je aplilacija najbolja kao planer sledeceg dana/nedelje/ meseca?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja trenutno koristim bussines calendar,probao sam i milion onih to-do aplikacija ali mi ne leže. Po meni je možda najbolji Month calendarPosto imam veliki problem sa odlaganjem svojih obaveza, zanima me koja vam je aplilacija najbolja kao planer sledeceg dana/nedelje/ meseca?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari