Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

U Solid-u mi izbaci ovo kada probam da se konektujem...
a4417a8d16b5540b4c82cd6166f705a5.jpg

Edit: neće ni ES file explorer...

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dušu dalo za AMOLED. Odličan icon pack kao i uvek V [emoji1305]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Druze odnosno dingospo, napisano ti je sta je problem sa konekcijom na FMu, nisi ni pokusao... Nije problem do app-ova vec do podesavanja na racunaru.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    129.2 KB · Pregleda: 221
Poslednja izmena:
Dali neko zna/moze da preporuci neku stelth aplikaciju koja bi sakupljala/cuvala sms-ove?

Sto se tice snimanja poziva definitivno preporucujem Total Recall Call Recorder
Stelth rezim, moze da se zakljuca sifrom, konvertuje pozive u mp3 i uploaduje na dropbox, googledrive itd u realnom vremenu...
Trazim neko slicno resenje za sms.
Ja koristim ovu već par godina unazad
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore
Ima i instalacija za dodatni Add-on za upload na cloud, alu to će već samo da ti ponudi.

NXT-L09

Imam milion slika na racunaru w10. treba mi neka aplikacija za brisanje duplih fotografija ! Takodje i na androidu. ???

Samo je s6anje što ova 2.0 verzija neće da radi sa AdAway.
Promenili su interfejs malo, juče sam isključio AdAway da proverim.
Ništa posebno i dalje, ali opet bolje nego pre.

Čudo jedno koliko se reklame nakotile, gde god da uđem samo iskaču, pa one preko celog ekrana, pa video reklame, sačuvaj Bože.
Momentalno sam morao da uključim AdAway. :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Problem je što 1.8 verzija radi do kraja meseca. Ja ću na tabletu izbaciti adaway, dok wss leti sa telefona.

Pu majku im.
Ništa, moram videti ako može sa taskerom da se napravi da kad god uđem u app disejbluje AdAway, a kad izađem da ga enejbluje.
Tj to može samo ako AdAway ima omogućeno tako nešto, tj slanje intenta.

Ne treba ti adaway ako Tasker može da barata file sistemom, samo kopiraj default (prazan) hosts fajl a na kraju vrati onaj napunjen

Toga se nisam setio.

Može naravno, tasker može sve. I super bi to radilo na bilo kojoj starijoj verziji androida bez problema, ali neće moći na N zbog systemless root-a, tj ne mogu da modifikujem fajlove tamo uopšte.

Pokušao sam prvo da mountujem system kao rw, pa onda da izvršim komande(samo copy sa sdcard na /system/etc/hosts), međutim ponaša se kao da nisam montirao system kao rw..
'ebem li ga sad kako to funkcioniše sa systemless rutom.

Mislim da je to do aplikacije... Npr fastergps ne može da izmeni gps.conf a taj fajl se bez problema ručno edituje iz Solida.

Gde se aktivira da ti traži odobrenje za slanje SMS prema određenim brojevima npr parking, koji se dodatno naplaćuje? Uvek mi tražio, ali sam greškom cekirao da više ne pita, a dobro je imati tu opciju. Tel je S6, ako je bitno.

Jel može neko da preporuči dobru tastaturu sa našim karakterima ž, č, š koji su postavljeni kao tasteri. Da ne moram svaki put da držim prst duže kako bih ih označio.

Mislim da je to do aplikacije... Npr fastergps ne može da izmeni gps.conf a taj fajl se bez problema ručno edituje iz Solida.
Pa zapravo ne radi to tasker, tj radi ali komandama iz terminala(cp /mnt/sdcard/... /system/etc/hosts)
I to ne može da prođe, prijavljuje da je system read only, iako sam ga montirao kao rw pre toga.

kako iz terarium tv aplikacije da izbacim reklame dok se dev ne skani da pusti da se app plaća?
adaway ne može da ih stopira

kako iz terarium tv aplikacije da izbacim reklame dok se dev ne skani da pusti da se app plaća?
adaway ne može da ih stopira

Ja sam ovo ubacio u AdAway BlackList-u i nema više reklama u Terrarium-u ...

adserver.unityads.unity3d.com
c2i-cdn.startappnetwork.com
c2i.startappnetwork.com
cdn2.inner-active.mobi

ubacivao sam neke ali nije radilo (ove nisam, kako si ih pohvatao?)
sada sam rešio (par postova iznad, hvala krle90!)

ove nisam, kako si ih pohvatao?

Pa standardno ... isključim sve živo --> uključim AdAway i tcpdump --> startujem Terrarium, sačekam reklame, pa ga ugasim --> pogledam Log fajl.
U suštini ne treba neka detektivska intuicija da bi u Log fajlu provalio šta je "sezonlukdizi", a šta "adserver.unityads" ili ovo nešto bezveze sa "c2i" isl.
Jedino je dosadno što mora da se restartuje sistem.

meni tako nije našao one od 25sec što idu preko celog ekrana za onaj sajt sa satovima, a bar 5x probao kada se pojavi

šta da instaliram na tel da mi ne iskaču one reklame na youtube...

Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока

Posto imam veliki problem sa odlaganjem svojih obaveza, zanima me koja vam je aplilacija najbolja kao planer sledeceg dana/nedelje/ meseca?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Све што можеш данас, остави за сутра јер ти то сутра можда неће требати..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Posto imam veliki problem sa odlaganjem svojih obaveza, zanima me koja vam je aplilacija najbolja kao planer sledeceg dana/nedelje/ meseca?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja trenutno koristim bussines calendar,probao sam i milion onih to-do aplikacija ali mi ne leže. Po meni je možda najbolji Month calendar

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno