Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

jetAudio Plus 4.4.0 hehe, izgleda matora neka u odnosu na ovu koju ti imas, davno sam skinuo i ne menjam nema potrebe, ali cudno da u novijoj verziji nema te opcije.

Da, baš čudno da nema.

Edit: Probao sam starije verzije i na 6.6.2 ima da se skine album art...

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
imam isto tu zadnju verziju Jetaudio plus
Kako dobiti lyrics .Jel treba dodatak?

RN2

Poslednja izmena:
Čuj moba,roma :D

Sent from my Redmi Note 3

Da zbog njega.

Kad smo kod toga vec. Nisam imao prilike da probam aplikaciju uni credit banke(tj. probao na iosu), pa me interesuje kakva je ona? I kakav je postupak kod njih za aktiviranje aplikacije. Prelazim uskoro u drugu banku, pa se dvoumim izmedju telenora i uni credit banke.

Ne znam za unikredit, ali sam čuo par pozitivnih iskustava za telenor.

Sent from my E5603 using Tapatalk

Da zbog njega.

Kad smo kod toga vec. Nisam imao prilike da probam aplikaciju uni credit banke(tj. probao na iosu), pa me interesuje kakva je ona? I kakav je postupak kod njih za aktiviranje aplikacije. Prelazim uskoro u drugu banku, pa se dvoumim izmedju telenora i uni credit banke.
Aplikacija je odlična. Ima i deo za generisanje tokena za ebanking. Sinhronizovana je sa ebankingom, pa se šabloni definisani na desktopu u browseru vide i ovde. Za aktivaciju je potreban odlazak u banku i slanje kodova SMSom sa njihove strane.

Da li ima neka aplikacija koja me obaveštava da je poziv koji primam preusmeren koja radi provereno?

Na primer kada preusmerim pozive sa privatnog na službeni broj da vidim da je dolazni poziv preusmeren.

NXT-L09

Poslednja izmena:
Neki program za određivanje geografskih širina?
Ono...ukucam npr. 45.11`.67" i 21.30`.36" i da mi prikaže tačnu lokaciju.
Gledao na Google Earth, nema te mogućnosti...jedino kada izabereš neki grad ili geografsku lokaciju, onda ti pokaže koja je širina, dužina itd.
Čak nema ni na Google Maps

Poslednja izmena:
Radi u Google Maps (verovatno i u Earth), samo moraš pravilno da uneseš koordinate

Pa jeste...sada probao na osnovu uputstva sa linka....sve je samo u duuuugom pritisku na ekran :) :) :)
Hvala!

Da li ima neka aplikacija koja me obaveštava da je poziv koji primam preusmeren koja radi provereno?

Na primer kada preusmerim pozive sa privatnog na službeni broj da vidim da je dolazni poziv preusmeren.

NXT-L09

Ali preusmeravanje se vrsi na nivou mreze, tj. operatera, ne na nivou telefona.

Ali preusmeravanje se vrsi na nivou mreze, tj. operatera, ne na nivou telefona.
Ok to znam, meni ne treba aplikacija koja će da mi vrši preusmerenje, već samo da me obavesti sa je poziv koji trenutno primam preusmeren sa drugog broja. Nekada je to radilo na običnim dumb telefonima, pa čak i na nekim prastarim verzijama androida.

NXT-L09

Ali kako da to zna neka aplikacija, ako poziv stiže preko operatera, jer, vraćamo se na ono što ti je Jericho rekao, nema tu telefon nikakvog uticaja, a samim tim ni aplikacija.
Kako je izgledalo to kada te neko pozove, a ti vidiš da je u pitanju preusmeravanje, šta je pisalo?

Preporuka za neku dobru VPN/Proxy app, a da nema u sebi ads-a i slicnih s.anja. Nije problem ni paid. :)

Sent from my Gphone

Ali kako da to zna neka aplikacija, ako poziv stiže preko operatera, jer, vraćamo se na ono što ti je Jericho rekao, nema tu telefon nikakvog uticaja, a samim tim ni aplikacija.
Kako je izgledalo to kada te neko pozove, a ti vidiš da je u pitanju preusmeravanje, šta je pisalo?
Na starim dumb telefonima je pisalo sve vreme dok telefon zvoni "Forwarded Call", dok mi se na nekom starom alcatelu (sa androidom 2.2 ili 2.3 ne mogu tačno da se setim), uglavnom pojavljivalo obaveštenje na ekranu ali svega nekih 5 sekundi, što mi je bilo takoreći neupotrebljivo osim ako mi je telefon baš u rukama kad zazvoni. U svakom slučaju hvala na odgovoru.

NXT-L09

Da li postoji još neka aplikacija osim taskera pomoću koje mogu da napravim profile gde će se telefon automatski prebacivati na 2G/3G mrežu i paliti/ gasiti BT i GPS prilikom povezivanja na određenu wifi mrežu?

Automate, ali moras malo da istrazujes module, ima ih na stotine.

Imas i onaj IFFT.

Tasker je najbolji od svih tih.
To za 2G nece da moze ako si na novijim verzijama androida, na 7.x ne moze uopste, na 5.x i 6.x ti treba xposed modul da bi radilo, u kombinaciji sa taskerom.

Ovo drugo za bt/gps je veoma jednostavno.

Λ VPN Master :)
Ima reklame ali zanemarljivo :) meni za spotify sljaka skroz ok :)

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Da li postoji još neka aplikacija osim taskera pomoću koje mogu da napravim profile gde će se telefon automatski prebacivati na 2G/3G mrežu i paliti/ gasiti BT i GPS prilikom povezivanja na određenu wifi mrežu?
Jel imas profile u podešavanjima? Neki romovi imaju mogućnost kreiranja profila i izbora određenog profila u zavisnosti od wifi mreže.

Jok, ne može tasker bez gravity box-a, na EUI, očigledno.
Ponadao sam se da postoji jednostavnija varijanta.
Očajan mi je 4G signal u stanu, srče bateriju i često dobijam obaveštenja o propuštenim pozivima.

Λ VPN Master :)
Ima reklame ali zanemarljivo :) meni za spotify sljaka skroz ok :)

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Probah sad. Uslovljavaju me sa 5 zvjezdica da koristim vise servera, plus ogranicenje sa vremenom. Uninstall odma' i brisanje 5 zvjezdica odma' da ne ostane slucajno. Nasao sam ranije Hideman po mojoj mjeri ima i free verzija, jednostavna i bez uslovljavanja nekih bez bilo kakvih adsa. Alergican sam bre na adsove, neka bedna uslovljavanja, popupe, ubacivanja nekhi preporuka za neke appove, bloat i ostalih s.anja. Hocu da bude sve cisto sa minimalistickim interfejsom bez bloata i naravno materialUI, to mi je prvi uslov za dobru app, makar i da se placa, ako nema to delete all. Zato i jedva nadjoh, jer je skoro svaka VPN app puna toga.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno