Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

nesto nece k-9 da mi doda acc, mada sam ga skinuo sa play storea.
jeste ruzan ali ja sad nemam pojma sta da instaliram :)

hvala, sad cu njega :)
mada ovaj podrzava samo jednu adresu a ostatak opcija se placa?

Poslednja izmena:
ovaj proton mail napravi novi proton acc i da bih povezao neku svoju adresu moram da placam 4€ mesecno... na kraju sam ostao bez mail aplikacije na telefonu :)
na kraju sam pobrisao i deaktivirao sve i ostavio samo ovu nativnu email aplikaciju koja dolazi uz xperiu.

Poslednja izmena:
Čemu taj strah od špijuniranja ,uzmi lepo taj blue mail i super

Sent from my Le X820

nije neki strah nego kad vec piše za nesto da je sumnjivo onda bih ga izbegao. nesto sam sredjivao oko sigurnosti na kompu pa bih da skockam lepo i telefon...
svakako ne volim da neko tamo skladisti nesto moje na serveru...

A sta te tacno zeza gmail? Ja njega koristim od kako sam uzeo android, radi ok. Imas i outlook, ali njega nisam probao, tako da ne znam...

nekako se usporio i sve vise kasne notifikacije. ja sam ga isto koristio od kad sam uzeo android. skroz ok radi ova email aplikacija koja je dosla uz xperiu, ne znam sto je nisam koristio do sada.
jako mi je bio kul Spark na iOS-u ali ne znam hoce li izaci za android, airmail je odlican takodje, koristim ga na meku.
hvala svakako na predlozima, bitno je da sam resio problem.

Povremeno koristim full verziju fejsbuka i uvek kad se logujem izlazi mi ovo cudo, jel zna neko kako ovo da iskljucim?

Screenshot_2017-01-09-18-46-40.png

Jedva ga nadjoh, hvala.

nesto nece k-9 da mi doda acc, mada sam ga skinuo sa play storea.
jeste ruzan ali ja sad nemam pojma sta da instaliram :)
Da nisi uključio 2 step verification?

@sysninja Sta mu fali? Pregledan, ima sve što treba, radi izuzetno brzo. Do sad bez ijednog fc, buga i sl.

Ne prati material guidelines... Muka mi je od loše dizajniranih aplikacija na Androidu.

Ne prati material guidelines... Muka mi je od loše dizajniranih aplikacija na Androidu.
Nije ona loše dizajnirana, samo je dizajniran u doba ICS-a, koji je bio bombona u odnosu na zastareo 3D iOS dizajn od pre par godina i ono kakav je Android bio pre :)

Da nisi uključio 2 step verification?

@sysninja Sta mu fali? Pregledan, ima sve što treba, radi izuzetno brzo. Do sad bez ijednog fc, buga i sl.
jesam odavno, ne znam sto bi mu to smetalo.
@sysninja
i meni takodje ali nadje se neki kompromis jer mi se iOS tek smucio.

^Ako hoces da probaš k9, napravi mu poseban pass u podešavanju naloga.

hvala ti ali ostavicu to za neki drugi put ako bas resim da ga isprobam.

Eto još jedan razlog da se ne koristi K9, ne podržava oAuth.

Nedavno sam reinstalirao mob i adaway kao da ne blokira kao pre
eabe568ace480262e1daead3fb5d5db6.jpg

Sent from my x600 using Tapatalk

Jel ima neka aaplikacija sa onim zezancijama kao na snapchat-u? Danas mi drugar pokazao super rade.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Mislis, osim Snapchat-a? Ja sam detetu instalirao neki YayCam, prilicno je dobro odradjena.

Čemu taj strah od špijuniranja ,uzmi lepo taj blue mail i super

Sent from my Le X820

Zato sto nekima mail ne sluzi za zezanje vec za posao. Sama pomisao da izmedju mene i mog mailboxa stoji neciji, boga pitaj kako (ne)obezbedjen i busan server i servis, predstavlja veliki no no.

AquaMail, BluMail, MyMail i slicna bratija - sve to lepo izgleda i radi ali svi oni su proksi izmedju vas i vaseg mail servera. To se opravdava uglavnom zbog push notifikacija i kojekakvih gluposti, ali u njihovim polisama jasno pise cemu to zaista sluzi i sta oni rade sa tim.

GMail i Inbox su bezbedni i funkcionalni, pogotovo Inbox ako pratite 5-10 mboxova i primite preko 200 mailova dnevno kao ja. K9 je zasluzio ili da ode u penziju ili da neko uradi posao kako treba do kraja. Ovo ostalo nije vredno pomena.

+1

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Neko bese pominjao alternativnu app za fb?Nije mi bitan messenger vec sama aplikacija.

Sony Z5 graphite

Nazad
Vrh Dno