Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sad sam provalio da konačno i kod nas radi prepoznavanje muzike u Google aplikaciji, pojavio mi se widget...

Jel probao skoro neko zaycev.net aplikaciju za skidanje muzike sa istoimenog ruskog sajta?Znam da nije radila na lolipopu nesto jos davno?
Inace,ko voli da slusa muziku preko neta preporucujem app PC Radio 2016 ima je na playstore,ima sve moguce muzicke zanrove i podzanrove i bas je dobra i kvalitetna app.

Sony Z5 black

Pa ako je free onda će uvek biti free. Na PS jednom kada odeš za dž moraš takav da ostaneš do kraja

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nije besplatan na play store-u već se iz obicne(ne pro) aplikacije kuca kod koji toj aplikaciji daje pro privilegije. Koje važe dok se ne izbriše aplikacija. Dok je za iPhone free pro app danas.

Nije besplatan na play store-u već se iz obicne(ne pro) aplikacije kuca kod koji toj aplikaciji daje pro privilegije. Koje važe dok se ne izbriše aplikacija. Dok je za iPhone free pro app danas.
Važi zauvek, bila je pre godinu - dve takva promocija...
5ff9b79870c0908e7f1cf0c0642129ad.jpg

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk

Pa koji je kod?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ma vidiš da je neko to lupio i ostao živ...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Runtastic je 10 centi u nemackoj, to je skoro isto kao dz

Sent from my D6503 using Tapatalk

1) Download Runtastic for free 
2) Open the Runtastic app, go to Settings -> Runtastic -> "Enter Promotion Code" and enter "APPOFTHEDAY".
Now you can enjoy all PRO features for free

Sent from my Le X820

Kod je APPOFTHEDAY, ne znam da li važi za sve aplikacije, ja sam aktivirao Runtastic Running & Fitness, link iz promo maila vodio je na nju, nisam probao ostale...

Kupio sam odavno Runtastic MTB Pro pa mi poslali na mail

Vazi dok se ne izbrise aplikacija.
Imao sam ja vec tako i cim sam menjao ROM nisam mogao vise da aktiviram PRO.

Edit:

Pisao sam za ovo "appoftheday' varijantu, pro je vezana za nalog.

Sent from my Redmi 4 prime

Poslednja izmena:
Jel si siguran u to? Ja imam pro kupljenu na Amazonu tako da ovo nisam ni probao. Ali su oni na njihovom fb-u rekli da je pro dok se ne izbriše aplikacija.
Pro je vezan za nalog, a ne za aplikaciju ili telefon, taj pro sto ja imam je od prošle promocije, naravno aplikacija je brisana više puta, a i menjao sam rom mnogo puta do sad.

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Stigla je i meni reklama, jer sam za 10 centi nekada kupio Runtastic Pro Running... Probao sam kod za druge runtastike, ali ne radi. Izabrali su samo ovaj Running za promociju.

Prošle godine bili besplatni i onaj heart rate i još jedna vezana za fitnes, ne sećam se tačno koja. Isto sam iskoristio ovu promociju prošle godine, brisao i vraćao runtastic nekoliko puta, i dalje važi pro licenca...

I sada ako ubaciš ovu apk heart rate ti je besplatan

Sent from my Le X820

koju aplikaciju za mail biste mi preporucili? imam gmail i icloud nalog. ova gmail app mi se sve manje svidja a za android ne postoji sparkle ili airmail pa su mi nepoznate ove ostale na store-u.

Inbox od Google-a?

Sent from my iPhone using Tapatalk

hvala ljudi, instalirao sam ovaj Blue mail i skroz je kul za sada. napokon mi stizu odmah svi mejlovi jer je gmail aplikacija pocela nesto da zeza i mnogo puta nemam nikakvu notifikaciju.
@Djilkosh_Ns
izbegavam Inbox jer je bila neka vest vezana za privatnost cim se pojavila aplikacija na iOS-u pa sam se nesto istripovao :)

bem ga sad, daj da instaliram ovaj Aqua mail. posto sam vec instalirao blue mail da li je dovoljno samo da ga obrisem ili treba nesto da deaktiviram?

bem ga sad, daj da instaliram ovaj Aqua mail. posto sam vec instalirao blue mail da li je dovoljno samo da ga obrisem ili treba nesto da deaktiviram?

Nemoj Aqua, njih su u međuvremenu kupili MobySystems.

Izgleda da je najbolji K-9 kad je privatnost u pitanju. Pogledaj najnovije postove iz teme koju sam gore postavio.

K-9 mail je odličan.

Link za K-9: https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=com.fsck.k9

Nazad
Vrh Dno