Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ako hoćeš malo ozbiljnije onda polarr.

Sent from my iPhone using Tapatalk

1gb.. И ја сам се баш доста изнервирао, будим се после бурне ноћи, кад оно.. Али углавном имам и unifi, wifi на послу и код куће, тако да понекад користим мобилни нет.. Свакако ми неће издржати до 1 фебруара, али оно..
Прво нисам знао шта је, па се сетим да проверим потрошњу по апликацијама, кад имам шта и да видим..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Najgora aplukacija za mobilni net! I ja imam 1 gb i najmanje ulazim na njega jer mi za 20 sekundi skrolovanja potrosi jedno 50 mb.

Sent from my Nexus 5X

Jeste težak je program, treba mu jači HW i noviji SW, ali je najbolji. Nisam skontao koji telefon koristiš, a i totalno sam smetnuo sa uma da ima ljudi koji koriste ICS ili JB [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sta ces nisu svi na ovom forumu entuzijasti i furaju nove telefone [emoji12]
Naso sam i neku stariju verziju tog programa pa cu probati da li funkcionise.

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока

Najgora aplukacija za mobilni net! I ja imam 1 gb i najmanje ulazim na njega jer mi za 20 sekundi skrolovanja potrosi jedno 50 mb.

Sent from my Nexus 5X
Да сам бар користио па ко ме шиша, али нисам. Него је апликација на своју руку то посркала..

Ubija me tapatalk. Svako jutro mi nudi neke teme. Nekada u 4 ujutru zavibrira telefon
Iskljucio sam sve push notifikacije i feed. Gde jos mogu nesto da iskljucim? Sledeci korak je brisanje

Ubija me tapatalk. Svako jutro mi nudi neke teme. Nekada u 4 ujutru zavibrira telefon
Iskljucio sam sve push notifikacije i feed. Gde jos mogu nesto da iskljucim? Sledeci korak je brisanje
Probaj da zabraniš potpuno obaveštenja iz Settings/Applications.
To sam ja morao da uradim. [emoji2]

Да сам бар користио па ко ме шиша, али нисам. Него је апликација на своју руку то посркала..

kakva je situacija sa Instagramom ako se stavi u Greenify? I nemam ga instaliranog, ali sam se razmišljao da ga ubacim, pod uslovom da ne jede ni bateriju ni protok dok ga ne koristim. Znam da sa FB i Messengerom nije lako ubiti te procese sa Greenify (nemam xposed inače)

kakva je situacija sa Instagramom ako se stavi u Greenify? I nemam ga instaliranog, ali sam se razmišljao da ga ubacim, pod uslovom da ne jede ni bateriju ni protok dok ga ne koristim. Znam da sa FB i Messengerom nije lako ubiti te procese sa Greenify (nemam xposed inače)
Па нисам пробао, ал онда нема обавештење осим ако немам плаћен? Апликација је у власништву фејса.. Тако да :D

Postoji li alternativa za OGyoutube?Meni ova zadnja verzija radi play u pozadini vrlo kratko i onda prestane.Postoji li nesto bolje u vidu programa?

Sony Z5 black

Ubije ga greenify fino, ne pokreće se. Ja imam plaćenu verziju, ne znam da li to utiče. Ne znam koje opcije su nedostupne u neplaćanoj

Sent from my D6503 using Tapatalk

Па нисам пробао, ал онда нема обавештење осим ако немам плаћен? Апликација је у власништву фејса.. Тако да :D

a i ne gorim od želje da svake sekunde znam ko mi je lajkovao i fejvovao fotku :D
Pogledam sam kad me zanima, i za FB sam isključio notifikacije, dovoljno mi je Messenger što izbacuje... Znam i da FB stoji iza instagrama.

a i ne gorim od želje da svake sekunde znam ko mi je lajkovao i fejvovao fotku :D
Pogledam sam kad me zanima, i za FB sam isključio notifikacije, dovoljno mi je Messenger što izbacuje... Znam i da FB stoji iza instagrama.
А мени доста шаљу поруке..

Pisao sam da je instagram u korelaciji sa fejsom. Iako ih stavite u greenify, otvoris instagram, otvori se fejs u pozadini, otvoris fejs, otvori se instagram. Dele zajednicki activity neki i ludeo sam dok nisam obrisao fejs. Lakse obrisati fejs, em dobijes na bateriji, em ne lupas glavu. Sad jedino ako nisu sredili greenify bolje da radi i da nema neka aplikacija da povuce drugu.

U greenify mogu te veze da se preseku pa ne bude jedna drugu

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ja sam kupio Swipe Pro verziju dok je bila na nekom popustu i ne primećujem da ima bitnih nedostataka u odnosu na desktop verziju (upload videa u chatu je jedina star za koju sam morao ići na web).

Ko nije previse zavistan od fejsa posao ce mu zavrsiti i FB lite i messenger lite. Trose smesno malo resursa u odnosu na full verzije, a rade super i na 2g netu.

Koristi li neko Barcode & QR Scanner+Generator, sve u jednoj aplikaciji?
Može i paid, ne mora free.

Šta ima kvalitetno, da zamenim TuneIn radio? Ubacili su neku mesečnu pretplatu, što mi ne pada napamet da plaćam.

b15b07dd7fc509c70d3ca3d54fe3f63a.jpg

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno