Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Probacu..hvala.

Sony Z5 graphite

Ja sam skoro kupio swipe pro 1.5$ na popustu i extra stvar i plus baterija sada duže traje :)

Sent from my Le X820

Ja sam fb izbacio na pocetnu iz google chrom,i skinuo mesenger lite.
Nemam zamerki,obavestenja stizu kao i na aplikaciji,a i poruke normalno na lite-u.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Zato sto nekima mail ne sluzi za zezanje vec za posao. Sama pomisao da izmedju mene i mog mailboxa stoji neciji, boga pitaj kako (ne)obezbedjen i busan server i servis, predstavlja veliki no no.

AquaMail, BluMail, MyMail i slicna bratija - sve to lepo izgleda i radi ali svi oni su proksi izmedju vas i vaseg mail servera. To se opravdava uglavnom zbog push notifikacija i kojekakvih gluposti, ali u njihovim polisama jasno pise cemu to zaista sluzi i sta oni rade sa tim.

GMail i Inbox su bezbedni i funkcionalni, pogotovo Inbox ako pratite 5-10 mboxova i primite preko 200 mailova dnevno kao ja. K9 je zasluzio ili da ode u penziju ili da neko uradi posao kako treba do kraja. Ovo ostalo nije vredno pomena.

Izuzmi AquaMail iz te grupe pošto oni definitivno ne storeuju ništa.

Nedavno sam reinstalirao mob i adaway kao da ne blokira kao pre
eabe568ace480262e1daead3fb5d5db6.jpg

Sent from my x600 using Tapatalk
Rekao bih da si na mobilnom Internetu, a onda je problem verovatno proxy koji imaš nameste u podešavanjima za mobilni internet. Obriši slobodno proxy server vrednosti i opet nećeš imati reklama.

Sve te druge aplikacije su zastarele, ne razvijaju se ili ne rade dobro kao swipe ...
Tinfoil npr - Updated February 5, 2015

Swipe je najbolji ko može da pređe preko nekih nedostataka ili lite verzije facebook-a i messengera.
Tu je i https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nam.fbwrapper.pro

Tinfoil mnogo bolje radi od Swipe-a, Swipe koristim samo u slucaju da mi zatrebaju poruke. Ne znam kako radi "Swipe Pro", jer nisam impresioniran obicnom verzijom da bih razmisljao o kupovini.

isto radi, samo dodatne opcije. šta ti se ne sviđa u radu? ja sam primetio da dosta greje telefon i troši bateriju tokom korišćenja

Ja sam fb izbacio na pocetnu iz google chrom,i skinuo mesenger lite.
Nemam zamerki,obavestenja stizu kao i na aplikaciji,a i poruke normalno na lite-u.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Mora da bude upaljen chrome za obaveštenja ?

isto radi, samo dodatne opcije. šta ti se ne sviđa u radu? ja sam primetio da dosta greje telefon i troši bateriju tokom korišćenja

Sporije ucitava nego Tinfoil (mada je sada ispeglan, pa je razlika neznatna), eksterni linkovi = katastrofalno sporo otvaranje, ulazak u komentare, notifikacije... skoro sve je nabudzeno i zakomplikovano.

Да, горе скроз десно у траци предлога.
3c52630c0b3c5d6dc82c8478d06474e4.jpg

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Rekao bih da si na mobilnom Internetu, a onda je problem verovatno proxy koji imaš nameste u podešavanjima za mobilni internet. Obriši slobodno proxy server vrednosti i opet nećeš imati reklama.
Nema proxy
1742e80f7dd14d5ea800c50baa2081b0.jpg

Sent from my x600 using Tapatalk

Dajte ljudi neki lep weather widget sa satom:) ? Po mogucstvu da je koliko toliko precizan

Ukusi su različiti, pa ako ti je ovo lepo... HD widget.
a11d4f0aa5d16527915f9ad128fd8755.jpg

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Ima li neka aplikacija za fotografiju koja ima neki filter koji radi ovo? Znam da moze u photoshopu ali ne znam kako tacno ide a i lakse je kroz neki filter. Ne mislim na grain nego na ovaj indigo fazon. Trazio sam u toolwiz photo koji ponekad koristim ali nisam nasao.

p.s. Tijana T![emoji102]

FB_IMG_1484094493690.jpg

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Možeš preko polarr taj efekat da dobiješ, a nalazi se baš u efektima :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sve sam pretražio nigde nema opcije za postavljanje tog dugmeta!? Zna neko?
Нема јер није укључено препознавање гласа у подешавањима телефона. Код мене на 7.1 то је у језици и унос>виртуелна тастатура>унос текста гласом, ту додаш језике које хоћеш. Појавиће се онда опција у главним подешавањима Google board, под "тастери".

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Ako moze preporuka za neku zamenu za stock kameru, ne trebaju mi efekti i te gluposti, samo da lepo radi.

Možeš preko polarr taj efekat da dobiješ, a nalazi se baš u efektima :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve filtere sam pregledao vise puta i nema. Jel znas kako se tacno zove, tj pod kojim filterima da trazim? :)

Edit: nasao sam :) Nije u filterima nego u efektima kao sto si i rekao. Sudeci po samom efektu i ova njena slika mi lici da je preradjena u Polarru [emoji1]

Edit 2: sad sam gledao tutorial, ovo se u ps odradi za minut :D

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Ovo mi liči na 3D sliku koja se gleda onim plavo-crvenim naočarima.

Vrh Dno