Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Radi. Verzija v24, vidim ubacili su i opciju automatskog logovanja.

Probaj da obrises kes memoriju i podatke aplikacije.

Poslednja izmena:
Clear data rešio problem...

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Caos ☺ molim Vas da mi neko kaze koja je apk za pustanje yt da svira u pozadini, a da mogu nesto drugo da radim na telefonu. Ne mogu da se setim
Hvala.

Poslednja izmena:
Pa nece, skinula sam, jedino ako nije dobra verzija. Ili mizda mora tel da je root-ovan, a moj nije

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Da li koristite neke money managere / expense trackere i koje?

Ranije sam koristio Moneywise, ali je lik prestao da ga razvija, a bio je svojevremeno najbolji tracker, medjutim par bugova u njemu koji nisu bili ispravljeni nikad me je bas nerviralo i onda kad mi se jednom srusio sistem, a ja nisam imao backupa svezijeg od 2-3 meseca, batalim Moneywise, probam Moneylover, ali mi nije legao, pa na kraju zavrsim na Monetalu, koji je najjednostavniji od pomenutih, ali nije los.

Medjutim, posle nekog vremena skapiram da nije moguce da jedna te ista kategorija ima i prihode i rashode, te da lik ne planira da to implementira, jer toboze nije to tako zamislio i morao bi mnogo koda da prepravlja, pa sam onda opet poceo da koristim vijetnamski Moneylover, medjutim tu mi se iz nekog razloga pokarabase kategorije, pa su mi oni morali to vracati iz nekog internog backupa, a onda mi nije bilo svejedno da pocnem da unosim transakcije "zaprave", pa da me to opet strefi, i ostao sam na Monetalu, medjutim, bas me nervira to njegovo ogranicenje za kategorije. A nema ni nekog naprednog filtriranja, da recimo vidim koliko je bio trosak po vise od jedne kategorije ili to isto, ali u odredjenom periodu.

Imate li nesto za preporuku? :)

Ja koristim Money Lover, nisam imao problema kao ti.
Mada te money trackere , health i sport aplikacije uvek vremenom batalim da koristim, ne mogu svaki cas da unosim informacije, mrzi me,kratak je zivot za to.
Money Lover sam na pocetku koristio, kupio sam premium kad sam resio da malo povedem racuna o troškovima, evo mesecima nisam uneo nista.
Jos da stavljam kategorije, smori me da radim to.
Probaj Wallet, cini mi se da je i ona dobra, sad, ne secam se zasto sam odabrao Money Lover pored Walleta.

Meni unos nije problem, a znači mi evidencija :) Pogledaću Wallet sada.

QuickPic mi je potpisana i ne apdejtuje se, ali mi smeta što se vidi na spisku aplikacija koje imaju apdejt na GP.
Kako može da se ukloni sa spiska?

P.S. Preko Titaniuma juče uradi detach from market i ona je nestala, ali se tokom noći ne samo vratila u spisak već i sama apdejtovala! [emoji15]
Pojma nemam kako...

QuickPic mi je potpisana i ne apdejtuje se, ali mi smeta što se vidi na spisku aplikacija koje imaju apdejt na GP.
Kako može da se ukloni sa spiska?

P.S. Preko Titaniuma juče uradi detach from market i ona je nestala, ali se tokom noći ne samo vratila u spisak već i sama apdejtovala! [emoji15]
Pojma nemam kako...
Onda nije lepo potpisana, kada jeste ne vidi se u Play store spisku my apps. Koji si key koristio za potpis?

Cekajte, a sta to fali novoj verziji QP, pa je izbegavate?

Ljudi su skeptični zato što ih je kupio Cheetah, ali osim cloud-a koji ne moraš da koristiš, ne vidim niti jedinu bitnu razliku u odnosu na starije verzije.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Zbog ugrađenog backupa ima proces koji trči u pozadini.

Da li na insti može da se namesti da osobe koje vas prate ne mogu da vide šta ste vi lajkovali od slika ? Verovatno glupo pitanje ali nisam baš detaljno upoznat sa instagramom :)

Napraviš drugi nalog i pratiš sta hoćeš. Nema skrivanja. [emoji859]

Ima devojku a lajkuje slike drugih riba, hahahaha xD

Nije bre to. :) Koliko glup program :/

Ljudi 17track zahteva login da bi radile push notifikacije povodom trackinga..
Au ala su opasni Kinezi XD

Evo kliknem na push i izbaci mi ovo..

46852804d12da0d0f2518a19b2774b61.jpg

Poslednja izmena:
Šta preporučujete za cast Orion TV na komp, neki screen mirroring ili nešto? Komp i telefon su oba na istoj WiFi mreži.

Poslednja izmena:
Da li koristite neke money managere / expense trackere i koje?

Ranije sam koristio Moneywise, ali je lik prestao da ga razvija, a bio je svojevremeno najbolji tracker, medjutim par bugova u njemu koji nisu bili ispravljeni nikad me je bas nerviralo i onda kad mi se jednom srusio sistem, a ja nisam imao backupa svezijeg od 2-3 meseca, batalim Moneywise, probam Moneylover, ali mi nije legao, pa na kraju zavrsim na Monetalu, koji je najjednostavniji od pomenutih, ali nije los.

Medjutim, posle nekog vremena skapiram da nije moguce da jedna te ista kategorija ima i prihode i rashode, te da lik ne planira da to implementira, jer toboze nije to tako zamislio i morao bi mnogo koda da prepravlja, pa sam onda opet poceo da koristim vijetnamski Moneylover, medjutim tu mi se iz nekog razloga pokarabase kategorije, pa su mi oni morali to vracati iz nekog internog backupa, a onda mi nije bilo svejedno da pocnem da unosim transakcije "zaprave", pa da me to opet strefi, i ostao sam na Monetalu, medjutim, bas me nervira to njegovo ogranicenje za kategorije. A nema ni nekog naprednog filtriranja, da recimo vidim koliko je bio trosak po vise od jedne kategorije ili to isto, ali u odredjenom periodu.

Imate li nesto za preporuku? :)

Ja više od godine koristima MoneyWiz 2 - Personal Finance. Jeste da se plaća ali meni je perfektan. Povremeno bude na popustu. Free verzija ima neka ograničenja.
Nekad sam koristio Quicken na kompu pa kada sam rešio da pređem na unos sa mobilnim bilo je nekih problema, ne sećam se tačno, i ovo mi se ispostavilo kao najbolje rešenje.

Može li neko da mi objasni kako da instaliram QuickPic 4.5.2. verziju koju je Marinko98 ostavio?

Skineš fajl, klikneš na njega i instaliraš. Treba da dozvoliš Unknown sources u podešavanjima androida(Security) ako već nisi.

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Radio sam već to sa drugim aplikacijama ranije ali ovde je problem što kada ga raspakujem ne dobijem instalacioni file već niz foldera i file-ova sa kojima ne mogu ništa, odnosno ne znam gde je instalacioni.

Nazad
Vrh Dno