- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 1,180
Google camera, a better camera, camera fv5...Ako moze preporuka za neku zamenu za stock kameru, ne trebaju mi efekti i te gluposti, samo da lepo radi.
Google camera, a better camera, camera fv5...Ako moze preporuka za neku zamenu za stock kameru, ne trebaju mi efekti i te gluposti, samo da lepo radi.
Sve filtere sam pregledao vise puta i nema. Jel znas kako se tacno zove, tj pod kojim filterima da trazim?
Edit: nasao samNije u filterima nego u efektima kao sto si i rekao. Sudeci po samom efektu i ova njena slika mi lici da je preradjena u Polarru [emoji1]
Edit 2: sad sam gledao tutorial, ovo se u ps odradi za minut
Sent from my Nexus 5X
Dajte ljudi neki lep weather widget sa satom? Po mogucstvu da je koliko toliko precizan
Snap camera,plaćena verzija ima sve moguće opcije.Ako moze preporuka za neku zamenu za stock kameru, ne trebaju mi efekti i te gluposti, samo da lepo radi.
Snap Camera.Ako moze preporuka za neku zamenu za stock kameru, ne trebaju mi efekti i te gluposti, samo da lepo radi.
Oficijelna Facebook aplikacija. Ako nemaš na Play Store preuzmi sa apkmirror.com sajta.Sad gledam na PS, ima gomila messenger lite aplikacija, koja je najbolja?
Vise sam mislio na nepreciznost tipa vani mecava a meni na ekranu sunny,a sto mi je masu puta radio stock widget povezan sa accuweatheromNe ide lep i precizan !Ako hoces precizan, idi na HDMZ Srbija, trazi automatske stanice, ako si u Bgd,u okaci na Kosutnjak, ako si na drugom mestu, potrazi !
Onda ga izbaci na ekran i to ti je najpreciznije sto postoji. Imas na pleju neki XL, kazu da hvataju podatke sa Zvezdare (opet ako si u Bgdu ili potrazis)
Sve aplikacije u vezi vremena sam instalirao, i sem ove dve, ostale daju razliku u temp. 3-5 C.
Našao na apkmirror. Zahvaljujem!Oficijelna Facebook aplikacija. Ako nemaš na Play Store preuzmi sa apkmirror.com sajta.
Ovo se cekalo! Must have![emoji122]
https://play.google.com/store/apps/details?id=rikka.appops
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
I na mm-u isto...Mi na nugatu već imamo sve to sa appops
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne kontam.Mi na nugatu već imamo sve to sa appops
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari