Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sve filtere sam pregledao vise puta i nema. Jel znas kako se tacno zove, tj pod kojim filterima da trazim? :)

Edit: nasao sam :) Nije u filterima nego u efektima kao sto si i rekao. Sudeci po samom efektu i ova njena slika mi lici da je preradjena u Polarru [emoji1]

Edit 2: sad sam gledao tutorial, ovo se u ps odradi za minut :D

Sent from my Nexus 5X

U ps za minut, u polarru na telefonu za 5 sekundi :d

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pitanje
Zna li neko zasto u opcijama widgeta aplikacije transparent weather widget nemam opciju 5x2 a u opisu aplikacije stoji da ima 5x2? Telefon je s6 i uredno prikazuje neke druge 5x widgete

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Dajte ljudi neki lep weather widget sa satom:) ? Po mogucstvu da je koliko toliko precizan

Ne ide lep i precizan !Ako hoces precizan, idi na HDMZ Srbija, trazi automatske stanice, ako si u Bgd,u okaci na Kosutnjak, ako si na drugom mestu, potrazi !
Onda ga izbaci na ekran i to ti je najpreciznije sto postoji. Imas na pleju neki XL, kazu da hvataju podatke sa Zvezdare (opet ako si u Bgdu ili potrazis)
Sve aplikacije u vezi vremena sam instalirao, i sem ove dve, ostale daju razliku u temp. 3-5 C.

Ako je nekom drainovala baterija ili sad drainuje, to je serverska greška kod Facebook a i Messengera, ogroman drain u pitanju, meni G2 je toliko drainovao da sam mislio da je otišla baterija (Čoveče, 1% na svakih 30 sekundi?!).

Sređeno ne sređeno messenger je dosta trošio i pre ovog "draina" izbrisao ga danas i odmah se vidi razlika , messenger lite radi fino i ne uništava bateriju. Messenger mi je bio u prvih 5,6 potrošača čak i kada ga nisam koristio ceo dan .

Uticaj fb i messengera na bateriju je ogroman , baterija procveta bez ove 2 aplikacije i to sam zapazio posle samo par sati .

I ja sam danas instalirao Messenger lite.
FB aplikaciji zabranio pokretanje u pozadini, Greenify itd.

Sent from my MI 4W using Tapatalk

Flickr više nije ograničen na Yahoo, sad moze bilo koji mail.

Sad gledam na PS, ima gomila messenger lite aplikacija, koja je najbolja?

Ne ide lep i precizan !Ako hoces precizan, idi na HDMZ Srbija, trazi automatske stanice, ako si u Bgd,u okaci na Kosutnjak, ako si na drugom mestu, potrazi !
Onda ga izbaci na ekran i to ti je najpreciznije sto postoji. Imas na pleju neki XL, kazu da hvataju podatke sa Zvezdare (opet ako si u Bgdu ili potrazis)
Sve aplikacije u vezi vremena sam instalirao, i sem ove dve, ostale daju razliku u temp. 3-5 C.
Vise sam mislio na nepreciznost tipa vani mecava a meni na ekranu sunny,a sto mi je masu puta radio stock widget povezan sa accuweatherom:)

A fb...obrisan trajno :'D baterija nikad srecnija:)))

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Čekajte jel pričamo o Facebook lite ili messenger lite?

Tapa...

Mi na nugatu već imamo sve to sa appops :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ne kontam.

Vojkane nema to veze ako to nije 'sinhronizovano' bitno da radi OK. Probao sam, sa vise app, pa i sa skype.

Onako kako je 'ispostovano' sa appops tako ce biti, naravno mora biti aktivna permisija (pomjereno na on).

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Poslednja izmena:
5c8b996e68ec349fdaf063fde342ac54.jpg

Ili pojedinačno za svaku app može da se otvori..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Tu je nedostupno pola permisija i vise, k'o da bi ja bezveze instalirao aplikaciju.
Cudi me da ga ne ubace na PureNex po defaultu.

Pored toga AppOpsa na PNu mi bas fale navigacioni tasteri za lijevo i desno na navbaru kad se kuca text. Ima li neki mod za to, aplikacija itd.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Poslednja izmena:
Endomondo pro odlicna aplikacija za pracenje fizickih aktivnosti... tj trcanja, penjanja, planinarenja, hodanja, bajsovanja itd

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

i ja ju koristim, ali sam primijetio 2x da mi je pojela 20ak% baterije u pozadini, a da je nisam koristio jos od decembra. Za sad deinstalirana do proljeca :p

17cf53c243118c9688d12c17e4e09b95.jpg

Zna li neko tačan naziv ovih ikona u Nova launcher?

Tapa...

Jel vam radi Facebook Lite? Meni od malopre neće, samo stoji onako plavi ekran sa Facebook logom.

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno