Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Može li neko da uporedi Strava vs Runtastic ili Strava vs Endomondo?

Runtastic pa Endomondo kod mene ...
Stravu nisam koristio :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ako se dobro sećam Runtastic mi je trošio najviše baterije, proveriti obavezno kakvo je stanje sada.

Ja već dve godine koristim Runtastic Mountain Bike PRO varijantu, odlično radi, ne troši mnogo, izgura mi u celini solidno duge vožnje (puno radno vreme) sa sve bluetooth slušalicama koje riknu nakon 6h... i ostane mi još dosta baterije, oko 40%

Nije problem bio u tome da li troši mnogo, već činjenica da je trošio više nego ostali :)
Radio sam merenje pre 3 godine, pa opet kažem uzmite sa rezervom.

Vreme će pokazati. Oni znaju roadmap za narednih par godina i polako idu u tom pravcu, iako se neke stvari nama čine suvišnim.

Konkretno, ta app ima mogućnost da vidiš sagovornika pre nego što se javiš, a mislim da sam u nekom video video komentar da je kvalitet veze bio na zavidnom nivou.

Kvalitet je takav da ostale mogu da se pakuju i lete iz telefona, što se tiče video razgovora i Duo. Baš me zanima kakav će biti za audio.

Koji kodek koriste za video i audio?

"Duo is powered by two Web codecs: WebRTC, and QUIC."

Zvuk je očajan na duo, pokušao da obavim poziv danas pa se prebacio na Fb, nije moglo da se priča od eha.

To su "dečje bolesti" nove aplikacije. Sećam se da je na početku i WA imao eho i bio često neupotrebljiv. Ali me čudi za google, pošto već imaju iskustva sa Hangouts aplikacijom koja ipak korektno radi kada su pozivi u pitanju.

Ne znam kakav je fb jer ga ne koristim ali duo je odlican. Stvarno je super aplikacija, cak i preko mobilne mreze radi super.

Probao duo, u principu ne valja, pokazuje da je losa veza i iskljuci video, a oba tel na ekstra brzim mrezama.
Jedan na LTE full signal -65dBm u pocetku drugi na wifi-ju sa brzinom od 80/5 Mbit.
Kasnije i prvi prebacen na wifi brzine 50/2 Mbit i isto.
Krene odlicno a posle zabaguje.
Imaju oni jos da rade na ovoj app daleko je ovo od dobre i pouzdane app.
Dobra zamisao svakako.

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Slabi su ti telefoni, slaba vajda od 150 000 antutu poena :D

Postoji li alternativa za tapatalk?

Ali zašto ne naprave jednu normalnu aplikaciju kao što je(bio) whatsapp ili telegram, viber, nebitno, nego prave duo, alo, hangouts, mislim koja je to logika, da imam 3 aplikacije kada mogu jednu? To će verovatno da bude preinstalirano u svim novim telefonima i samo će da zauzima memoriju...

Ja crko od smeha, veruj mi.
Ima neko vise od 15 godina ovde?
Cisto da na koliko toliko ravnopravnim osnovama komuniciram.
Lako mi za vas decurliju.
Ja kazem lepo normalno da ne valja sve i da ima problema a vi ko moj klinac samo da se zeza samo sto on ima mnogo malo u odnosu na neke od vas za koje sam mislio da bar imaju dvocifren broj godina.

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Postoji li alternativa za tapatalk?
Za XDA-Developers forume imaš XDA-Labs.

Za sve ostale nažalost ne.

Doduše, bila je jedna aplikacija koja se pojavila pre dve godine koja je radila isto što i Tapatalk i koristila njihove servise, ali je ostala na početnom stadijumu razvoja. Iako su u komentarima svi ohrabrivali autora da nastavi u tom pravcu, jer im je muka od Tapatalk-a, razvoj je zaustavljen.

EDIT:

Našao sam je. To je Forum Runner.
http://www.forumrunner.net/
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.endoftime.android.forumrunner

Poslednja izmena:
Da, tako sam i video kada sam tražio. Uglavnom nije do talka, do mene je.

I jedno i drugo.

Neki torrent klijent koji ima mat dizajn i koji nema problema da snima direktno na sd karticu. ?
Imao sam neku plaćenu apk i dev je ladno prebaci u Lite i napravi istu pro apk i ponovo počne da je naplaćuje ..

Flud neće ništa da mi skida ,konstantno stoji na 0.

Ni meni flud nikad nije radio, al tTorrent radi savršeno.

Flud je meni skidao bas dobro. Cista desetka za celokupan utisak.

Vrh Dno