Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I sad mi trazi ulicu, broj, telefon... I sta ja laznu adresu postavim i oni kao ne znaju da je to laZ? Sta rizikujem, posto mi je ovo linkovan account sa mog glavnog google maila, onaj alias fazon..

Uspeo sam. Promenio sam drzavu na US, pristupio meniju da dodam kreditnu karticu, dodao je, vratio drzavu na Srbiju i sada sve radi. Kupio sam aplikaciju, al' posto je ovo prvi put da sam kupovao sa play storea, na koju foru ta aplikacija sada ostaje u slucaju menjanja roma? Stigao mi je adapter za usb type c, pa cu ubaciti custom rom.

Gde god imas Play store na bilo kom romu, tu ces imati i pristup tim aplikacikama posto se vezuju za account a ne rom.

Valjda ima money back

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Rain alarm sa apk miror, čini mi se, pošto sa play store-a nije moglo da se isntlaira. Pokušaću sa hard resetom sad, pa ako ne pomogne, onda će morati komplet fleš .
2 taba mi stalno otvara prilikom otključavanja, učitava i onda izbaci reklamu

Resen problem! :D
pa napisi kako rijesen?
Koja aplikacija je dobra za kalibraciju baterije? Ima ih gomila. Imam S2 pa gledam to da probam. Posto ima neki fajl koji treba da se obrise (rootvan mi je tel) pa da ispraznim bateriju, napunim ga dok je ugasen i onda bi trebalo da bude ok.
mozes samo kontra-efekat da dobijes, sve te aplikacije su sarena laza! Mozda jedino greenify da pokusas, kad vec imas root
Ako produzi za 1h bicu srecan :)

Menjacu uskoro mob.

prije ces skratiti za 2 :d

Ako produzi za 1h bicu srecan :)

Menjacu uskoro mob.

Ali ne znam sta se meni sa baterijom dogodilo. Menjao sam bio vec, ova je relativno nova. Secam se da kada ostavim tel. preko noci ujutru kada pogledam spalo do maks 3-4%. Sada to bude i 20-tak %. Ocitavali su mi battery stats, jedino sam trebao Fast dormancy da iskljucim. Od tada ok ali daleko je to od preko noci ne diram (uvek i net iskljucim) od samo par % do jutra da se potrosi.

Inace skinuo sam Advanced Battery Calibration, odradio kako kazu i kao sugerisu da skinem Repair Battery life sto sam skinuo i pokrenuo posle. Sve ovo deluje kao sminka of software-a. Ali ajde videcu da li ce nesto uroditi plodom od ovoga ili ce mi samo ubrzati nabavku novog tela.

Jesi isključio Google backup?
Nemoguće da ti skine 20% preko noći, a da je u BBS sve u redu.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Možda spava 10-12 sati :p

Koliko tu troši po satu noću kad ga ne diraš?
Napravi opet BBS log pa okači u temi.

Izvinjavam se ako je neko pitao,ali zna li neko neki program za panoramu koju fb prebaci u 360° ,sestri s iphonea panorama odma predje u 360,sa civilnog lg_a nikako ne ide :(

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Kupio sam novu i regularno mi skinulo 0.99. Ali mi je stigao smsod bankeni da mi je google services skinuo tacno 1$. Sto to? Ne secam se da je to neko spominjao.

Vratili su. To je ona provera kartice. Verovatno jer je bila prva kupovina.
Sent from my GT-N7105 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako ti je skinulo 0.99$+1$ onda ti je verovatno skinuo za aktivaciju kartice pa će ti vratiti(ako prvi put kupuješ ili si menjao karticu).

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Jesi isključio Google backup?
Nemoguće da ti skine 20% preko noći, a da je u BBS sve u redu.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Mislis back up my data u back up and restore? Stoji mi ukljuceno, ali mobile data i wifi su mi iskljuceni. Uvek ukljucujem po potrebi net.

@ nemanja123

Moracu ponovo da uradim. Jutros je bilo oko 13% potroseno posle onog gore sto sam pisao da sam odradio sam onim aplikacijama, ispadne manje ali i dalje je puno.

Jel postoji neka aplikacija kojom mogu drugi telefon da iskljucim i da ne moze da se koristi? Konkretno, treba mi za cerkicu da ugasim "njen" telefon, neki stari s3 koji koristi da gleda crtace. Nekad pretera pa je problem da joj uzmem, ima dve ipo godine :)

Jel postoji neka aplikacija kojom mogu drugi telefon da iskljucim i da ne moze da se koristi? Konkretno, treba mi za cerkicu da ugasim "njen" telefon, neki stari s3 koji koristi da gleda crtace. Nekad pretera pa je problem da joj uzmem, ima dve ipo godine :)

Neka od aplikacija za ukraden telefon će poslužiti.
Nije ti to rešenje, ali da ne širim priču...

Sugestija - nemoj puniti bateriju na tom telefonu do kraja, nekih 25% će verovatno poslužiti da se malo poigra, posle možeš da proceniš koji nivo baterije ti je optimalan.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Tesko da ce uspeti tako da je prevari,namazana su deca[emoji6]

Poslato negde iz svemira

Čini mi se da je pre na Google Play-u bila Google Camera? Sad ne mogu da je nađem.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Nisam ni ja mogao pa sam skinuo sa apk mirror.Mozda su je izbacili s naseg store-a :)

Sent from my Nexus 5X

Možda preko Taskera da namestiš nešto. Recimo kad primi SMS neke sadržine da se ugasi telefon (a možeš da mu namestiš onaj PIN kod da traži pri paljenju i onda serviraš neku priču detetu - umorio se telefon ili šta već hoćeš). Tako možeš normalno da ga puniš, dete neće provaliti, a možeš i da joj uskratiš korišćenje kad god hoćeš.
Možda to isto možeš i sa androidLost aplikacijom. Samo složi priču da ne provali :)

Čini mi se da je pre na Google Play-u bila Google Camera? Sad ne mogu da je nađem.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Meni se nešto javlja da su je skinuli još pre dva-tri meseca. Ali ako si je imao kao sistemsku, uz neki custom, ili sam da je iskopiraš, kao ja, i dalje je tu

gplay1.PNG

gplay2.PNG

Vrh Dno