Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sta mi preporucujete od backup app? Titanium Backup ili ima nesto bolje?

Može neko da objasni malo oko Sleep as Android nije mi jasno kako radi. :)

Kakav je My diet coach, razmišljam da je kupim?

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Staviš ga pored sebe u krevet i on snima kako hrčeš [emoji23]
Ima i opcija da te budi u idealnoj fazi sna, uneseš koliko min sati hoćeš da spavaš i onda te na isteku tog vremena budi kada proceni da ti je san najtanji.
Isto tako imaš i da podesiš kada najkasnije treba da ustaneš pa te on budi nešto ranije od toga, opet na osnovu faze sna.
Faze izvaljuje po tome koliko se cimaš u snu

Glupo zvuči, ali nije loše zapravo kad pogledaš grafik ujutru. :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ако је неко пробао, занима ме да ли реагује на још нечије звуке у сну? На пример, да ли реагује на звуке моје жене која спава поред мене? Да ли због тога може да дође до нетачних информација, или је у стању да филтрира само моје звукове?

Проверено региструје лајање керова које се чује са улице
Моја грешка, мислио сам да коментаришете SnoreLab.

Poslednja izmena:
Koja je poslednja verzija aplikacije WPSOffice koja nema reklame?

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Ovo za san čista ******stina. Android jednostavno nije pouzdan nizasta

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Da. A i mnoge druge stvari. To je nemoguće. Da odvaja razne zvukove pomeranja itd.

Za to bi realno bio potreban ekstremno sofisticiran (= skup) softver. Ovo su samo igracke.

Ovo ne moze trenutno ni jedan

Nema gluplje app od te, zar je skup mi band 1s pa lepo uzmes i pratis deep sleep tokom noci i ostale statistike, lepo radi i na ios-u app...

kakva je korist od takvih aplikacija za obicne smrtnike?

Poslato sa Note 3

Ma nebuloza (sleep as droid) al ajde, nekome je ruzno da kupi jeftin fit tracker koji prati san, i pusta blagu vibraciju na trackeru i tako te budi <3

za te sto kupuju narukvice treba da postoji poseban krug u paklu. setim se odmah one balans sto prevari pola sveta...

ma ok, narukvica, telefon na krevetu, sta god da prati kako spavam.. probidim se ujutru, pogledam to i sa tom statistikom uradim STA?

Poslato sa Note 3

Definitivno treba otvoriti temu za kiborge.

za te sto kupuju narukvice treba da postoji poseban krug u paklu. setim se odmah one balans sto prevari pola sveta...

fitnes narukvica od 1200 din koja prati kolicinu aktivnosti i rad srca tokom treninga je takvo zlo da zasluzuje krug u paklu?
btw, sleep monitor je ekstra funkcija, ali nije glavna namena

Poslednja izmena:
Ankete i slicno mislim da nece ni imati jer twitter ne da te api-e.

Ljudi je l nadje neko neku apku koja radi panoramu a da je fb prebaci u 360C ?

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Da li je neko u mogućnosti da mi prosledi link za poslednji premium Spotify, stari više ne radi...

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Solid explorer na popustu u pola cene.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

jel ima neko ideju kako na novoj google tastaturi da se ugasi ovaj retardirani red smajlija koji se pojavi kad pritisnes dugme da se pojave znakovi?

Vrh Dno