Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Reinstalirao sam sistem na xiaomi mi4c, nema sanse da nadjem gdej se iskljcuje Dictionary tj podvlacenje rijeci....Moze pomoc? :)

Koji je najprostiji način da se prekine trenutni ili zabrani odlazni poziv ako sam u romingu? Slab mi je signal pa se zna desiti da se prebaci na drugu mrežu... Hvala :)

Sent from my MI 4W using Tapatalk

Reinstalirao sam sistem na xiaomi mi4c, nema sanse da nadjem gdej se iskljcuje Dictionary tj podvlacenje rijeci....Moze pomoc? :)
Probaj Alphabet umesto English...Ako nece tako, mora onda preko kompa da se odradi ako nemas root...

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Sve je to pogaseno Ss....To inace gasim, a ovo podvuceno je kao spell check u Wordu, na to me podjseca...

79575a40aa4101b5a5855e0e68d2acf0.jpg

Ja to kod mene ne vidim.....?!

b2acc392859a9bc354463f2fef804bbc.jpg
8e172ac17631585e6ce08b44a74075e0.jpg
bb6ae2e7f69466e1db313959c7785fc3.jpg

Poslednja izmena od urednika:
A ovo sto pise spell checker? Google spell checker? To da iskljucis?

Ne mogu da tapnem ni planetu ni ovaj zupcanik, ne reaguje....

0cebc4b8b41bb1e62b89dbdc84e44f96.jpg
675e04412b5d0ba214ba4209543db722.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Imam problem sa AdAway-om, ne priznaje mi rut.
0a3ddddd5d16b9d362aa9e90697b96d8.jpg

ad66030a027114cd64218e63bc421675.jpg

Sent from my Nokia 3310

Koji je najprostiji način da se prekine trenutni ili zabrani odlazni poziv ako sam u romingu? Slab mi je signal pa se zna desiti da se prebaci na drugu mrežu... Hvala :)

Kao i na svakom drugom telefonu, da rucno izaberes mrezu.

meni je bilo lakše da instaliram terminal emulator i ukucam to u terminal...........

Kako god, ali to je resenje :)

Sent from Xiaomi Redmi Note 3 Ultra

Ne pomaze komanda iz terminala. Neki denial dobijam. Probacu ujutru preko kompa ipak

Nemam ideju kako da ugasiš, sada gledam kroz BuildProp Editor i ne nalazim opciju za tako nešto.
Instaliraj ga i ti pa proveri za svaki slučaj?

uroše, kako si ti kucao? jesi probao samo sudo su, pa enter, pa u drugom redu onu komandu, ne sudo su pre komande u istom redu.

Samo su bez sudo je dovoljno da terminal zatraži rut prava.

Sent from my Nexus 5X

E tako vec moze. Posle su je zatrazio root prava, dozvolio sam, upisao komandu i evo nema. Hvala ljudi puno.

Link2sd stavis. Ja sam to koristio na desire hd

Sent from my D6503 using Tapatalk
ja jos koristim i DHD, istina kao treci fon i uz Cyanogen 12.1 ;)
ja preporucujem Force2SD....sa tom aplikacijom sam dosta toga prebacio na karticu,a sa drugim aplikacijama tog tipa ,nisu nudile...
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.pruss.force2sd
razmotricu je prvom priliko! Hvala!

manual network selection FTW!

Ja sam moj hd dao caletu, jos je čitav. Link2sd je zgodan zato što možeš cele (sve aplikacije) da prebacis na sd uz to rade i widgeti tih aplikacija. Za ovu drugu prvi put i cujem da budem iskren

Sent from my D6503 using Tapatalk

znam, koristio sam link2sd i preporucivao ga drugima, mada punu snagu pokazuje tek uz root. Pretpostavljas da pocetnici koji nakrcaju internu memoriju 98-100% nemaju ni pojma sta je root

Vrh Dno