Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

jel ima neko ideju kako na novoj google tastaturi da se ugasi ovaj retardirani red smajlija koji se pojavi kad pritisnes dugme da se pojave znakovi?
860c01f63084a5fcb8cc10256509f939.jpg

Ne vidi se dobro, mozes li malo da pojasnis? :d

ma nemam tu opciju uopste -.-

Prilozi

• Tastatura.png
    Tastatura.png
    126.7 KB · Pregleda: 200
Poslednja izmena:
Ažuriraj na Google Keyboard 5.1.13.123729326

inace, BabelType se opet zove Smart Keyboard PRO :d :d :D

opet pitanje: dosta prijatelja mi ima matore telefone, koji koce, baguju, naravno jer je interna memorija prepuna. Ne moze nista ni da se instalira, sync ne radi, itd. Koji bi bili najbrzi/najlaksi nacini da se oslobodi malo memorije? Jer mi SVI dodju sa pricom "Ahaaaa, pa ok, pobrisacu ja fotke i sve OK", ne mozes im objasniti da fotke idu na internnu ili externu SD karticu, i da se sa time nista ne dobija...

Poslednja izmena:
What? Apk mirror ne drzi piratske aplikacije

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

dobro, neću sad da se natežem oko toga.

jel ima neko sličan problem kao ja? možda zato što je ovo arm64 verzija, pa za nju još nije stigao 5.1 update?

I kod mene je na ps najnovija 5.0.25

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

pa šta, onda samo na apk mirroru ima novija? koji fazon da google proizvod tražim na ne-google sajtu?

meh, verovatno će da stigne i na play store...

kakvi pajseri, to treba zapaliti, doda neku glupost u program i ne ostavi opciju da se ugasi.

BETA tab pustili i na MM :)uploadfromtaptalk1467235772506.png

Apkmirror i zadnja verzija Play Store-a ...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Obrišeš keš memoriju. Kod modernih Android telefona to je u Settings-> Storage (& USB)-> Cached data.

hm, da... Pa se onda moze instalirati nesto tipa app2sd ili kako vec, inace se cache samo vrati ubrzo. BTW, sad pogledah, i moj g4 nakupio 1.5GB cache-a :D

Tu su kao trial verzije - Google Play Music, Tapatalk, Series Guide i slične aplikacije koje daju da se proba aplikacija pre kupovine .

7bfdc7e35ec0cce0322acd9434c5711e.jpg
51624d7dfc22388b645b2ce265851090.jpg
fca4e483469d33219647fc445906b503.jpg

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ta Google keyboard 5.1 je izvučena iz android N preview verzije, kod mene ona zauzimala oko 150mb ram(3-4 puta vise nego regularna verzija), pa sam je izbrisao i koristim ovu sa play store...

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Da. A i mnoge druge stvari. To je nemoguće. Da odvaja razne zvukove pomeranja itd.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ko kaže da snima zvukove? Dovoljno je da prati akcelerometar i da detektuje potrese kada se okrećeš u krevetu ili pomeraš ruku. Narukvice baš tako i rade.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ima li neka fora ili aplikacija,da se kod Dual Sim telefona,u koji nije ubačena druga Sim kartica,sakrije onaj Indikator(u ovom slučaju,prazan Trouglić) nepotrebno mi zauzima mesto na baru....Android je 5.1....rootovan...mtk...
Znam za foru sa programima koji izgledaju kao iOS...ali u tom slučaju ne izlaze bitne notifikacije....

Poslednja izmena:
Meni nije prikazivao ako je izvađena. Samo kad je isključena iz menija

Poslato sa Note 3

:)...to mi nije palo napamet...imao sam u drugom slotu neku prepaid SIM karticu,koju nikad ne koristim,i bila je iskljucena,a sada izvadjena,i nema drugog Indikatora...HVALA...

Nazad
Vrh Dno