Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koji crni početnici, idi na bilo koji fakultet, pa ako od 100 studenata nađeš 5 da imaju predstavu šta je to ti javi :)

Sad nešto gledam i adaway mi ne blokira neke reklame u browseru. Svi host fajlovi uključeni, sve je ok.

Primer:
uploadfromtaptalk1467381494496.jpg

M2 Note

Meni radi sve normalno
70113bb8f09ddd98d04a645959c75cc3.jpg

Sent from my Nexus 5X

Sad nešto gledam i adaway mi ne blokira neke reklame u browseru. Svi host fajlovi uključeni, sve je ok.

Primer:
Pogledajte prilog 203647

M2 Note
Kod mene se to povremeno dešava ima nekih tri nedelje.

Nekada status (unutar adaway-a) bude disabled, a nekada je sve naizgled ok.
Ali u oba slučaja reklame propušta sve dok ručno ne uradim download files and apply ad blocking.
Isto i na telefonu i na tabletu.

Moraću probati neku stariju apk, moralo bi biti do adaway-a.

Meni na jednom telefonu propusta sve ove reklame, na drugom nijednu. Isti adaway na oba telefona.
Inace, mislim da se ove reklame ucitavaju preko bit.ly adresa, pa ih je zato teze blokirati.

možda zvuči banalno, ali proverite proxy. meni se dešavalo da na fifi nemam reklama, a na mobilnom netu poludi jer je bio ukucan proxy.

Kod mene kada ne funkcioniše propušta sve reklame.
Nikada pre toga nisam imao probleme sa adawayom.
Probaću neku stariju verziju...

Isto i kod mene.
Ali kada mi reklame prolaze i pored AdAway, ja instaliram hosts fajl kroz Lucky Patcher i ugasim Ads servise u istom. Tada nema prolaza reklama i aplikacije popune ceo ekran / nema crnih pravougaonika na mestu reklama...

ja jos koristim i DHD, istina kao treci fon i uz Cyanogen 12.1 ;)

razmotricu je prvom priliko! Hvala!

manual network selection FTW!
Ne može se izabrati ta opcija, zato i pitam postoji li drugi način, neka aplikacija ili sl.

Sent from my MI 4W using Tapatalk

Kako da podesim Inbox app da mi prikazuje mejlove na vrijeme tj da dobijam notifikacije?

Ima li neko posebno podesavanje? U MIUI sam podesio da mi nikad ne suspenduje aplikaciju u pozadini i podesio sam u samoj aplikaciji da stizu notifikacije....

Dva gmail accounta imam. Na ovom jednom na kojem mi je telefon povezan cini mi se da stize sve kako treba, ali drugi account je problem. Dok ne otvorim app nema mejlova...

Kad uradim enkripciju telefona da li se enkriptuje i extSD kartica ili ne?

a49b660fd1acc8c305c9a55ed19b18c9.jpg

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Kako da podesim Inbox app da mi prikazuje mejlove na vrijeme tj da dobijam notifikacije?

Ima li neko posebno podesavanje? U MIUI sam podesio da mi nikad ne suspenduje aplikaciju u pozadini i podesio sam u samoj aplikaciji da stizu notifikacije....

Dva gmail accounta imam. Na ovom jednom na kojem mi je telefon povezan cini mi se da stize sve kako treba, ali drugi account je problem. Dok ne otvorim app nema mejlova...
tako što ne koristiš raspalu google aplikaciju za mail :D

miui stock aplikacija je odlična po meni.

+1
Koristio inbox pa outlook i stvarno stock najbolja na kraju

MIUI i ostale kineske kopije su skup retardiranih bagova kojih ima na pretek (pored androidovih).

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

MIUI i ostale kineske kopije su skup retardiranih bagova kojih ima na pretek (pored androidovih).

Non sense totalni.

Ima nekih bagova ali ko ih nema danas?

Nakon instalacije novog sistema miui-ev backup je odradio posao bolje od ijednog oem sa kojim sam se susretao do sad.

Sto se tice stock aplikacije probacu je, exchange sa posla mi je na njoj i radi super bogami

@uros
Ja cu samo ovde napisati da stock android na nexus 5 ne moze da odradi factory whipe iz setingsa. Radio 45min onda se bootovao u stock recovery pa posle odabira restarta opet 1h otisao erasing i nista..( ukupno skoro 2 sata stoji na istom ekranu i nista ne radi) Morao sam od 0 da fleshujem system ,nije pomoglo cak ni fastboot format userdata.
Kada tu opciju ne moze da uradi kako treba mogu da zamislim kako se ponasa kada vracas backup.

Kinezi jesu krs zato sto kopiraju jabuku ali daleko od toga da ne znaju da naprave funkcionalan sw ,npr juce sam dosta koristio meizu pro 5 i ono je milina od moba i sw

LG

Poslednja izmena:
Ja Nexus nikad nisam cini mi se brisao tako, uvijek full wipe iz recovery-a rucno.

Ovdje je ota update ******* zbog rom-a ali mi je trebalo 15 minuta od starog funkcionalnog sistema do novog u istom obliku. Milina.

Ako Sony nastavi ovu retardiranu politiku, moracu da predjem na nekog kineza, zato sto zaista realno dobijes vise za iste ili manje pare nego da pazaris Nexus... Koji pod brojem 1 ima ocajnu bateriju.
Sistem ko sistem, uvek ce tu Google i Oem da naprave zbrku, nista novo niti cudno, ali generalno LP i MM su odlicne verzije androida, ja ne mogu naci nista bas toliko lose da se kajem il ne znam sta, kakav je droid bio pre ovo je odlicno.

@uros
Ja cu samo ovde napisati da stock android na nexus 5 ne moze da odradi factory whipe iz setingsa. Radio 45min onda se bootovao u stock recovery pa posle odabira restarta opet 1h otisao erasing i nista..( ukupno skoro 2 sata stoji na istom ekranu i nista ne radi) Morao sam od 0 da fleshujem system ,nije pomoglo cak ni fastboot format userdata.
Kada tu opciju ne moze da uradi kako treba mogu da zamislim kako se ponasa kada vracas backup.

Kinezi jesu krs zato sto kopiraju jabuku ali daleko od toga da ne znaju da naprave funkcionalan sw ,npr juce sam dosta koristio meizu pro 5 i ono je milina od moba i sw

LG
Pa probaj jednom kako radi pa ces videti.

Ja Nexus nikad nisam cini mi se brisao tako, uvijek full wipe iz recovery-a rucno.

Ovdje je ota update ******* zbog rom-a ali mi je trebalo 15 minuta od starog funkcionalnog sistema do novog u istom obliku. Milina.

Ne znam kakav je bekap na miui-u, gugl bekap vrati sve, wallpaper, podesavanja aplikacija (koje podrzavaju to), wifi sifre i sama podesavanja telefona. Naravno kontakte, keep, gugl tastaturu i slicno ne racunam jer to ne mora (ali i to sve lepo vrati) svako da koristi. Potrebno je vreme samo onoliko koliko mu treba da skine aplikacije sa play storea.

Poslednja izmena:
Na Americkom store-u, 4 meseca free google music-a povodom njihovog dana nezavisnosti.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

gugl bekap vrati sve, wallpaper, podesavanja aplikacija (koje podrzavaju to), wifi sifre i sama podesavanja telefona. Naravno kontakte, keep, gugl tastaturu i slicno ne racunam jer to ne mora (ali i to sve lepo vrati) svako da koristi. Potrebno je vreme samo onoliko koliko mu treba da skine aplikacije sa play storea.
jos kad gomili ljudi (pa i meni) ne bi drzao fon na awake non stop, to bi bilo bajno... Ja ga iskljucio skroz

Nazad
Vrh Dno