Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sta mi preporucujete od backup app? Titanium Backup ili ima nesto bolje?

Može neko da objasni malo oko Sleep as Android nije mi jasno kako radi. :)

Kakav je My diet coach, razmišljam da je kupim?

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Staviš ga pored sebe u krevet i on snima kako hrčeš [emoji23]
Ima i opcija da te budi u idealnoj fazi sna, uneseš koliko min sati hoćeš da spavaš i onda te na isteku tog vremena budi kada proceni da ti je san najtanji.
Isto tako imaš i da podesiš kada najkasnije treba da ustaneš pa te on budi nešto ranije od toga, opet na osnovu faze sna.
Faze izvaljuje po tome koliko se cimaš u snu

Glupo zvuči, ali nije loše zapravo kad pogledaš grafik ujutru. :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ако је неко пробао, занима ме да ли реагује на још нечије звуке у сну? На пример, да ли реагује на звуке моје жене која спава поред мене? Да ли због тога може да дође до нетачних информација, или је у стању да филтрира само моје звукове?

Проверено региструје лајање керова које се чује са улице
Моја грешка, мислио сам да коментаришете SnoreLab.

Poslednja izmena:
Koja je poslednja verzija aplikacije WPSOffice koja nema reklame?

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Ovo za san čista ******stina. Android jednostavno nije pouzdan nizasta

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Da. A i mnoge druge stvari. To je nemoguće. Da odvaja razne zvukove pomeranja itd.

Za to bi realno bio potreban ekstremno sofisticiran (= skup) softver. Ovo su samo igracke.

Ovo ne moze trenutno ni jedan

Nema gluplje app od te, zar je skup mi band 1s pa lepo uzmes i pratis deep sleep tokom noci i ostale statistike, lepo radi i na ios-u app...

kakva je korist od takvih aplikacija za obicne smrtnike?

Poslato sa Note 3

Ma nebuloza (sleep as droid) al ajde, nekome je ruzno da kupi jeftin fit tracker koji prati san, i pusta blagu vibraciju na trackeru i tako te budi <3

za te sto kupuju narukvice treba da postoji poseban krug u paklu. setim se odmah one balans sto prevari pola sveta...

ma ok, narukvica, telefon na krevetu, sta god da prati kako spavam.. probidim se ujutru, pogledam to i sa tom statistikom uradim STA?

Poslato sa Note 3

Definitivno treba otvoriti temu za kiborge.

za te sto kupuju narukvice treba da postoji poseban krug u paklu. setim se odmah one balans sto prevari pola sveta...

fitnes narukvica od 1200 din koja prati kolicinu aktivnosti i rad srca tokom treninga je takvo zlo da zasluzuje krug u paklu?
btw, sleep monitor je ekstra funkcija, ali nije glavna namena

Poslednja izmena:
Ankete i slicno mislim da nece ni imati jer twitter ne da te api-e.

Ljudi je l nadje neko neku apku koja radi panoramu a da je fb prebaci u 360C ?

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Da li je neko u mogućnosti da mi prosledi link za poslednji premium Spotify, stari više ne radi...

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Solid explorer na popustu u pola cene.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

jel ima neko ideju kako na novoj google tastaturi da se ugasi ovaj retardirani red smajlija koji se pojavi kad pritisnes dugme da se pojave znakovi?

Nazad
Vrh Dno