- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
I sad mi trazi ulicu, broj, telefon... I sta ja laznu adresu postavim i oni kao ne znaju da je to laZ? Sta rizikujem, posto mi je ovo linkovan account sa mog glavnog google maila, onaj alias fazon..
Bilo koja, ali nema 'leba od toga, baterija na S2 je očaj kako god okreneš.Koja aplikacija je dobra za kalibraciju baterije? Ima ih gomila. Imam S2 pa gledam to da probam. Posto ima neki fajl koji treba da se obrise (rootvan mi je tel) pa da ispraznim bateriju, napunim ga dok je ugasen i onda bi trebalo da bude ok.
Bilo koja, ali nema 'leba od toga, baterija na S2 je očaj kako god okreneš.
pa napisi kako rijesen?Rain alarm sa apk miror, čini mi se, pošto sa play store-a nije moglo da se isntlaira. Pokušaću sa hard resetom sad, pa ako ne pomogne, onda će morati komplet fleš .
2 taba mi stalno otvara prilikom otključavanja, učitava i onda izbaci reklamu
Resen problem!![]()
mozes samo kontra-efekat da dobijes, sve te aplikacije su sarena laza! Mozda jedino greenify da pokusas, kad vec imas rootKoja aplikacija je dobra za kalibraciju baterije? Ima ih gomila. Imam S2 pa gledam to da probam. Posto ima neki fajl koji treba da se obrise (rootvan mi je tel) pa da ispraznim bateriju, napunim ga dok je ugasen i onda bi trebalo da bude ok.
Ako produzi za 1h bicu srecan![]()
Menjacu uskoro mob.
Ako produzi za 1h bicu srecan![]()
Menjacu uskoro mob.
Jesi isključio Google backup?
Nemoguće da ti skine 20% preko noći, a da je u BBS sve u redu.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Da, na to mislim.
ISkljuci za svaki sl.
‘GODLESS’ Mobile Malware Uses Multiple Exploits to Root Devices
http://blog.trendmicro.com/trendlab...-malware-uses-multiple-exploits-root-devices/
Users should also have secure mobile security that can mitigate mobile malware. Trend Micro Mobile Security Personal Edition and Mobile Security Solutions detect all related threats in this attack.
Jel postoji neka aplikacija kojom mogu drugi telefon da iskljucim i da ne moze da se koristi? Konkretno, treba mi za cerkicu da ugasim "njen" telefon, neki stari s3 koji koristi da gleda crtace. Nekad pretera pa je problem da joj uzmem, ima dve ipo godine![]()
Sugestija - nemoj puniti bateriju na tom telefonu do kraja, nekih 25% će verovatno poslužiti da se malo poigra, posle možeš da proceniš koji nivo baterije ti je optimalan.Jel postoji neka aplikacija kojom mogu drugi telefon da iskljucim i da ne moze da se koristi? Konkretno, treba mi za cerkicu da ugasim "njen" telefon, neki stari s3 koji koristi da gleda crtace. Nekad pretera pa je problem da joj uzmem, ima dve ipo godine![]()
Pominje se Googlov store, i android 5.1 kao i ranije verzije... Ja koristim MM... Tako da [emoji41]Šta li kažu ti za aptoide ?![]()
Možda preko Taskera da namestiš nešto. Recimo kad primi SMS neke sadržine da se ugasi telefon (a možeš da mu namestiš onaj PIN kod da traži pri paljenju i onda serviraš neku priču detetu - umorio se telefon ili šta već hoćeš). Tako možeš normalno da ga puniš, dete neće provaliti, a možeš i da joj uskratiš korišćenje kad god hoćeš.Jel postoji neka aplikacija kojom mogu drugi telefon da iskljucim i da ne moze da se koristi? Konkretno, treba mi za cerkicu da ugasim "njen" telefon, neki stari s3 koji koristi da gleda crtace. Nekad pretera pa je problem da joj uzmem, ima dve ipo godine![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari