- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
On verovatno želi root na telefonu a pritom ne cacka kernel, tj da ga ne menja.
naravno da je odavno, u oktobru nije ni bilo MM za G4, ni tad ni sad nije bilo problema sa rutovanjem LP-a. Prihvatio sam gresku da nisam u pravu za root za evropske modele na MM (na XDA su u manjini), ali nije OK da mi nabijas na nos i dalje, sa pricom "samo što tebi izgleda nije jasno ni dan danas". Kad vec pominjes temu i dajes screenshot, nemoj da ga kidas gdje tebi odgovara, jer na istoj stranici pise:Da, može, i to odavno kao što vidiš.
Upravo u G4 temi su ti već ranije objasnili, samo što tebi izgleda nije jasno ni dan danas.
Kingroot + MM je privremen root, root do sledećeg restarta
Prerutovan kernel je trajan root.
Pogledajte prilog 199921
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?344857-LG-G4&p=4638945&viewfull=1#post4638945kingroot kod mene ne funkcionise. Reko da probam. U pitanju je V20d.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Vidi, ti si taj koji je insistirao na tome da ne postoji root za marshmallow G4 (nisi spomenuo detalje već da ne postoji root za marshmallow).
Ti si taj koji nije gledao klip niti razlikuje lollipop od marshmallowa.
I najbitnije od svega.
Ti si taj kome su pre nedelju dana objašnjavali da postoji root.
Bender kao član sa iskustvom ti je već objasnio da ti treba otključan bootloader.
Očigledno uzaludno, isto kao što i ja vodim uzaludno ovu prepisku.
Ne vredi svima objašnjavati, a nekima je očigledno nemoguće jer ne kapiraju ni osnove a hteli bi se praviti pametni.
Molba za administraciju da se ovo pobriše, ili još bolje prebaci u G4 temu, gde i pripada.
Takodje, prvo bi valjalo nesto da provjeris, prije nego dodjes sa smjelom tvrdnjom
Tako je.
Dozvoli da te parafraziram:
Koja je najbolja alternativa google playu? Hocu da skinem neke app koje ne mogu sa doticnog
Sent from my HTC One using Tapatalk
AptoideKoja je najbolja alternativa google playu? Hocu da skinem neke app koje ne mogu sa doticnog
Sent from my HTC One using Tapatalk
Imaš temu "Must have Android aplikacije".Može li predlog aplikacija? S obzirom da sam nov u Android svetu. Može u poruci, da ne bi spamovali ovde. Hvala.
Sto ti je ubijen? Nije valjda da gasis app?
Definitivno vuce vise od fb-a, a on hebe kevu.
Xperia Z2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari