Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

On verovatno želi root na telefonu a pritom ne cacka kernel, tj da ga ne menja.

Da, može, i to odavno kao što vidiš.
Upravo u G4 temi su ti već ranije objasnili, samo što tebi izgleda nije jasno ni dan danas.

Kingroot + MM je privremen root, root do sledećeg restarta
Prerutovan kernel je trajan root.

Pogledajte prilog 199921
naravno da je odavno, u oktobru nije ni bilo MM za G4, ni tad ni sad nije bilo problema sa rutovanjem LP-a. Prihvatio sam gresku da nisam u pravu za root za evropske modele na MM (na XDA su u manjini), ali nije OK da mi nabijas na nos i dalje, sa pricom "samo što tebi izgleda nije jasno ni dan danas". Kad vec pominjes temu i dajes screenshot, nemoj da ga kidas gdje tebi odgovara, jer na istoj stranici pise:
kingroot kod mene ne funkcionise. Reko da probam. U pitanju je V20d.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?344857-LG-G4&p=4638945&viewfull=1#post4638945

Nisam ni ja bio lijen, instalirao sam Kingroot da probam, na Meizu MX4 mi je odradio posao (i nije privremen root, trajan je), a na G4 izbaci "Root strategy unavailable. No strategy now (...)"
Hoces li ti sada priznati da nisi u pravu, ili da nastavimo sa prepirkom? :trust:

Poslednja izmena:
Vidi, ti si taj koji je insistirao na tome da ne postoji root za marshmallow G4 (nisi spomenuo detalje već da ne postoji root za marshmallow).
Ti si taj koji nije gledao klip niti razlikuje lollipop od marshmallowa.

I najbitnije od svega.
Ti si taj kome su pre nedelju dana objašnjavali da postoji root.
Bender kao član sa iskustvom ti je već objasnio da ti treba otključan bootloader.

Očigledno uzaludno, isto kao što i ja vodim uzaludno ovu prepisku.
Ne vredi svima objašnjavati, a nekima je očigledno nemoguće jer ne kapiraju ni osnove a hteli bi se praviti pametni.

Molba za administraciju da se ovo pobriše, ili još bolje prebaci u G4 temu, gde i pripada.

Vidi, ti si taj koji je insistirao na tome da ne postoji root za marshmallow G4 (nisi spomenuo detalje već da ne postoji root za marshmallow).
Ti si taj koji nije gledao klip niti razlikuje lollipop od marshmallowa.

I najbitnije od svega.
Ti si taj kome su pre nedelju dana objašnjavali da postoji root.
Bender kao član sa iskustvom ti je već objasnio da ti treba otključan bootloader.

Očigledno uzaludno, isto kao što i ja vodim uzaludno ovu prepisku.
Ne vredi svima objašnjavati, a nekima je očigledno nemoguće jer ne kapiraju ni osnove a hteli bi se praviti pametni.

Molba za administraciju da se ovo pobriše, ili još bolje prebaci u G4 temu, gde i pripada.

ma sve kul, ti si najpametniji, drugima ukazujes na greske, a svoje ne priznas i tacka... Kraj

Moze li mi neko uzajmiti Sammobile premium nalog na kratko da skinem firmware? Brikovo sam telefon, njakam se vec satima... :mad:

Instalirao sam vine posle milion godina, i mislim da sam nasao najgoru oficijalnu android aplikaciju ikada. Koja je to sramota od aplikacije. Jel postoji neka alternativa uopste?

Ne mogu edit, ispunila se zelja nekima izasao je fubar za android
Vidite na sta jadnicak lici [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] bas je fubar

6a6ac08713bdb449db35f730599c8fd8.jpg

aa9f57cb650c56e48c9c1128523bbd0b.jpg

f1008596b60a2f6979e0e4a908741eca.jpg

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Donut, Eclair style? [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ne znam sta je, windows mobile 5 verovatno

Sent from my Nexus 5X

Pa i Win/pc verzija je slicna :d

Hm... Hteo sam da instaliram foobar za Android, ali sam video da je težak 25MB?!? Što, bre, toliko? :(

Za sada ostajem na LG-jevom ugrađenom plejeru (na telefonu) i Music Folder Player Free (na tabletu).

Foobar :D daj link ?? please :) i da je 50 MB totalno nebitno :) hocu da ga poredim sa AIMPom :) Znam da ima boljih ali meni se upravo dopadaju plejeri poput AIMP-a i videcemo Foobar ako bude dobar :) Sony a i Google kao da ne zele opus format da ubace u svoje plejere , retardirana danasnjica...

Ne rugajte se Foobaru, bice to dobar player samo da srede interfejs :)

Edit: nasao sam :) ima dosta naprednih opcija.

Poslednja izmena:
Koja je najbolja alternativa google playu? Hocu da skinem neke app koje ne mogu sa doticnog

Sent from my HTC One using Tapatalk

Da li nekako moze da se kontrolise Orionov STB preko telefona? Probao sam STB remote control ali izbacuje connection failed.

Može li predlog aplikacija? S obzirom da sam nov u Android svetu. Može u poruci, da ne bi spamovali ovde. Hvala.

Instagram dobio redesign + nova ikonica

uploadfromtaptalk1462983609519.jpguploadfromtaptalk1462983617059.jpg

Kakav je sto se tice zauzeca rama i baterije? Praktikujem da ne radim update aplikacija osim kad je bas moranje jer obicno bude neki problem sa baterijom ili sa zauzecem rama. Kako se tebi cini?

Xperia Z2

Takođe smo dobili opciju vožnja u google mape, ne treba ništa da se ažurira.
Ažuriran je i google translate...

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Nem pojma, meni je on ubijen posle 3 minuta po gašenju ekrana, tako da ono, ne znam kakav je po bateriju i memoriju.

Ali kada se koristi... Jede :d

Evo u odnosu na FB koji znamo kakav je...

uploadfromtaptalk1462987140144.jpguploadfromtaptalk1462987148106.jpg

Sent from my m2 note

Sto ti je ubijen? Nije valjda da gasis app? :p
Definitivno vuce vise od fb-a, a on hebe kevu.

Xperia Z2

A ovaj nov iOS isprana krpa dizajn kida koliko je[emoji107] [emoji107]

bb50eb8f8232e6735fb5966781d567e5.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sto ti je ubijen? Nije valjda da gasis app? :p
Definitivno vuce vise od fb-a, a on hebe kevu.

Xperia Z2

Dva puta mi se desilo da mi je pojeo bateriju i od tada mi je ubijen. Meni lepo, ne brigam vise :d

A koliko meni instagram deluje da je light u odnosu na fb npr

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno