- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
^ Treba. Nema je na marketu jer krši TOS. Postoji neki VPN na XDA koji blokira reklame i ne zahteva root, ali to je malo riskantno iz pogleda sigurnosti.
Adguard ti to radi.Za adaway treba root? A i nema je na marketu, ima je na netu i xda. Koja aplikacija bokira reklame u igricama i programima.
Znam. Imao sam i ja pravu garanciju pa sam uradio root sa okidanjem Knoxa, a postoji i varijanta da se uradi bez toga. Pričam za Šljamsung uređaje, za ostale ne znamNije rutovanje tehnicki problem (bar ne za vecinu ovde), vec problem ponistavanja garancije.
za LG G4 i nije bas smijesno... Koliko ja pratim, nemoguce je na MMUradite root i stavite Adaway i zaboravite za reklame. Root se radi smešno lako za manje više sve uređaje.
H815?za LG G4 i nije bas smijesno... Koliko ja pratim, nemoguce je na MM
Ni meni adguard ne radi. Na igrici posle svakog nivoa reklame, preko 200 puta sam rekao da neću da otvaram reklamu, uopšte ne prati moje navike. ☺
A i na youtube izaze reklame.
Prosto je nemoguce da ne radi kome god sam stavio kao i meni radi savrseno i nema reklama nigde ponavljam nigde ni igrice ni app ni surf.Instalirao sam adguard, otvorim b92 i imaju reklame, koji još ima adblocker za andorid da ne treba root :/
via Tapatalk
Ja sam ga posle tri godine korišćenja zamenio za Solid Explorer.Mogu li kako se da se ugase ove novije opcije na ES File Explorer? Faster charging, cleaner itd.
ovo sto si ti postovao je rutovanje na lolipopu, ne na marshmelouH815?
Prerutovan kernel i to bi bilo to, imaš gomilu tutorijala što pisanih što snimljenih kako se rutuje G4 na marshmallowu.
https://youtu.be/O64GfQORCaE
Depends if you wanna be rooted on lollipop or unrooted on marshmallow.
Ti si druže nešto pobrkao, ili to ili se praviš ludovo sto si ti postovao je rutovanje na lolipopu, ne na marshmelou
Za MM, situacija je, koliko ja pratim na XDA, i dalje ista:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66710176&postcount=2913
If you have H815 EU version you can unlock your bootloader,root the phone,install TWRP and be on MM
Meni nekad hoće nekad neće, nemogu da provalim u čemu je fazonJel moguće iz eBay aplikacije kupiti nešto bez da se dobije greška: sorry you cannot buy this item with eBay app.
Pokušao sam 6 artikla i ni jedan nije prošao. Koji q onda služi app?
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Pa ne znam šta mogu pogrešno da radim? Kupim nešto, šalje u Srbiju, imam para na kartici ali kupovinu mogu samo iz browsera da završim. Izludeo sam više. 6 artikala zaredom neće.Moze. Ja samo preko app i kupujem. Ne znam sta radis pogrešno
Sent from my D6503 using Tapatalk
Meni nekad hoće nekad neće, nemogu da provalim u čemu je fazon
Sent from my E5823 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari