Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Tesko da mozes bez launchera to da uradis. Mislim da svi gestures moraju da budu podrzani iz istog.

Koji FREE file manager ima opciju "Remote management", kao ES?

Znači, otvorim fajl menadžer, pokrenem tu opciju i onda sa kompa imam pristup fajlovima na telefonu, kako bih lako kopirao/prebacivao te fajlove?
Ima FX file explorer... Samo ne znam da li radi bez kupljenog plugina, pošto ga ja imam... U svakom slucaju imaš narodnu verziju...
Mislim da i Solid ima nešto slično...

Ako moze predlog za neki "Icon pack", najbitnije mi je da ima sto veci broj ikonica, ostalo manje-vise, jer me nervira kad neke ikonice ostanu "Stock",tj. default jer za njih nisu odradjene ikonice.....

Ја имам 6 његових паковања.. Врло је добро што је редован апдејт..

Imam pitanje vezano za Nova Launcher, radi se o Samsungu S7562, fon je rootovan sa custom romom, kada koristim ikonu meni sa aplikacijama uvek mi zavibrira, da li i kako mogu ovo da iskljucim isto mi zavibrira kada tapnem na desktop za opciju na Dodaj na pocetni ekran

Ako moze predlog za neki "Icon pack", najbitnije mi je da ima sto veci broj ikonica, ostalo manje-vise, jer me nervira kad neke ikonice ostanu "Stock",tj. default jer za njih nisu odradjene ikonice.....

Svakako podrzavam " kupujmo domace", ali bih dodao jos i Cornie Icons, kao i Acorn Icon Pack iako trenutno nema zavidan broj ikonoca... :)

Ajde i predlozi za neke dobre NON-material icon pack-ove? Smara material dizajn :S:

Kod mene i dalje 3.99$.

Na usa kod mene 1$. Dzabe kada mi se nikada svidjao nije ')

Smart Launcher Pro 3 je trenutno 0.54$ u "našoj" prodavnici...

Nazad
Vrh Dno