wwwz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2011
- Poena
- 200
Kako to misliš? Koji god grad da sam uneo, našao je prognozu...dobra je ali vidi samo Beograd
Kako to misliš? Koji god grad da sam uneo, našao je prognozu...dobra je ali vidi samo Beograd
Mislim da ne postoji takva, sačekaj još mišljenja.Na Swift ne moze da se ugasi da izlaze predlozi reci kad kucam neko slovo.
Treba mi cista tastatura,sva cirilicna slova plus da moze da se poveca velicina slova.
Ова апликација почела шефу да брља, мења звона и остало, тако да нека друга? Нема фабрички, 4.4 је Андроид.Ja sam na 4.4 koristio DualSim Ringtone. Na lollipop ne, jer ona "fabrička" radi bolje.
GL to SD. Treba ti root.Preporucite jedan od proverenih nacina kako da mi aplikacije a posebno igrice budu kompletno zapamcene na sd. Ili dajte neki link gde je objasnjena ta tema. Na guglu ima dosta odgovora sto starih sto novijih, na benchmark forumu pretraga nedaje nijedan konkretan odgovor, mada sumnjam da ga nema.
Konkretno deca ubacila neku igru, ja prebacio na sd, ali podaci su sada preko 700 mb (angry birds epic), i sacuvani su u naravno telefonu. Telefon LG L70 D320 4GB, ostaje mu oko 1.5 GB prostora za sve aplikacije i igre.
Imam i ja tu verziju, ali nemam neke probleme sa njom.GL to SD. Treba ti root.
To all: jel ima neko zadnje vreme problema sa play services? Zadnja tva tri- dana mi divljaju iako sam 95% vremena na wi-fi. Prekjuče mi ubile bateriju imali su skoro 9h keep awake.
Verzija Play Services je 8.4.89 (2428711-230) a android je 5.1.1. Nisam ih update-ovao ili cackao. Tek sam danas probao clear data, da vidim da li će imati nekog efekta...
Evo Proday je otvorio temu.Imam i ja tu verziju, ali nemam neke probleme sa njom.
M2 Note 5.1
E vidiš tu sad moje ludilo stupa na scenu. Obrisao sam play store, servise, i sve vezano za Google kao eksperiment, da vidim kako će to uticati na bateriju. Trenutno, ni za jednu aplikaciju mi nisu potrebni google play services. Pa ćemo videti. Glupo? Verovatno ali da probamo bez Gugla. Jedino mi YouTube fali, probao sam ViralPro i Ogyoutube, neće dosta klipova da puštaju, Firetube sporo učitava klip, sad sam instalirao TurboTube, za sad je dobra.Samo da pitam... Šta to ima na aptoide-u, a nema na Play Store-u?
Hipsteraj.Samo da pitam... Šta to ima na aptoide-u, a nema na Play Store-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari