Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

sigurno je sto puta pitano ali eto opet:za vreme apk a da ne jede bateriju i widget bez sata

Imaš weather temu na forumu, naći ćeš dosta predloga.

Većina koristi uključujući i mene, Weather Timeline.

Moze li mala pomoc. :(
Malo po malo pa mi se desi da mob ne moze tecno da pusti neki video fajl u ovom slucaju hdrip 720*400 rez. Pusti ga ali toliko reze da fps ne prelazi 10..
Gde gresim,koristim vlc player ? Nexus 5 je u pitanju

Poslednja izmena:
A da probaš sa MX Player - om, a ako i tada secka, instaliraš drugi codec za player?!

Definitivno Mx player probaj!

Sad kad sam prešao na Meizu ima neki bug ili je tako kod njih da mi ne čita kontakte ako je u formatu 063 dok kad je +38163 onda lepo očita kontakt.

Pitanje je, jel postoji aplikacija koja će mi srediti to ili moram jedan po jedan kontakt da menjam?

Mozes uraditi backup kontakata, prebaciti .vcf na komp i srediti npr preko notepad+, ima npr ona opcija find, replace...
Ja sam sebi tako editovao kontakte, lakse bilo...

Poslednja izmena:
za vreme apk a da ne jede bateriju i widget bez sata
Palmary Weather, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.palmarysoft.forecaweather&hl=en
Kao izvor koristi Foreca, odličnu finsku vremensku prognozu.

DzhpPVJ.jpg

Poslednja izmena:
Jel to samo kod mene, ili viber ne poštuje .nomedia? Prikazuje mi viber images u galeriji uredno kao da ne postoji.

Hah, izbrisao sam postojeći i zamenio novim i radi. Iako sam pre toga 5 puta pokušao isto i nije radilo. Gremlini :-D

Pored swiftkeyboard i Smart Keyboard,da li postoji neko jos aplikacija koja ima cirilicna slova.
Koristim google keyboard,dobra tastatura ali ne mogu slova da se povecaju.
Ove dve gore su dobre ali jedna nema prikaz svih cirilicnih slova,ona koja nemaju mora neko slovo da se zadrzi malo duze,to me sve usporava u kuckanju,a na drugoj ne moze da se iskljuci oni predlozi reci kad pocnem da kucam!
Da li postoji nesto gde imamo sva cirilicna slova,da moze da se iskljuci oni predlozi reci sto izlaze i da dirke mogu da se uvecaju da slova budu krupnija.
Imam S4,telefon nije rutovan.
Hvala.

Pa SwiftKey ima mislim sva, što nju ne koristis? Ja je koristim i zadovoljan sam...
Pre nekoliko godina je postojala kii keyboard, ali mi se cini da je više nema na play store, ne znam zašto, ona je imala ćirilicu... Mislim da ćirilicu ima i touch pal.

Na Swift ne moze da se ugasi da izlaze predlozi reci kad kucam neko slovo.
Treba mi cista tastatura,sva cirilicna slova plus da moze da se poveca velicina slova.

Vrh Dno