nemanja066
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.12.2014
- Poena
- 100
Bože učuvaj![emoji120]
Razmisljam i ja cisto tako nesto da uradim, cim sastavim listu app koje mogu bezbedno da obrisem na Z2 stock rom.E vidiš tu sad moje ludilo stupa na scenu. Obrisao sam play store, servise, i sve vezano za Google kao eksperiment, da vidim kako će to uticati na bateriju. Trenutno, ni za jednu aplikaciju mi nisu potrebni google play services. Pa ćemo videti. Glupo? Verovatno ali da probamo bez Gugla. Jedino mi YouTube fali, probao sam ViralPro i Ogyoutube, neće dosta klipova da puštaju, Firetube sporo učitava klip, sad sam instalirao TurboTube, za sad je dobra.
Nije mi jasno kako neko može da poredi apkmirror ili neki sajt sa aptoide. Prvo, na apkmirroru nemaju notifikacije za novije verzije.
Kako stižu ove notifikacije?
Preko pushbullet-a. Ima aplikacija za windows, android, iOS, chrome, firefox....Kako stižu ove notifikacije?
Kakav aptoide i bakraci samo GooglePlay i ApKMirror.Sve cisto, legalno, provjereno i sigurno (sa originalnim potpisima).
Znaš kako bi bilo dobro da napraviš temu o ovome... [emoji6]E vidiš tu sad moje ludilo stupa na scenu. Obrisao sam play store, servise, i sve vezano za Google kao eksperiment, da vidim kako će to uticati na bateriju. Trenutno, ni za jednu aplikaciju mi nisu potrebni google play services. Pa ćemo videti. Glupo? Verovatno ali da probamo bez Gugla. Jedino mi YouTube fali, probao sam ViralPro i Ogyoutube, neće dosta klipova da puštaju, Firetube sporo učitava klip, sad sam instalirao TurboTube, za sad je dobra.
Postavljen je već na GP...@Vertimus Kada ce Urmun?![]()
Koristio sam inače apkmirror do pre desetak dana, sad sam hteo aptoide da probam.
Ne verujem da će biti uspešna ali ok otvoriću.Znaš kako bi bilo dobro da napraviš temu o ovome... [emoji6]
Šta je bezbedno da se briše, na koji način...
Kupljene.Drugari evo mojih novih ikonica koje sam radio 5 meseci.
Ako se neko odluci da podrzi moj rad, molim vas da rate, mnogo znaci
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vertumus.urmun
Hvala i sve najbolje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari