Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

E vidiš tu sad moje ludilo stupa na scenu. Obrisao sam play store, servise, i sve vezano za Google kao eksperiment, da vidim kako će to uticati na bateriju. Trenutno, ni za jednu aplikaciju mi nisu potrebni google play services. Pa ćemo videti. Glupo? Verovatno ali da probamo bez Gugla. Jedino mi YouTube fali, probao sam ViralPro i Ogyoutube, neće dosta klipova da puštaju, Firetube sporo učitava klip, sad sam instalirao TurboTube, za sad je dobra.
Razmisljam i ja cisto tako nesto da uradim, cim sastavim listu app koje mogu bezbedno da obrisem na Z2 stock rom.
Ne zbog baterije nego cisto da vidim koliko mi je potreban u stvari taj Store ili mi nije potreban.
Uglavnom krekovane jace app ubacujem pa tako da mi Store i ne igra neku ulogu, Here, Facevook, Messenger, VA, Viber, Outlook, One drive iovako koristim jako malo google app gotovo sve mogu sa drugim app.
I tako cu cekati prerooted sa M verzijom kada izadje, gde ce konacno moci da se obrise Google bloat normalnin putem.

Zasto mi Shazam ne zapamti ni jedan rezultat kada ga reinstaliram, a prijavljen sam? Koristio sam ga jos na wp, tu sam imao dvadesetak identifikacija. Onda sam se pomocu istog naloga ulogovao na android verziju, medjutim u my shazam mi pokazuje 0 Shazams, ali zato 43 following. Kad otvorim stranicu na racunaru uredno mi pokaze sve rezultate. Pokusao sam sa reinstalacijom nekoliko puta, ali bez uspeha...

Nije mi jasno kako neko može da poredi apkmirror ili neki sajt sa aptoide. Prvo, na apkmirroru nemaju notifikacije za novije verzije dok na aptoide mi redovno stiže a mogu i sve aplikacije odjednom da apdejtujem dok bih na apkmiror za svaku morao da kucam, skinem i instaliram. Što se virusa i sličnog tiče postoje spiskovi sa proverenim prodavnicama, te prodavnice se stave u svoje i onda aptoide druge prodavnice ni ne vidi.

Nije mi jasno kako neko može da poredi apkmirror ili neki sajt sa aptoide. Prvo, na apkmirroru nemaju notifikacije za novije verzije.

swVpHQU.png

Kad taj apk mirror napravi svoju app onda cu gledati to kao neku alternativu a ovako aptoid je zakon.

Kakav aptoide i bakraci samo GooglePlay i ApKMirror. :) Sve cisto, legalno, provjereno i sigurno (sa originalnim potpisima).

Poslednja izmena:
E vidiš tu sad moje ludilo stupa na scenu. Obrisao sam play store, servise, i sve vezano za Google kao eksperiment, da vidim kako će to uticati na bateriju. Trenutno, ni za jednu aplikaciju mi nisu potrebni google play services. Pa ćemo videti. Glupo? Verovatno ali da probamo bez Gugla. Jedino mi YouTube fali, probao sam ViralPro i Ogyoutube, neće dosta klipova da puštaju, Firetube sporo učitava klip, sad sam instalirao TurboTube, za sad je dobra.
Znaš kako bi bilo dobro da napraviš temu o ovome... [emoji6]
Šta je bezbedno da se briše, na koji način...

Kupljene.Svaka čast na ikonama.Sad ću ti dati pet zvezdica za podršku :)

Kupio sam i ja ,odlično urađeno a 5 zvezdice se podrazumevaju[emoji4]

Aj i da vidim kakve su..kupljene :)

Pazario, odlične ko i uvek [emoji106]

Odlične su ove rUmun ikonice ;)

Mada, ja bih iskreno voleo da su boje malo intenzivnije ili kako već da objasnim - ove sada deluju malo (naglašavam: malo!) isprane, ali bez obzira na to, super su :)

Šta koristite (i vredi li koristiti) od aplikacija za zatamnjenje ekrana?

Što bi neko to koristio? Mislim, šta je poenta zatamnjenja?

A nije ti dovoljna opcija (automatska ili ručna) ugrađena u svaki telefon/tablet?

Mislim na one tipa lux, twilight...što dimuju ekran u neku boju da bi bilo prijatnije gledati

Pa kakav je taj f.lux za PC, da li je zaista bolje sa njim?

Pa probaj, free je. Podesiš temperaturu koja ti odgovara, lokaciju i on lagano utopli ekran kad zađe sunce.
Za telefon Lux autobrightness ali mora full verzija da bi isto tako radio, u free mora ručno.

Vrh Dno