Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa kakav je taj f.lux za PC, da li je zaista bolje sa njim?
Ja sam ga na sve računare stavio.
Samo kada mi baš treba preciznost boja, isključim ga na sat vremena, pa se on sam uključi.
Malo upozorenje, na ekranima sa TN matricom zna da "pogorša" sliku dosta, u smislu smanji osvetljenje i zacrveni je, pa onda juriš najbolji ugao gledanja. IPS i VA nemaju problema.

Ja koristim bluelight filter, neutrališe plavu, stavim na 5% da ne požuti slika.

@wwwz
Opet ti uskačeš u priču o kojoj ne znaš mnogo
Zato i upitah: "Mislim, šta je poenta zatamnjenja?"

A što se tiče f.luxa i sličnih programa, isprobao sam po 2-3 i na kompu i na telefonu, ali ni posle 10ak dana nisam video korist od njih... što ne znači da je to univerzalno pravilo ;)

Pa fora je dvojaka.
Prvo da ti se dodatno smanjuje osvetljenje ekrana (na veštački način, zatamnjivanjem prikaza) jer je to bolje za oči.
A druga je teorija da hladne boje utiču negativno na moždane talase pre spavanje, pa ti programi povećavaju toplotu boja na ekranu. Bukvalno prate položaj sunca na nebu i pokušavaju da emuliraju to osvetljenje.

Stavio sam scrren filter na 15%, definitivno je prijatnije za oči, posebno kad nema previše svetla u prostoriji.

Dajte neke preporuke aplikacija za trčanje... Poželjno je da ima rute kojim sam trčao i neki coaching.

Runtastic PRO, мени најбоља.

Jel nekome desava ovo sa eBay app? Kupim normalno jedan item a nijedan sledeći ne mogu da platim kroz app nego moram kroz browser.

e713a255662873e2c4004294ce32edbe.jpg

Pa jeste bio pre 3 godine na toj ceni. Ja ga kupio, ali ne trčim :D

Haha... Prebaci meni licencu. :D Ne znam ni da li je to moguće. Nije pre 3 godine, februar 2015, ali nisam video... [emoji20]

Prilozi

• uploadfromtaptalk1450297661546.png
    uploadfromtaptalk1450297661546.png
    147.8 KB · Pregleda: 186
Poslednja izmena:
Bio je i free sredinom ove godine(na Amazonu). Bice sigurno uskoro popust. Najcesce bude oko 0.99$

Koji je ovo program za pracenje kretanja cena apk ?

Što ne kortistiš app sales? Ja sam ubacio app koje me zanimaju nawishlist, pa mi iskoči notifikacija kada je na popustu.
Nema potrebe da vodim računa o njoj do tada. :)

Ma koristio sam obe jedno vreme, i onda mi se ova učinila kao bolje rešenje... Čini mi se da ima više opcija. :) I brže izbacuje sniženja, ako sam lepo uočio.

Koji dialer preporucujete?

Hmmm, a što ne ugrađeni dialer? :)

Šta je prednost nekog drugog dajalera?

Svaki dan jedna aplikacija koja se inače plaća bude besplatna. Ja sam tako na Windows-u skinuo recimo runtastic pro, pro shot, n7player i jos mnoge druge za dz, nadam se da ce i ovde da budu neke dobre aplikacije...

Svaki dan jedna aplikacija koja se inače plaća bude besplatna. Ja sam tako na Windows-u skinuo recimo runtastic pro, pro shot, n7player i jos mnoge druge za dz, nadam se da ce i ovde da budu neke dobre aplikacije...
Ako nisu menjali nešto u međuvremenu, politika Play Storea je da app koja nešto košta ne može da bude free, pa da se opet vrati u plaćene.

To u prevodu znači da ni jedna App koja nešto valja neće biti besplatna, već će kao pomenuti Runtastic koštati barem 10 centi.

Nazad
Vrh Dno