Погледаћу, хвала.Rocket Dial podržava dve i radi ok.
Klasičan copy paste na hard. Ne treba ti program. Mislim na fotke, muziku, dokumenta. Što se tiče poruka imaš sms backup program na Play Store-u, kasnije taj fajl prebacis ili na dropbox ili u komp, Viber nema backup, a WhatsApp ti je povezan sa Google Drive-om. Kontakti su na Google-u. Kad sve to prebacis, odradis factory reset i to je to.Preporuka za neki program za PC za backup android telefona?
Nisam nikada radio, a moram nositi tel na servis a nebih ovako napunjenog da ga nosim...
Pogledacu.Neka proba Helium backup, ako saradjuje sa njegovim telefonom to je ono što mu treba za kompletan backup (a root nije potreban.)
Ipak je lakše sve bekapovati i vratiti u komadu...
https://www.clockworkmod.com/carbon
Hvala, u svakom slucaju na predlozima....Klasičan copy paste na hard. Ne treba ti program. Mislim na fotke, muziku, dokumenta. Što se tiče poruka imaš sms backup program na Play Store-u, kasnije taj fajl prebacis ili na dropbox ili u komp, Viber nema backup, a WhatsApp ti je povezan sa Google Drive-om. Kontakti su na Google-u. Kad sve to prebacis, odradis factory reset i to je to.
Jel vraća i data? Koja je razlika u odnosu na Titanium, sem da ne treba root?Neka proba Helium backup, ako saradjuje sa njegovim telefonom to je ono što mu treba za kompletan backup (a root nije potreban.)
Ipak je lakše sve bekapovati i vratiti u komadu...
https://www.clockworkmod.com/carbon
Postoji i GO backup, jeste da je GO ali završava poso. Samo nađi pro verziju jer ona pravi backup svega, imenik, poruke, zvono, pozadinu, i aplikacije (ali ne i njihove podatake ako nemaš root).Preporuka za neki program za PC za backup android telefona?
Nisam nikada radio, a moram nositi tel na servis a nebih ovako napunjenog da ga nosim...
Edit: Prebacio 10 eur i registracija kartice uspela. Skinuli 0.97 eur. Mogao bih pokušavati do sudnjeg dana, kad izbacuje da je pogrešan broj kartice, trebalo bi da izbaci info da nema sredstava na kartici za verifikaciju, onda bi ljudi znali u čemu je problem, ovako ispada da nije kartica ok. Hvala jos jednom na informaciji.
Pa objasnio je gore kolega. Ne moze apk na gp koja ode na free posle da se promeni na paid. Valjda zbog toga nudi samo apk koje su inace freeOva myappfree reklamira aplikacije koje su već besplatne... Ne kapiram foru...I to prikazuju kao da su koštale 2$ a sada su besplatne...
Ma skontao sam to, ali zbog čega onda prodaju foru da daju popust kada su te aplikacije i ovako besplatne... Lažna reklama..Pa objasnio je gore kolega. Ne moze apk na gp koja ode na free posle da se promeni na paid. Valjda zbog toga nudi samo apk koje su inace free
Kako da se otarasim ovoga u chrome-u? Kad kliknem na clear history telefon obrise samo te prve 3 stavke, ciscenje history-a isto ne pomaze...
Ma trebali su samo reci, dalje neces moćiA *** kontaju ljudi da imaš para na kartici kad već hoćeš da je dodas![]()
@dark warrior i kod mene je takva pocetna, nemam taj problem na pocetnoj nego kad npr potrazim nesto pa se vratim na google da potrazim nesto drugo i onda kad tapnem na search bar on prikaze prosle pretrage...
Chrome je najnoviji...
Pa objasnio je gore kolega. Ne moze apk na gp koja ode na free posle da se promeni na paid. Valjda zbog toga nudi samo apk koje su inace free
Iskljuceno mi je vec, to je ono sto me buni... Zasto cuva prokleti history kad mi je iskljucen na google nalogu... Glupost...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari