Da li su ubacili opciju da mogu da podesim da budem offline na face-u dok je koristim?Disa je postala upotrebljiva koristim je umesto face mesageraok radi
Nikada nisam niti cu ga koristiti, ali nije mi jasno sta na fb-u radite a necete da vas vide drugi. Zar nije jedina prednost da se pretvarate da ste sa nekime prijatelj koga vidite jednom u 1000 godina slucajno u prolazu, i zavrsite razgovor sa cujemo se. Prave drugove i prijatelje zovete na telefon a ne preko FB-u. Totalno mi je nelogicno sve to, ne razumem koncept FB-a uopste.
Nema ta opcija kao ni grupni chat na FB još uvek.Da li su ubacili opciju da mogu da podesim da budem offline na face-u dok je koristim?
Otisao si mnogo u neku nepotrebnu filozofiju, bavim se grafičkim dizajnom i vecina klijenata su mi stranci koji su me kontaktirali preko fb, inace u zivotu ne bih usao na fb. Za te stvari lakse se fb profil siri nego Skype ili broj telefona za WhatsApp i Viber, nažalost.Nikada nisam niti cu ga koristiti, ali nije mi jasno sta na fb-u radite a necete da vas vide drugi. Zar nije jedina prednost da se pretvarate da ste sa nekime prijatelj koga vidite jednom u 1000 godina slucajno u prolazu, i zavrsite razgovor sa cujemo se. Prave drugove i prijatelje zovete na telefon a ne preko FB-u. Totalno mi je nelogicno sve to, ne razumem koncept FB-a uopste.
Pa stavi u messenger da si offline za chat. Ako te to uopšte brine.
Ja potpuno razumem koncept FBa, bar onako kako ga ja koristimne razumem koncept FB-a uopste.
Pa, da, tako i treba da bude. To je poenta stalnog pristupa NetuIsto ka Viber. Online si jer je net ukljucen.
Otprilike tako. Ali nema veze sa uključenim netom. Ti cim uzmeš telefon u ruke i cackas bilo sta osim FB i/ili FB messengera on te prikaže Online kako pise drugima kad pogledaju sa kompa ili Active Now kako pise drugima kad gledaju preko messengera. E to je glupost. Ja sad kuckam ovu poruku na TT i on mene na FB prikazuje online / active now a nisam danas ni ušao na FB.Koliko sam ih pohvatao, ne žele da budu online ali messenger ih prikazuje da su bili tu iako nisu(čim uključe net).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari