Nema to veze. Samom instalacijom messengera pristao je na to. Mislim da sam to baš video negde da piše.Ali nije aktivan na fb, a measenger ga prikazuje kao takvog u tome je poenta.
To je glup sistem, na viberu je bolje.Totalno glupo resenje.. Slicno je i na viberu.. Zato je whatsapp zakon
ХвалаAdaway
To je glup sistem, na viberu je bolje.
Ja na viberu kad saljem poruku nekome tacno znam da ce on tu poruku primiti ako je onlajn, a na wappu nemas pojma da li ce je primiti, jer mozda nije online uopste.
Kako ne znas ? Za sta sluze one dve kvakice ? Druga kada se stvori znaci da je primio..To je glup sistem, na viberu je bolje.
Ja na viberu kad saljem poruku nekome tacno znam da ce on tu poruku primiti ako je onlajn, a na wappu nemas pojma da li ce je primiti, jer mozda nije online uopste.
Ja imam 30 kontakata više na viberu. Dešava mi se da ga i ne upalim po par dana, dok WhatsApp upalim, pa malo je reći nekoliko sati dnevno.WA je samo manje bagovitija app, ali tu se sva njegova prednost i zavrsava. Dovoljno je samo da vidim kontakte i kad je ko zadnji put usao. Jedino da pricam sam sa sobom. Viber je trenutno htjeli priznati ili ne nenadyebiv, kakvog god kvaliteta bio. Jednostavno svi ga imaju (koriste) i to jeste poenta.
Ja WA koristio 3x od kako sam ga instaliraoJa imam 30 kontakata više na viberu. Dešava mi se da ga i ne upalim po par dana, dok WhatsApp upalim, pa malo je reći nekoliko sati dnevno.
Mnogo je bolji WhatsApp, Viber nekad mi iskoči iz RAM-a, WhatsApp nikad. Mnogo je i bolje uradjen WhatsApp, fluidniji je, nema stikera. Kad udjem u smajlije uvek me baca na stikere glupe, iako sam smajlije koristio. Ljubičasta really? Nekad ne dodje zvuk da je stigla poruka, a stoji notifikacija itd itd...
Nema veze Nexus sa tim. WhatsApp ne iskače, Viber iskače. Telegram isto ne iskače. Logično je da nešto nije u redu sa Viberom.U pravu si to. Pogotovo je nekako neprakticno to za smajlije i meni smeta isti slucaj. Desava se i da kasni notifikacija, problemi sa online i tako to. Ostalo nisam imao problema, kupi Nexus pa nece iskakati iz RAMa
Mnogo ce Drina jos proteci dok se narod odvikne od Vibera ***. Ovde je smartphone = Viber. Ja sam vazda sreman na promjene na bolje, ali sta vrijedi, kad ne zavisi samo od mene.![]()
I meni malo prePlay Store mi se upravo apdejtovao na verziju 6.0.0 Čini mi se da je sada pregledniji i brži što se tiče otvaranja?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari