Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa gledaš u mob i imaš net, ispunjavaš sve uslove da primiš poruku...

Ali nije aktivan na fb, a measenger ga prikazuje kao takvog u tome je poenta.

Totalno glupo resenje.. Slicno je i na viberu.. Zato je whatsapp zakon

Ali nije aktivan na fb, a measenger ga prikazuje kao takvog u tome je poenta.
Nema to veze. Samom instalacijom messengera pristao je na to. Mislim da sam to baš video negde da piše.
Imaš messenger, online si.

Sa druge strane ja sam navikao na whatsapp način (samo kada si u app prikazuje). To je lošije za onog ko šalje, pa ne zna da li primalac ima net, ali na neki način, to je bolje za primaoca.

I bez messengera imas active timestamp koji svi vide bez obzira dal ti je chat ukljucen ili ne.
Ne mozes se sakriti nikako.

Sta se desi kada istakne trial mode na solo exploreru?!
Vredi li novca to cudo?

Mozes, ukines mesindzeru i fbu ako mora network permission kad ga ne koristis

Људи која је добра адблок апликација, вероватно сте хиљаду пута ово писали али стварно ми је проблем да прелистам 1000 и више страна. Хвала.

Poslednja izmena:
To je glup sistem, na viberu je bolje.
Ja na viberu kad saljem poruku nekome tacno znam da ce on tu poruku primiti ako je onlajn, a na wappu nemas pojma da li ce je primiti, jer mozda nije online uopste.

Pretpostavka je da onaj ko nema stalni pristup netu, ne bi instalirao instant messengere.
Onda se ne razlikuje od maila.

Nema razloga da se bilo šta pretpostavlja, može net da se nema iz 100 razloga, viberovo rešenje je jedino logično

Koliko njih ima net stalno u ovoj vuko****ni (dosta ih prepaid), gdje je za vecinu jos poziv preko mreze zakon :) Svi ganjaju wifi zavlace se po mjestima nakim ne bi li sta uhvatili, online jednom na dan, daj Boze i to.

Mislim, jbm ti ovaj telefon ako nemam neta stalno iz vise razloga ali sigurno ne za slusanje muzike i gledanje yt-a preko mob mreze... Mnogima net znaci stalno, izvor informacija, komunikacije i znanja u svakom trenutku i na svakom mjestu u svaka doba. Ja ne bih mogao, kad pogledas koliko koristi donese...

PS. Da nemam neta stalno koji ce mi qc telefon tj. smartphone. Bukvalno ne bih imao sta raditi na njemu. Odrase operateri placam 1GB 30 maraka mjescno. Sta da se radi...

Poslednja izmena:
Za kranjeg korisnika je taj sistem na viberu daleko logicniji i bolji.
Sta ako odes u inostranstvo, i imas pristup netu samo dok si u svojoj sobi na wifi-u?

Tamo si otisao sa drugim namjerama i obicno povremeni wifi je dovoljan cisto da se javis da si ziv i tako te stvari :) Nisi otisao da zivis tamo.
A narod odavde bas putuje u pm, 90% ih nije vidjelo dalje od svog sela... :)

Poslednja izmena:
To je glup sistem, na viberu je bolje.
Ja na viberu kad saljem poruku nekome tacno znam da ce on tu poruku primiti ako je onlajn, a na wappu nemas pojma da li ce je primiti, jer mozda nije online uopste.
Kako ne znas ? Za sta sluze one dve kvakice ? Druga kada se stvori znaci da je primio..

Mnogo mi je logicnije wa resenje

WA je samo manje bagovitija app, ali tu se sva njegova prednost i zavrsava. Dovoljno je samo da vidim kontakte i kad je ko zadnji put usao. Jedino da pricam sam sa sobom. Viber je trenutno htjeli priznati ili ne nenadyebiv, kakvog god kvaliteta bio. Jednostavno svi ga imaju (koriste) i to jeste poenta.

Poslednja izmena:
WA je samo manje bagovitija app, ali tu se sva njegova prednost i zavrsava. Dovoljno je samo da vidim kontakte i kad je ko zadnji put usao. Jedino da pricam sam sa sobom. Viber je trenutno htjeli priznati ili ne nenadyebiv, kakvog god kvaliteta bio. Jednostavno svi ga imaju (koriste) i to jeste poenta.
Ja imam 30 kontakata više na viberu. Dešava mi se da ga i ne upalim po par dana, dok WhatsApp upalim, pa malo je reći nekoliko sati dnevno.

Mnogo je bolji WhatsApp, Viber nekad mi iskoči iz RAM-a, WhatsApp nikad. Mnogo je i bolje uradjen WhatsApp, fluidniji je, nema stikera. Kad udjem u smajlije uvek me baca na stikere glupe, iako sam smajlije koristio. Ljubičasta really? Nekad ne dodje zvuk da je stigla poruka, a stoji notifikacija itd itd...

U pravu si to. Pogotovo je nekako neprakticno to za smajlije i meni smeta isti slucaj. Desava se i da kasni notifikacija, problemi sa online i tako to. Ostalo nisam imao problema, kupi Nexus pa nece iskakati iz RAMa :D
Mnogo ce Drina jos proteci dok se narod odvikne od Vibera ***. Ovde je smartphone = Viber. Ja sam vazda sreman na promjene na bolje, ali sta vrijedi, kad ne zavisi samo od mene. :)

Poslednja izmena:
Ja imam 30 kontakata više na viberu. Dešava mi se da ga i ne upalim po par dana, dok WhatsApp upalim, pa malo je reći nekoliko sati dnevno.

Mnogo je bolji WhatsApp, Viber nekad mi iskoči iz RAM-a, WhatsApp nikad. Mnogo je i bolje uradjen WhatsApp, fluidniji je, nema stikera. Kad udjem u smajlije uvek me baca na stikere glupe, iako sam smajlije koristio. Ljubičasta really? Nekad ne dodje zvuk da je stigla poruka, a stoji notifikacija itd itd...
Ja WA koristio 3x od kako sam ga instalirao :) Viber koristim svaki dan.

Iskakanje iz RAMa? Nisam to primetio nikada. Što se tiče fluidnosti - manje-više su isti. WA nema stikere, ali zato ima 10.000 nepotrebnih smajlija :D Bacanje na stikere? :D Meni se to neko vreme dešavalo, sad skoro nikad, odmah mi otvara smajlije. Gadna ljubičasta kod Vibera ili odvratna zelena kod WA? Ja bih plavu, crnu ili sivu, ali neće da može, izgleda. Notifikacije na Viberu mi rade besprekorno, čak ih i NoLED lepo prikazuje.

Xposed ako si na 4.4 i wa moze da se boji kako hoces

U pravu si to. Pogotovo je nekako neprakticno to za smajlije i meni smeta isti slucaj. Desava se i da kasni notifikacija, problemi sa online i tako to. Ostalo nisam imao problema, kupi Nexus pa nece iskakati iz RAMa :D
Mnogo ce Drina jos proteci dok se narod odvikne od Vibera ***. Ovde je smartphone = Viber. Ja sam vazda sreman na promjene na bolje, ali sta vrijedi, kad ne zavisi samo od mene. :)
Nema veze Nexus sa tim. WhatsApp ne iskače, Viber iskače. Telegram isto ne iskače. Logično je da nešto nije u redu sa Viberom.

Slozicemo se u jednom da su sve te app u vezi komunikacije gledajuci interface i pomalo funkcionalnost i fluidnost katastrofa. Drze se svojih retardiranih UI-a i pokusajima materiala. Tu Skype prednjaci, Viber je blizu, ni WA nije mnogo odmakao..., ne znam kakav je Hangsout nisam ga koristio dugo, cini se najbolji. Izgleda jedino Google zna npraviti lepu i funkcionalnu app inace....

Poslednja izmena:
Play Store mi se upravo apdejtovao na verziju 6.0.0 Čini mi se da je sada pregledniji i brži što se tiče otvaranja?!

Meni se ažuriralo jos juce ili prekjuce, moguce da radi brze, nisam obracao paznju...
Igram igricu flight plane simulator, skoro sam je presao. E sad, kada bih je obrisao pa ponovo instalirao, da li bih morao da igram sve ispočetka, ili bi bilo snimljeno dokle sam stigao, posto je povezana sa Google games?

Imate WA+ pa možete da birate boje koje želite.

Aj mante se vib i wa, evo nove diskusije :p

5c92d2468b1d446a341c7e15265e54a4.jpg

Vrh Dno