Tetsuo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.08.2010
- Poena
- 319
Nijedna nema međustanice.Aj mante se vib i wa, evo nove diskusije![]()
![]()
Nijedna nema međustanice.Aj mante se vib i wa, evo nove diskusije![]()
![]()
Zar nije zabranjena ta aplikacija?Imate WA+ pa možete da birate boje koje želite.
Dovoljno ipak. Neces na put oko svijeta u komadu sa navigacijom u autu krenuti. Valjda ces negdje usput stati popiti kafu, nahvatati wifi skinuti oblast i nastaviti put dalje@telep
I sa apdejtom i bez njega cista glupost, jer ne mogu da se cuvaju mape po drzavi, nego samo odredjena oblast.....
Baš to...Meni nije, imam iGO za takve stvari. GMaps mi je za svaki dan kada negde idem a nisam siguran najbolja opcija.
Stranci sa kojima sam u kontaktu iz familije kad dodju kod mene gdje god krenu Google Maps (nema ko kod nas pravo pa druga lijevo...pa 100m desno) ili sta god treba i naravno iP
Meni je najbolji Sygic, zato sam ga i kupio. Tako znam da se sam uvek apdejtuje (i app i mape), veoma je precizan, ima OK UI.Edit: Meni je GMaps za sve dane...
Pa bila je valjda, vidim da se opet pojavila. Ja je koristim i radi lepo.Zar nije zabranjena ta aplikacija?
Odakle si je skinuo?Pa bila je valjda, vidim da se opet pojavila. Ja je koristim i radi lepo.
Isti slučaj, po pričama sam stekao ustisak da u svetu na mobilnim telefonima 99% ljudi koristi gmaps. Igo i slične aplikacije samo profi vozači i to na uređajima za navigaciju.
Baš imam suprotno iskustvo, na milion mesta me odvela nekad najboljim putem nekad nekim sekundarnim ali nikad nije bilo potrebe da bilo koga pitam na ulici gde se nešto nalazi.Njima i odvijanje zivota zavisi od neta. Tu nalaze mnoge informacije, odradjuju stvari ko kad se azurira sve, rezervisu, placaju. Reko ne funkcionise to tako nas nista ga ne gledaj, valjda znas gdje si dosao.
Sygic je skup. Ja sam amater meni ne trebaju profi navigavije. Ne treba mi ni navigacija da me odvede od grada do grada. Nego treba mi nesto da mi pronadje ulicu, objekat, PIO...da znam otprilike u kom pravcu ici i pjeske i vozilom. Za to je Maps ko od majke rodjen, azurni, dosta POIa, 3D izgled je dobar, imas i satelitski...ma vrh. Jos samo da ima neta na preteka i kakvu dobru bateriju i to je to. Baterija ima ali nema neta...1GB
Kakva god navigacija ne bih se pouzdao u nju. Vise vjerujem tablama pored puta i svojim ocima i nekoga usput pitati. Rijetko kad me jenodvela direkt gdje treba a da nisam nekog pitao usput. Jednostavno pogubi se svaka po nasim putevima i iGO i Navigon i Here...
Njima i odvijanje zivota zavisi od neta. Tu nalaze mnoge informacije, odradjuju stvari ko kad se azurira sve, rezervisu, placaju. Reko ne funkcionise to tako nas nista ga ne gledaj, valjda znas gdje si dosao.
Sygic je skup. Ja sam amater meni ne trebaju profi navigavije. Ne treba mi ni navigacija da me odvede od grada do grada. Nego treba mi nesto da mi pronadje ulicu, objekat, PIO...da znam otprilike u kom pravcu ici i pjeske i vozilom. Za to je Maps ko od majke rodjen, azurni, dosta POIa, 3D izgled je dobar, imas i satelitski...ma vrh. Jos samo da ima neta na preteka i kakvu dobru bateriju i to je to. Baterija ima ali nema neta...1GB
Kakva god navigacija ne bih se pouzdao u nju. Vise vjerujem tablama pored puta i svojim ocima i nekoga usput pitati. Rijetko kad me jenodvela direkt gdje treba a da nisam nekog pitao usput. Jednostavno pogubi se svaka po nasim putevima i iGO i Navigon i Here...
Hehe, i ja sam amter, ali su me iGo i Sygic pouzdano vodili po hiljadama kilometara puteva i puteljaka od Švajcarske do GrčkeSygic je skup. Ja sam amater meni ne trebaju profi navigavije. Ne treba mi ni navigacija da me odvede od grada do grada. Nego treba mi nesto da mi pronadje ulicu, objekat, PIO...da znam otprilike u kom pravcu ici i pjeske i vozilom. Za to je Maps ko od majke rodjen, azurni, dosta POIa, 3D izgled je dobar, imas i satelitski...ma vrh. Jos samo da ima neta na preteka i kakvu dobru bateriju i to je to. Baterija ima ali nema neta...1GB
Da li to znači da na jednom uređaju treba da uđem u opcije, pa na backup, a onda kada hoću da nastavim sa čitanjem gde sam stao, na drugom idem na restore?Moon+ Reader Pro ima opciju za sync pozicije. Podrzava gdrive i db.
Da li to znači da na jednom uređaju treba da uđem u opcije, pa na backup, a onda kada hoću da nastavim sa čitanjem gde sam stao, na drugom idem na restore?
Jedino kod opcije backup imam da izaberem gdrive ili dropbox. Nigde ne vidim opciju za sinhronizaciju?!Backup je za podešavanja. Za sync štikliraj gdrive ili drop box i aplikacija bi sama trebala da radi sync pozicije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari