Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Prošle godine nisam ništa mogao da downloadujem 2 meseca, pa sam ga vratio na naše i od tada je ostalo tako.
Više nema menjanja. :)

Store dobio novi look, znam da ste pisali o tome ali ovo je ipak pustem update preko Store-a za Store :-D
Sada je nekako bzv...

Poslednja izmena:
U microsoftu su bili vredni outlook 2.0 na apk mirror
ef73bd26ab1c3390ea48911ad61ef6ac.jpg
Odlican integrisan kalendar, contact lista, sredjen ui ma super sve bolji i bolji, sada mi je gmail smesan pored outlooka.
Prokletstvo MS a se nastavlja, bolje rade app na droidu nego na njihovom sistemu.

Ne vredi, gmail je retardiran sa vise accounta sada cu da vratim Hotmail i yahoo na outlook.

Da outlook sada konačno može da se koristi.
Vidim u opcijama da ima podršku za aliase, ali kada šaljem mail i dalje nudi samo osvnovni.

Koji adblock preporucujete, malo pre sam zvrsio sa pozivom i iskocila mi reklama, poludeo sam.

A jel zbog njega posle nece da rade obavestenja za TT?

Stvarno nemam pojma, reklama preko celog ekrana.
Sad cu da instaliram AdAway, pa cu videti kako se ponasa.

Jel bi bio neko ljubazan da me citira da proverim da li radi TT sa AdAway-om?

Hvala, radi.

Wt. Vratio mi se stari Store, nista cackao nisam, sta je ovo :-D
72d49eec4c2658c7719b7be74b0a890a.jpg

treba mi app koja moze da utisa jednu stranu slusalica npr balance kod pojacala gde mogu da utisam/pojacam jednu stranu zvucnika.

Kakva su iskustva sa Google photos backupom sad posle nekog vremena, ima li brljotina ako se odabere high quality? Kako radi za video, čini mi se da tu nema kompresije, jel onda troši prostor?

treba mi app koja moze da utisa jednu stranu slusalica npr balance kod pojacala gde mogu da utisam/pojacam jednu stranu zvucnika.
Pretpostavljam da te slušanje muzike interesuje?
Svaki kvalitetniji audio player to može, Poweramp na primer.

Da za muziku mi treba.poweramp imam ali on malo pojača/smanji zvuk.meni treba da skroz iskljucim jednu od sluški.

A neide mi u glavu kako vraca verrziju, kako to store radi, jel to native app ili neki web wraper??? Tek tako vrati na staru verziju, znaci nije stable ili je za droid M predvidjen..

Nazad
Vrh Dno