Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Zanima me ako neko koristi da li vam radi fire tube? Meni vec 3-4 dana ne radi.

Koju verziju imas? Sada sam probao i 1.3.2 free i 1.3.1 premium i ni jedna mi ne radi, iskoci ovo

538be7274baa239a64e545fb94ea1d53.jpg

Poslednja izmena od urednika:
1.3.2 sa amazona

Prilozi

• uploadfromtaptalk1447692845895.jpg
    uploadfromtaptalk1447692845895.jpg
    189 KB · Pregleda: 165
Nemam pojma, ne radi mi mi na tabletu i telefonu na m-u, ni na chroma 5.1.1, jel mozes da bekapujes tu verziju, nemam amazon store.

Sada sam nasao na njegovom g plus profilu 1.3.3 i ta mi radi. Vidim da je gugl opet menjao api

Sad sam malo čačkao... Izgleda da ni moja ne radi kad tražim neki klip pa ga pustim, dobijem istu poruku kao i ti. Ovo gore sam pustio iz recently played, to radi.

Disa je postala upotrebljiva koristim je umesto face mesagera :) ok radi

Kako mene zivcira kada se messenger digne iz sleep-a(kada je ukljucen net) i prikaze zadnji online.
Mnogo puta sam ga brisao zbog toga, jer mi na poslu pravi problem.

@babadook

Ne verujem da moze, jer sam Fejsbuk develop. team u zadnjih godinu dana ide ka tome da se tako nesto potpuno onemoguci.

To je sasvim logično. Nema stalkinga, a da vas ne vide. [emoji14]

Nikada nisam niti cu ga koristiti, ali nije mi jasno sta na fb-u radite a necete da vas vide drugi. Zar nije jedina prednost da se pretvarate da ste sa nekime prijatelj koga vidite jednom u 1000 godina slucajno u prolazu, i zavrsite razgovor sa cujemo se. Prave drugove i prijatelje zovete na telefon a ne preko FB-u. Totalno mi je nelogicno sve to, ne razumem koncept FB-a uopste.

Poslednja izmena:
Nikada nisam niti cu ga koristiti, ali nije mi jasno sta na fb-u radite a necete da vas vide drugi. Zar nije jedina prednost da se pretvarate da ste sa nekime prijatelj koga vidite jednom u 1000 godina slucajno u prolazu, i zavrsite razgovor sa cujemo se. Prave drugove i prijatelje zovete na telefon a ne preko FB-u. Totalno mi je nelogicno sve to, ne razumem koncept FB-a uopste.

Vecina nas mozda i nije na FB, nego na brzinu udje na net da pogleda nesto, a neko je pre toga pustio poruku i onda ga sam digne iz sleep-a.
Ko ima instaliran i facebook app(ne lite), a uz to i Messenger, onda facebook stalno dize Messenger i nemoguce je da covek bude nedostupan.

Pa stavi u messenger da si offline za chat. Ako te to uopšte brine.

Мени је користан због факса, посла и брзог контакта са друговима.. По коју вест испратим на њему да не идем на различите сајтове за вести, има и неких занимљивих страница и то је то..

Preporuka za parking app, da ima predefinisane brojeve zona i kola, kao GPS mapu sa obeleženim zonama, da ne idem u crvenu, ako mi je neka druga odmah iza ugla :)

Otisao si mnogo u neku nepotrebnu filozofiju, bavim se grafičkim dizajnom i vecina klijenata su mi stranci koji su me kontaktirali preko fb, inace u zivotu ne bih usao na fb. Za te stvari lakse se fb profil siri nego Skype ili broj telefona za WhatsApp i Viber, nažalost.

Poslednja izmena:
Mislim da će mi Parking Manijak zadovoljiti potrebe.

^PM je i najbolja aplikacija ove vrste, a redovno se i azurira.

ne razumem koncept FB-a uopste.
Ja potpuno razumem koncept FBa, bar onako kako ga ja koristim :) Smatram da je sasvim OK sajt/koncept, ali ne razumem zašto ljudi imaju potrebu da budu na FB, a da istovremeno to sakrivaju...

Koliko sam ih pohvatao, ne žele da budu online ali messenger ih prikazuje da su bili tu iako nisu(čim uključe net).

Pa zar nije onda bolje da se fb koristi preko browsera a sve not vezane za njega da se dobijaju na mail ?

Koliko sam ih pohvatao, ne žele da budu online ali messenger ih prikazuje da su bili tu iako nisu(čim uključe net).
Otprilike tako. Ali nema veze sa uključenim netom. Ti cim uzmeš telefon u ruke i cackas bilo sta osim FB i/ili FB messengera on te prikaže Online kako pise drugima kad pogledaju sa kompa ili Active Now kako pise drugima kad gledaju preko messengera. E to je glupost. Ja sad kuckam ovu poruku na TT i on mene na FB prikazuje online / active now a nisam danas ni ušao na FB.

Vrh Dno