Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li postoji neka aplikacija koja simulira libelu na telefonu?
Smart Tools - jedna od boljih aplikacija za Android :)

7f327a30319a52a904a707b4a0fcb747.jpg

Hvala na predlozima, ovaj bubble izgleda ok i plus je free.

Preporuka za Flud, odlican torrent client, bez reklama :)

Da li radi Lux Auto Brightness na lollipopu ? Meni radi sama aplikacija ali ne radi auto brightness kao ni jedan drugi mod.

Radi. Možda treba da staviš noviju verziju ako koristiš neku matoru.

Opera for android skocila sa 19MB na 28MB u novom apdejtu. :)

Nije to problem nego ne mogu da menjam search engine, zato imam Firefox. Crhome isto nema custom nego ono što ti on nudi...

Dodavanje pretraživača u Operi za Android je jednostavno: odeš na taj pretraživač (npr. DuckDuckGo), pa se onda dugim tapom na polje za pretragu dobija opcija dodavanja pretraživača u Operu.

Izbacivanje naknadno dodatih pretraživača: "cimnuti" na desno u listi pretraživača. Izbacivanje postojećih pretraživača (kod mene sada stoje: Google, Yahoo, Amazon, Dictionary, eBay, IMDb, Wikipedia) izgleda da, na žalost, nije moguće :(

Poslednja izmena:
Vidim po netu da ima problema pod Windows 10-kom sa WoL.
Radi pod desetkom kod mene, upravo sam proverio.
Proveri sve još jednom i isključi fast startup windowsa i pobrini se da su instalirani realtekovi (neka su i stariji) a ne microsoftovi default drajveri za lan.

Probao sam sve i svašta i neće. Moraću da odustanem...

Sta tacno si probao? Compatibility, vertical sync off?

Da li ima player koji bi pustao muziku skinutu sa deezer-a?

Poslednja izmena:
Jel ima neka aplikacija kao sto je ranije bila Ulisten, da pusta samo mp3 bez klipa?

@telep, mislim da mu ne treba video, već baš konkretno traži da ga nema, zbog slušanja muzike i smanjivanja potrošenog protoka. Koristim ja FireTube već dugo, i ima baš to, slušanje samo tona nekoga videa, a kao što telep reče može se po želji pustiti i sam video.
Jel ima neka aplikacija kao sto je ranije bila Ulisten, da pusta samo mp3 bez klipa?
Skinuta je app iz nekog razloga sa Play Store-a ali postoji G+ community, imaš link ka GDrive-u u About odakle skidaš apk: https://plus.google.com/communities/113812223870685305858
Radi bez greške :)

Poslednja izmena:
Pa da, otkaci to da ne bude uvek video i onda ce uvek ici samo pesma. Meni je onako podeseno jer mi ne treba samo muzika, on samo treba da iskljuci tu opciju.

Ja se uopste ne snalazim na ovom google+, jel moze neko da skine apk i da mi posalje? Bio bih mu zahvalan. :wave:

Ima li neka normalna youtube app da mozes ko covek u da slusas audio i dok je minimizirana app, i da ima download za video/audio?!
Sramota, WP 3rd party app za YT podrzavaju mnogo vise opcija od nativne Google verzije.

Како да забраним google photos-u да ради backup за клипове? Хоћу само за слике да ради.

Vrh Dno