Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imam pitanje u vezi mx playera, kad pustim mkv fajl ima slike ali nema zvuka, nije pro verzija u pitanju, zna li neko sta bi moglo da bude?

Poslednja izmena:
nisam nista, kazi mi kako molim te?

Pokrenes mx player, ides settings, pa decoder i na kraju liste kod download ti pise koji kodeci ti trebaju. Zatim play store, kucas mx codec i instaliras odgovarajuci.

to je to hvala

Morao je, ne znam da li je tako još uvek. Upravo pišem na njoj, mana je što nema srpski latinicu sa predikcijom pa koristim hrvatski, mada brzo uči reči. Srpski ima samo ћирилица

Ja sam počeo da koristim glasovni unos koji sada radi na dva jezika istovremeno. Problem je što ne može uneti znakove interpunkcije pa ih treba uneti naknadno. Ovaj tekst je unet gotovo u potpunosti pomoću glasa.

^Pricas o Swiftkey? Koga briga za interpunkciju ako ce da odradi 99% posla sam!

Da, interpukciju ionako retko ko koristi, tako da se uklapam. :)

Glasovni unos je system wide, poziva se iz svih tastatura google voice input (osim swype + dragon koja ima neki svoj voice input), to je u settings-language and input-speech (voice search), a ima ga i u google settings - search and now -voice, definišu se dva jezika, jedan je primarni, drugi sekundarni (dugi klik na jedan od jezika da bi se izabrao kao prmarni). Da bi radio Google Now potrebno je da primarni jezik bude engleski, ali mislim da nije potrebno imati Google Now aktiviran da bi radio ovaj dvojezični unos, niti je potrebno da telefon bude na srpskom (meni je na engleskom).

Potreban je dobar internet, jer radi online prepoznavanje i nije savršeno, zna da pogreši, ali greše i tastature. Zgodno je za duže tekstove.

Zakuca. Dopisujem se preko WA i onda samo odjednom uspori i ne moze da isprati moje sta sam iskucao i onda tako sacekam par sekundi, pa se vrati u normalu, pa opet tako ide lepo, pa opet zakuca. Kada se ne dopisujem puno onda je ok, ali cim je duze malo dopisivanje i konstantno odmah zakuca.

Dobro si javio, ja hteo ROM da menjam :d Negooo, meni uopste nije bitna predikcija ali ova tema sto sam sad stavio mi je taaaaaako lepa da ne znam sa kojom tastaturom da je zamenim :D U sustini a.i. type sam kratko koristio, cini mi se da se nije zapucavala kao swift a ima ok teme.

Jel' ima neka dobra aplikacija za lyrics a da mogu da bookmark-ujem pesme (tekstove) koji mi se sviđaju?

Google trenutno daje poklone uz novu seriju Nexus uređaja:

Nexus 5 - Film Gravity besplatno u okviru Play Movies aplikacije
Nexus 6 - ? (nije mi poznato još uvek)
Nexus 9 - Besplatna knjiga u okviru Play Books aplikacije
Nexus Player - Film Xmen u okviru Play Movies aplikacije

Kada se povežu Disney Anywhere i Google Play nalozi besplatno se dobija Wreck-It Ralph animirani film.

Ljudi sa domaćim GP nalozima neće imati neku korist jer nemaju pristup filmovima, ali oni koji imaju SAD naloge... :)

Malo kasnim za ovaj post, ali ja sam Gravity uzeo tako još pre otprilike tri nedelje, ne znam kad je to počelo. Za Disney Anywhere ne mogu da se registrujem, kaže not eligible, verovatno je USA only.

Drugari, evo mojih novih ikonica, upravo pustene na Google Play

Ako se neko odluci da ih kupi i podrzi moj rad, unapred hvala

Sorus - Icon Pack

Veliki pozdrav
Jel namerno udaraš total commander na plavu pozadinu ili je previd? Pošto se tako ikonica stopi sa pozadinom, ostale nisu u tom fazonu pa nisam siguran šta je od ova dva :)

Da li je moguce da se ikonice nekako portuju za LG Home i kako? Zasto, nebitno je, samo me interesuje...

Malo kasnim za ovaj post, ali ja sam Gravity uzeo tako još pre otprilike tri nedelje, ne znam kad je to počelo. Za Disney Anywhere ne mogu da se registrujem, kaže not eligible, verovatno je USA only.

Da, Gravity je već neko vreme aktuelan, ali sam ga pomenuo u tom postu jer je ponuda i dalje aktuelna (ugrabih dan pre nego da napišem post). Što se tiče Disney, jeste samo za SAD, ali TB prilikom registracije rešava problem. :)

Odlična akcija. Ima i camera zoom fx za dž, što mi je baš leglo pošto sam hteo da je probam i vidim da li vredi :)

Ovaj amazon sad neću ni brisati :)

Aviary kad poskidaš sve dodatke zauzme 380mb:)

Nazad
Vrh Dno