Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koja ono bese verzija fejsbuka je dobra i stabilna i ima mogucnost slanja poruka, posto su opet to izbacili poslednjim azuriranjem?

Steta. Izgleda mi bolje od novog play music-a.

Zašto ne poprave više ovaj SwiftKey??! Znači zapalicu ga!

Ti to jos koristis :d

Samo zezaj :) pa nema ništa dobro sa srpskom predikcijom + latinica naravno.

Jesi li probao TouchPal...ima srpsku latinicnu predikciju i ucenje tvojih reci, mada sam mu ja iskljucio prediktivnost :D ima i onaj BB double key layout

Zakuca. Dopisujem se preko WA i onda samo odjednom uspori i ne moze da isprati moje sta sam iskucao i onda tako sacekam par sekundi, pa se vrati u normalu, pa opet tako ide lepo, pa opet zakuca. Kada se ne dopisujem puno onda je ok, ali cim je duze malo dopisivanje i konstantno odmah zakuca.

Zakuca. Dopisujem se preko WA i onda samo odjednom uspori i ne moze da isprati moje sta sam iskucao i onda tako sacekam par sekundi, pa se vrati u normalu, pa opet tako ide lepo, pa opet zakuca. Kada se ne dopisujem puno onda je ok, ali cim je duze malo dopisivanje i konstantno odmah zakuca.

Lepo nazoves devojku, ispricas se i onda ni ne vidis swift key :D

Salim se malo, jeste, i meni pravi neke pauzice izmedju dve poruke.

Ne pričate o istim stvarima, to zakucavanje koje đilkoš pominje sam imao i ja ali ga više nema?! A pauze između poruka ubijaju :D

Да, те паузе су најгоре...
Искилавиш док се тастатура поново појави :)

Tačnije, dok udari caps i krene da prima klikove :)

Upalim google tastaturu kucam kao lud i sve normalno, ali ovde jok. Tacno bih tad razbio telefon, pa nek se onda zakucava.

Ne mogu da verujem da to nisu sredili mislim da ima 2-3 update kako se to desava, mozda je i duze.

Kontam da je sa bazom ili ne znam sa cim problem. Kad je obrisem i instaliram opet znaci sve ispocetka lepo radi, ali onda posle nekog vreme kraj, ende, gezrkt :d

Ja sam mislio da samo mene *****ava. Takođe se desi da ostane na ekranu ukočena.

To se provlaci jos odvajkada i nemaju nameru da to poprave, zato sam je i batalio...

A ***, dok nauci moje sve reci ima da osedim. Godinama mi swiftkey uci moje reci, sad opet ucenje bi bilo patnja... :(

Ne dopisujes se ti dovoljno :d
Ocigledno je da imas ogroman fond reci koji masina ne moze da obradi u realnom vremenu, i ja sam u slicnoj situaciji pa kucam sirovo bez predikcije :d

Jel radi nekom na LGu Google Messenger, aplikacija mi jer radila sve dok se nije pojavila na gpu ova 1.0.123 verzija. Sada ne radi ni nova ni stara verzija, fcuje kada pravim novu poruku.

Meni radi, samo sam prvo deinstalirao stari. Možda radi samo na artu.

Ocigledno je da imas ogroman fond reci koji masina ne moze da obradi u realnom vremenu, i ja sam u slicnoj situaciji pa kucam sirovo bez predikcije :d

S obzirom da je koristim od kad postoji, bojim se da je to, previse reci :(

I meni je tako spor SwiftKey, uvek me izda kad mi je najpotrebniji, neretko i sa ispravljanjem reči, ili kad nešto baš brzo moram da otkucam tj. pošaljem. Ne uspeva da isprati.

Ja trenutno koristim novu google L tastaturu.

Vrh Dno