Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Možda bi administracija trebala razmisliti otvaranju posebne teme "Kupovina na Google Play-u"?

Gmail 5 sam na divljaka skinuo, a bilo je bar tri update sa Store koji ne znam baš šta su radili.

Kako podesiti da mi stizu obavestenja za novi gmail? Sve mi je stiklirano a ne obavesti me kad stigne mail.

Primary [emoji15] Ma Yahoo mail je zakon, ionako mi je to glavni mail, ovo sam skinuo upravo zbog vise naloga. Kako da podesim to?

sa leve strane izvučeš panel pa klikneš gore na svoju adresu

kako na Nova launcher da napravim folder u meniju za aplikacije nova je verzija 3.2

Zadržiš prst na ikonici koju hoćeš u folder, odvučeš je na edit pa ideš na new

Kada je proradio flash player u chrome-u? Slučajno sad odem na sajt filmovizija i kliknem na film, sve radi normalno, kao u windowsu.

Jel postoji neka white list u Lucky Patcher-u ili tako nesto? Hteo bih da odblokiram neku stranicu ali ne vidim takvu opciju.

Ma probah Filmoviziju da otvorim i izbaci mi da zbog AdBlocker-a ne mogu da koristim, da ga iskljucim.

Realno, Grenify **** mame tim programima što vole da bude. Fb divljao kao lud, onda ga Grenify ućutkao evo ga ne javlja se.

+1 za Greenify. ;) Tako sam i ja takodje Facebook ugusio, instalirao ga kao nesistemsku aplikaciju, ubacio u Greenify i eno ga miran k'o bubica. :)

Од оператера...

Jezivo..

I onda nemoj da rootujes mob izgubices garanciju..

^ Moguce da ima veze sto je sa operatera. Inace sa nemackog Vodafona je a kupljen je preko oglasa, imao 6 meseci garanciju, tako da sam ga odmah rootovao. :d

Oni telenorovi stari alcateli su imali fb, tw i ne znam šta još sve sistemsko.

Nazad
Vrh Dno