Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

4.4.6.275, sa Amazona, art runtime. Baš sam sada probao u Facebook messenger-u, treba taman toliko vremena da ponovo prebaci na veliko slovo koliko meni da prstom brzo pređem sa send iz messenger-a na tastaturu.

to je matoro. poslednja je 5.x

Tek sada vidim da je na Amazonu starija verzija, tamo sam je kupio, pa nisam ni proveravao na gp. Instalirao ovu novu pošto je free i jeste malo sporije to prebacivanje na veliko slovo nego kod starije verzije, ali ništa strašno. Doduše, na swype je instant. Inače, našao sam one hand mode i podešavanje za visinu na swype, themes, pa točkić za podešavanje, ne znam što su ga ovako zakopali.

Ova 4.4.6.275 je puno brza od od novih verzija. A čini mi se da nema neke razlike u funkcionalnosti.

Da li je neko naleteo na aplikaciju poput URLy
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mndroid.apps.urly

Koristim je pre svega za smanjivanje fotki u kačenje na nekoliko različitih servisa, a ponekad i da skratim neki link.

Međutim, developer je u zemlju propao i app sve više i više prestaje da radi sa servisima, a javljaju se i neki drugi bugovi.

Tražim nešto slično, a da nije aplikacija od svakog servisa/sajta pojedinačno.

Jel mogu sa nekom aplikacijom da onemogućim ovo smaranje koje sam dobio kada sam se prebacio na kitkat? Mob je LG Optimus G

Prilozi

• Screenshot_2014-10-06-10-47-02.png
    Screenshot_2014-10-06-10-47-02.png
    522.3 KB · Pregleda: 389
Vi koji koristite Adaway, je l' vam blokira reklame u svim aplikacijama? Meni od nedavno u nekim neće da blokira, npr. B92. Hosts fajl ažuran, adrese koje linkuju reklame su tamo.
U flashscore-u ih ništa ne može blokirati.

Jel zna neko neku aplikaciju ili xposed modul koji sakrije rut baš za određenu aplikaciju?

Konkretno nervira me što svaki put moram da gasim rut kada hoću da uđem u SBB D3GO...

Probaj RootCloak modul, mada meni nije pomoglo upravo za d3go. Moram ručno svaki put.

Ja imam neku verziju d3go aplikacije koja radi sa rutom.
Ako vam treba javite se na pp pa cu vam proslediti.

Poslednja izmena od urednika:
***, pola stvari koje kupim ili postane besplatno ili nestane sa marketa. Sta da koristim kao zamenu?

Lol de je iskopa pored Swiftkey, Swipe i Google tastature ?

Ima li neka aplikacija koja meri koliko se punio telefon i koja ima alarm kada se baterija napuni skroz.

Ja imam neku verziju d3go aplikacije koja radi sa rutom.
Ako vam treba javite se na pp pa cu vam proslediti.

Šalji, ako je zadnja verzija ;)

Probao i radi, ali ne kako treba - briše rut, a i nije za pojedinačnu aplikaciju ***
Proverio sa Root Checker-om i nema ruta, neke aplikacije ne rade kako treba, a SuperSU mora da se apdejtuje ...
Više štete nego koristi :)

Pitao je samo da sakrije root za jednu određenu aplikaciju da ne mora uvek kad pokreće tu specificnu aplikaciju da sakriva root za ceo uredjaj.

Pokusaj sa xposed app manager modulom i revoke permissions za D3Go aplikaciju i skini joj mogućnost da vidi da li je uredjaj rootovan. Mada nisam siguran da je ovo moguce mada bi trebalo da bude.

Baš tako, ajd da probamo i ovo ...

Poslednja izmena:
Nova Textra mi je bas legla sa novim svajpom udesno i brzim brisanjem konverzacija.

Vrh Dno