Factory reset
Istina.
Sa druge strane verovatno će se naći neko ko će je osposobiti, svega par linija koda je u pitanju ako se ne varam.
Fastboot format userdata. Ako mozes da koristis fastboot komandekako da obrisem SVE sa android telefona?
kako da obrisem SVE sa android telefona?
SKP se ne razvija vise uopste, bice jebada kad izadje Android L, tad nece raditi opste IMO (nema podrske za ART)![]()
E počela je od skoro da se provlači ta reklama na b92 ali mislim da je sad više nema?Vi koji koristite Adaway, je l' vam blokira reklame u svim aplikacijama? Meni od nedavno u nekim neće da blokira, npr. B92. Hosts fajl ažuran, adrese koje linkuju reklame su tamo.
Pa Google keep?Ima li koja aplikacija Notes da može da radi u sinku sa gmail-om?
Droidedit ili 920 text editor![]()
Ja sam baš razmišljao o tome pre neki dan. I instalirao sam
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aor.droidedit
Ali ne stigoh da probam.
Kombinacija AdAway i Lucky Patcher. Video nisam reklamu mesecima, ni u programima ni pri razgledanju neta.Vi koji koristite Adaway, je l' vam blokira reklame u svim aplikacijama? Meni od nedavno u nekim neće da blokira, npr. B92. Hosts fajl ažuran, adrese koje linkuju reklame su tamo.
mislim da sim kartice nisu kompatibilne sa vcf fajlovima nikako: mogu da sacuvaju samo 1 ime i 1 broj telefona uz to ime...
Malo mi je frka da ga instaliram s obzirom da je svemoćan, imao sam ga jedno vreme na drugom telefonu...Kombinacija AdAway i Lucky Patcher. Video nisam reklamu mesecima, ni u programima ni pri razgledanju neta.
Kako ne kasni? Koju verziju imaš? Poslednja verzija kasni posle send svakom koga sam pitao, i na Nexusu 5.Malo mi je frka da ga instaliram s obzirom da je svemoćan, imao sam ga jedno vreme na drugom telefonu...
Problem sa Android L i Swype je što nemaju one hand mode, navikao sam na Swift gde može da se namesti visina, širina, pozicija i kod mene ne štuca i ne kasni, jedino malo pri pokretanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari