Ne znam za pdf ali ima i ugrađene teme a možeš i sam da ih pravišOvaj Moon deluje jako dobro. Kakav je sa pdf-om ? Mogu li da menjam boju pozadine i boju fonta ?
Brate ne da nisam ispucao nego ni deset posto nisam zauzeo, bedak baš.Možda si ispucao neki storage limit i sada ti po inerciji šalje manje fotke, jer za njih nema limita.
Probaj i da isključiš i onda opet aktiviraš tu uslugu.
Ne pomaže, kad hoću preko neke igre da se ulogujem izlazi Google Play services has stopped.Restart telefona?
Да се појасним, missed call reminder. Имам пар бројева на које морам да се јавим па ако случајно пропустим...Mene keva sama podseća da joj se nisam javio već <ubaci se tačan broj dana>
U kom kontekstu se koristi call reminder btw?
Any.do je jedan od najboljih podsetnika, a između ostalog ima i tu opciju za propuštene pozive.Да се појасним, missed call reminder. Имам пар бројева на које морам да се јавим па ако случајно пропустим...
Udjes na forum koji zelis, izvuces ovaj meni sa leve strane, odabere "Notifications", kliknes na Settings tockic u gornjem desnom i destikliras notifikacije koje hoces.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari