Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ovaj Moon deluje jako dobro. Kakav je sa pdf-om ? Mogu li da menjam boju pozadine i boju fonta ?

Aldico, definitivno. Čak ga je autor Albite Readera (najbolji za Symbian) predložio i u pravu je.

Možda si ispucao neki storage limit i sada ti po inerciji šalje manje fotke, jer za njih nema limita.

Probaj i da isključiš i onda opet aktiviraš tu uslugu.
Brate ne da nisam ispucao nego ni deset posto nisam zauzeo, bedak baš.
Može li neko da proveri da li mu Google kompresuje slike prilikom backup-a?
Neki predlog za backup?

Box ili Dropbox predlažem

Dropbox je samo dva GB videću za ostale.
Ako može neko da proveri za Google bio bih zahvalan :)

Može da se dobije free do 16GB
Ako klikneš na link u mom potpisu,dobijaš 2.5 gb ;)

Poslednja izmena:
Ja sam aktivirao neku Box.com akciju, 50 GB džebana prostor, ali 200 MB max fajl upload

Mega daje 50gb.

Možda nije za ovdje, ali vas najviše ima, pa da probam:

Pojavila mi se neka gđica koja me svakih 5 minuta glasovno obavještava koje je vrijeme. Da ne zna ko šta je u pitanju i kako da je razmaknem?<br/>

Zaustavio sam Google Play services i sada ne mogu da ga pokrenem. Kako da to uradim?

Koji call reminder? I ako ima opcija da biram za koje brojeve da me podseca.

Mene keva sama podseća da joj se nisam javio već <ubaci se tačan broj dana> :D

U kom kontekstu se koristi call reminder btw?

Mene keva sama podseća da joj se nisam javio već <ubaci se tačan broj dana> :D

U kom kontekstu se koristi call reminder btw?
Да се појасним, missed call reminder. Имам пар бројева на које морам да се јавим па ако случајно пропустим...

Jel postoji adblock koji blokira sve ad-ove na ovim free aplikacijama ? Neki koji provereno radi.

AdAway kod mene radi bez problema.

Да се појасним, missed call reminder. Имам пар бројева на које морам да се јавим па ако случајно пропустим...
Any.do je jedan od najboljih podsetnika, a između ostalog ima i tu opciju za propuštene pozive.

Udjes na forum koji zelis, izvuces ovaj meni sa leve strane, odabere "Notifications", kliknes na Settings tockic u gornjem desnom i destikliras notifikacije koje hoces.

Da li koristite custom biblioteke (calibre server) za e-reader aplikacije, ili samo nabacate epub i mobi na telefon?

Vrh Dno