bbK1ng
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.09.2002
- Poena
- 745
Calibre je must za iole veću kućnu e biblioteku.Da li koristite custom biblioteke (calibre server) za e-reader aplikacije, ili samo nabacate epub i mobi na telefon?
Calibre je must za iole veću kućnu e biblioteku.Da li koristite custom biblioteke (calibre server) za e-reader aplikacije, ili samo nabacate epub i mobi na telefon?
Prvo nije normalno da tastatura toliko troši, za koji krasni joj treba 60mb.prvo imaš samo giga rama pa su ti sve aplikacije manje. kod mene je swiftkey 50-60mb a swype trenutno 63.
drugo swype je 3x brži od swiftkeya.
Ja koristim ovu od samog početka,i odlična mi je.Meni treba tastatura koja nema nikakvu predikciju i izgleda lepoDa mogu da iskljucim predikciju u Swiftkey-u koristio bih njega...ima li takva neka ( i da ima sprski, latinicu, cirilicu
)
Prvo nije normalno da tastatura toliko troši, za koji krasni joj treba 60mb.
Drugo swype nije tri puta brži, mani se takvih izjava.
Ja koristim ovu od samog početka,i odlična mi je.
https://play.google.com/store/apps/details?id=abrakadabra.keyboard.serbian
HTC Sense Input 18mb
Sve što si naveo ima, predikcija se može isključiti.Meni treba tastatura koja nema nikakvu predikciju i izgleda lepoDa mogu da iskljucim predikciju u Swiftkey-u koristio bih njega...ima li takva neka ( i da ima sprski, latinicu, cirilicu
)
Meni nije,a vrši mi odličan posao,a iz koje je godine,nije ni bitno ako radi kako treba.Ruzna je :d kao da je iz 2006.![]()
Poredim ono što vidim, 40mb razlika na istom telefonune čitaš šta pišem, ne možeš da porediš aplikacije na telefonima sa 1 i 2 gb rama. na 2 gb rama tunnel bear i whatsapp budu po 90 mb a na 1 gb budu po 20 mb.
a inače na s2 mi je swiftkey bio 50 mb.
kako nije tri puta brži? kad kucam u nekom messengeru i stisnem send treba mu pola sekunde da prebaci ponovo na veliko slovo i da mogu da kucam sledeću poruku. na swype je to instant. znači brži je beskonačno (0.5/0) ali ajde da zaokružimo na 3x.
plus ovo http://forum.benchmark.rs/showthrea...A-I-ODGOVORI&p=3915857&viewfull=1#post3915857
Istina.SKP se ne razvija vise uopste, bice jebada kad izadje Android L, tad nece raditi opste IMO (nema podrske za ART)![]()
SKP se ne razvija vise uopste, bice jebada kad izadje Android L, tad nece raditi opste IMO (nema podrske za ART)![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari