Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel swype svima ovako proždire ram?
ba3db6fb197ee88dcd82e7eeb3264410.jpg

da mada će taj play store proces da se smanji/ugasi uskoro. tastatura ostane na 60-80 MB

Odlična vam je ta tastatura

uploadfromtaptalk1412503531322.jpg

Svi znamo koja je najbolja :)

uploadfromtaptalk1412504348863.jpg

Edit: mada imam nesto previse ovih google play servisa :)

Poslednja izmena:
Light flow i light manager, vidim da obe aplikacije nemaju baš neke ocene. Da li ima nešto bolje za led notifikacije ili ipak nešto od ova 2 i koje?

Light flow radi dobro.

Šta će ti to, imaš u slimu. Display/notification light

prvo imaš samo giga rama pa su ti sve aplikacije manje. kod mene je swiftkey 50-60mb a swype trenutno 63.
drugo swype je 3x brži od swiftkeya.
Prvo nije normalno da tastatura toliko troši, za koji krasni joj treba 60mb.
Drugo swype nije tri puta brži, mani se takvih izjava.

Android L keyboard, nema latinicnu predikciju ali dok ne srede swiftkey nema povratka. 60mb za keyboard, no way bro.

HTC Sense Input 18mb, Smart Keyboard Pro 20mb...

Koristio sam dugo swiftkey, zatim od nedavno swype, i sad kad vidim da se prepirete onda uzmem fleksy koji sam bas davno koristio. 125mb proces ali nema veze, bas lepo radi :D

Ali sad sam osvajao neke bedževe i radio personalizaciju, valjda ce se primiriti :D

Poslednja izmena:
Meni treba tastatura koja nema nikakvu predikciju i izgleda lepo :D Da mogu da iskljucim predikciju u Swiftkey-u koristio bih njega...ima li takva neka ( i da ima sprski, latinicu, cirilicu :) )

Prvo nije normalno da tastatura toliko troši, za koji krasni joj treba 60mb.
Drugo swype nije tri puta brži, mani se takvih izjava.

ne čitaš šta pišem, ne možeš da porediš aplikacije na telefonima sa 1 i 2 gb rama. na 2 gb rama tunnel bear i whatsapp budu po 90 mb a na 1 gb budu po 20 mb.
a inače na s2 mi je swiftkey bio 50 mb.

kako nije tri puta brži? kad kucam u nekom messengeru i stisnem send treba mu pola sekunde da prebaci ponovo na veliko slovo i da mogu da kucam sledeću poruku. na swype je to instant. znači brži je beskonačno (0.5/0) ali ajde da zaokružimo na 3x.
plus ovo http://forum.benchmark.rs/showthrea...A-I-ODGOVORI&p=3915857&viewfull=1#post3915857

Pa sta ce ti onda 2gb rama kada u proseku apk zauzimaju duplo vise prostora ?
Znaci na mobovima sa 3gb apk ce da zauzima 3 puta vise nego na mobovima sa 1gb ? :)

Poslednja izmena:
pa svejedno imaš više mesta
ne znam kako su podešeni telefoni sa 3 gb, nisam imao nijedan :)

Meni treba tastatura koja nema nikakvu predikciju i izgleda lepo :D Da mogu da iskljucim predikciju u Swiftkey-u koristio bih njega...ima li takva neka ( i da ima sprski, latinicu, cirilicu :) )
Sve što si naveo ima, predikcija se može isključiti.
Smart Keyboard Pro sa HTC skinom.

ab4d49ebeae4a09ca71cc707c91be28f.jpg

Ma naravno..o ukusima ne treba raspravljati :)

@pollmaker
Nista, probacu i taj SKP...svidja mi se ovaj Material design, pretpostavljam da ima i takav skin :)

Ide i bez predikcije... ;)
cd35be246a2f8dfe9336cf2b8f6b982b.jpg
de8032310ef6a8bf494c4c694688c945.jpg
5333147741c9fc37c2af10615bb8b5ef.jpg
63086140b8a75c390f30b9c6aef5cdc5.jpg

Smart Keyboard Pro

SKP se ne razvija vise uopste, bice jebada kad izadje Android L, tad nece raditi opste IMO (nema podrske za ART) :(

ne čitaš šta pišem, ne možeš da porediš aplikacije na telefonima sa 1 i 2 gb rama. na 2 gb rama tunnel bear i whatsapp budu po 90 mb a na 1 gb budu po 20 mb.
a inače na s2 mi je swiftkey bio 50 mb.

kako nije tri puta brži? kad kucam u nekom messengeru i stisnem send treba mu pola sekunde da prebaci ponovo na veliko slovo i da mogu da kucam sledeću poruku. na swype je to instant. znači brži je beskonačno (0.5/0) ali ajde da zaokružimo na 3x.
plus ovo http://forum.benchmark.rs/showthrea...A-I-ODGOVORI&p=3915857&viewfull=1#post3915857
Poredim ono što vidim, 40mb razlika na istom telefonu
uploadfromtaptalk1412515037670.jpg

SKP se ne razvija vise uopste, bice jebada kad izadje Android L, tad nece raditi opste IMO (nema podrske za ART) :(
Istina.
Sa druge strane verovatno će se naći neko ko će je osposobiti, svega par linija koda je u pitanju ako se ne varam.

Uh, ja tek sad video da je poslednji update iz oktobra prosle godine..pa mozda nema sta novo da se doda :p

Nazad
Vrh Dno