Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Aha sad je jasnije. Znači predlažeš da u Disable Service vratim na default i da samo podesim taj modul za xposed? Ili neka kombinacija?

Cudni ovi novi GP servisi, prvi dan nakon update-a crpili bateriju onako posteno, pa dva dana radili normalno, evo danas opet zezaju. :/ Je l' imaju oni neke veze sa losim signalom, danas mi bio bas los?

Nemaju veze sa signalom.

@Kimins
Ja sam Disable Service deinstalirao i ovo koristim zadnih nedelju dana otprilike.

Mighty text ili push bullet? Da li je neko upoređivao? Treba mi samo da odgovaram sa tableta i kompa.

Nisam koristio taj drugi, a što se tiče Mighty Text - a, odličan je! Preporuka ;)

Ja push bullet koristim od kada je izašao i mogu reći da sve radi odlično. :)

Imam problem sa Facebook aplikacijom, stalno mi sam ukljucuje onu sinhronizaciju sa kontaktima. Ja iskljucim on posle sam ukljuci. Ima li jos neko ovakav problem?

WPS Office,koristio sam razne,al' mi ovaj najvise odgovara,besplatan na google play.... :)

Ako ćeš za telefon, Microsoft Office ili quick office (on Može i za tablet).

Rešen problem sa servisima. Ugušio sam Alcor podršku ali je vredelo. Poslase mi zipovan stock rom. Radi kao doxa. Jedino što sad nece framaroot. Kao da su namerno nešto cacnuli :)

Dajte neki app za melodije, a da nije zedge (smara me da pravim filtere kako ne viđao ono silno smeće od melodija) i neki tv program za tablet.

Od app za melodije sam odustao jer nisam naisao ni ma šta adekvatno kad je moj ukus za melodije u pitanju pa vec mesecima kad se resim sam secem melodije... Dubstep, Electro-House, Complextro.

Ja ne koristim melodije...samo vibraciju :d

Zašto Google photos kad radi backup smanji veličinu slike iako sam stavio u podešavanjima full size da čuva? Može li se nekako podesiti?

Youtube а ни Supertube ми не раде више-"connection to server lost" на Нексус 7. Ништа ново нисам инсталирао. Clear data & cache не помаже.

Прорадило после реинсталације и 3-4 рестарта. Не капирам.

Igra Back to bed besplatna danas na amazon appstore-u.

Zašto Google photos kad radi backup smanji veličinu slike iako sam stavio u podešavanjima full size da čuva? Može li se nekako podesiti?

Možda si ispucao neki storage limit i sada ti po inerciji šalje manje fotke, jer za njih nema limita.

Probaj i da isključiš i onda opet aktiviraš tu uslugu.

Trazim dobar e-book reader.
Prvenstveno citam knjige u pdf formatu, mada ne bi skodilo da e-reader ima sto siru paletu formata sa kojima barata. Neke od opcija koje mora da poseduje:
*night mode (sa mogucnoscu da ja biram boju pozadine i fonta)
*full screen
*okretanje stranica u full screen-u na tap, levo i desno za napred i nazad
*da ima prijatan UI.

To su stvari koje su mi najpotrebnije pri citanju. Ako ima jos nesto pored toga jos bolje.
Dal se placa ili ne stvarno mi nije od posebnog znacaja.
Probao sam 2-3 app-a sa store-a ali svakom fali nesto.

Poslednja izmena:
Ja Aldico koristim od početka i dalje ne tražim, nisam siguran da ima sve navedene funkcije, meni je dovoljno da jednostavno menjam jačinu osvetljenja i da klikom mogu da prebacim na sledeću stranicu :)

I ja glasam za Moon+ Reader Free (a za PDF, naravno, Adobe Reader).

Nazad
Vrh Dno